تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 559 از 2199 اولاول ... 5945950954955555655755855956056156256356960965910591559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگه شکایت قانع کننده ای دارید اینجا بگید که همگی ایمیل بزنیم به سازمان تنظیم مقررات. اگر تعدادمون زیاد بشه مجبوره یه تکونی به خودش بده.
    پینگ که به خاطر فایروال های زیر ساخت کلا بالاست یه مقدار هم خود وایمکس بالا میبره پینگو
    برای بالا بردن قیمت هم بهونه داره.(ضریب اشتراک 1 به 4)

خب اینو که خودشون قطع میکنن

---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

مبین نت گرانترین اینترنتی هستش که در طول 10سال دیدم. الان شما اگه سرعت 1 مگابیت بخوای باید بزور 40هزار تومن بدی
    درحالیکه من تهران adsl دارم از پارس آنلاین ماهیانه 8هزار تومن! 2گیگ / یا 15هزار واسه 4گیگ! 8تومن کجا و 40 هزار تومن.... راستی سرعت اینترنت 8تومنیش هم از 1مگ مبین نت بیشتره این با 130 میگیره و پارس با 140 حتی کیفیتشم بهتره
    جالبه هر 2 شرکت واسه سه پاه هستنشون. اگه خونمون اصفهان که هستم فیبرنوری نبود و میتونستم بغیرمخابرات سرویس بگیرم حتماً adsl میگیرفتم از یه isp خوب
    البته شما حجم رو هم در نظر بگیر. من الان رفتم تعرفه های پارس رو دیدم نزدیکترن طرح POL-512-10G بود که 40 تومنه. توی سرویس حجمی شما بیشتر پول حجم میدی تا سرعت.
    Last edited by old_snake1370; 07-01-2012 at 17:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

البته شما حجم رو هم در نظر بگیر. من الان رفتم تعرفه های پارس رو دیدم نزدیکترن طرح POL-512-10G بود که 40 تومنه. توی سرویس حجمی شما بیشتر پول حجم میدی تا سرعت.
    سلام،(خب آخه من 8گیگ واسم زیادم هست)
    من هم میخوام پول 3گیگ رو بدم مثل اکثر ispها که 128شون 1مگابیت سرعت داره و 256شون 1/5 مگابیت و هزینشون هم معمولاً زیر 20تومن هست ولی وایمکس باید 40هزار تومن الان پرداخت کنیم
    Last edited by File not found; 07-01-2012 at 17:19.

داره خودمونی میشه a.0611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    0311-0611

پيش فرض

هر روز که بعد چند ساعت این تاپیک رو باز میکنم میبینم یه عالمه شاکی داره ... من هم با ایرانسل کار کردم هم با adsl نظیر شاتل و ... .. اما هیچ کدوم پای مبین نرسیده از نظر پشتیبانی .. سرویس دهی .. خدمات ... کارش درسته . این افزایش قیمت ها هم یه چیز عادیه توی این مملکت و نمیدونم چرا برای بعضی ها غیر طبیعیه.. این چیزیه که هر روز به هر نحو روی هر چیزی (چه ارز .چه کالا.چه خدمات) شاهدش هستیم و اینجا ایرانه ....هیچ کاریشم نمیتونیم کنیم و باید با این تورم و افزایش قیمت کنار بیایم...
    سرویس 128 :

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب دوستان یکی پیش قدم بشه؟

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هر روز که بعد چند ساعت این تاپیک رو باز میکنم میبینم یه عالمه شاکی داره ... من هم با ایرانسل کار کردم هم با adsl نظیر شاتل و ... .. اما هیچ کدوم پای مبین نرسیده از نظر پشتیبانی .. سرویس دهی .. خدمات ... کارش درسته . این افزایش قیمت ها هم یه چیز عادیه توی این مملکت و نمیدونم چرا برای بعضی ها غیر طبیعیه.. این چیزیه که هر روز به هر نحو روی هر چیزی (چه ارز .چه کالا.چه خدمات) شاهدش هستیم و اینجا ایرانه ....هیچ کاریشم نمیتونیم کنیم و باید با این تورم و افزایش قیمت کنار بیایم...
    سرویس 128 :
    ISP های دیگه هر فصل قیمت رو بالا میبرن؟

---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

اگه ماهم بخوایم خودمون تماس بگیریم از همون لینک امضاتون استفاده کنیم؟
    اون لینک برای شکایت است. در قسمت ارتباط با مای سایتشون شماره تلفن هم است.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب اینو که خودشون قطع میکنن
    نه. در همان تماسم به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بهشون گفتم این مشکلات از طرف کجااست؟ گفت مخابرات و من گفتم نمیشه ازشون به جایی مثل سازمان بازرسی کل کشور شکایت کرد چون واقعاً وضعیت اینترنت خراب شده و گفت که این محدودیت پورت ها و... با دستور دادستان کل کشور انجام میشه و سازمان بازرسی کل کشور نیز زیر مجموعه قوه قضائیه است.

7. 2 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان،یکی که وارده به مسائل حقوقی،یه متنی رو درباره شکایت از قیمت طرحاشون بنویسه و تویه تاپیک مجزا بزاریم و زیر پستو پره تشکر کنیم و بفرستیم واس مبین نت تا ببینه چقد از مشترکا واس افزایش قیمت ناراضین
    همچنین همه دوستان واس قیمت و همچنین اگه واقعا مشکل دارن تو اینترنتشون به اون لینکی که تو امضاء [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان هس مراجعه کنن تا یه شکایتم همزمان واس اون سازمان بفرستیم،فقط دوستان احساساتی برخورد نکنن،اگه واقعا مشکلی تو خدماتیکه از مبین نت میگیرن دارن برن شکایت کنن به سازمان تنظیم مقررات رادیویی
    باید به جای قر زدن یاد بگیریم که بتونیم از حقمون دفاع کنیم
    اگه دوستان پیشنهاد بهتری دارن لطفا بفرماین

9. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سرویس 128 :
    با سلام
    شما چطور با سرویس 128 دارای سرعت دانلود بیش از یک مگ هستید؟

داره خودمونی میشه a.0611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    0311-0611

پيش فرض

ISP های دیگه هر فصل قیمت رو بالا میبرن؟

اونا هم به نحوی دیگه زورگویی میکنن و دست کمی ندارن

با سلام
    خودمم توش موندم چطور... هنوز کسی نتونسته دلیلش رو پیدا کنه

12. این کاربر از a.0611 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

با سلام
    مبین نت قراره اپراتور سراسری وایمکس باشه به خاطر همین پهنای باند و پورتهای زیادی داره( هرچن هنوز کامل راه اندازی نکرده). فکر میکنم یه موقع هایی همین پورت هایی که اجاره دادن رو کامل باز میذارن( محدودیت سرعت رو برمیدارن) واسه همین سرعت بالا میره.ولی رو همه ی پورت ها این اتفاق نمیفته.

من خودم ADSL و وایمکس ندارم ولی خونه یکی از اقوام تجربه دانلود با سرعت 3.5 مگابیت روی بستر 512Kbps رو داشتم ( ISP پارس آنلاین)

14. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •