اين سرعتي كه اسپيد تست ميده رو بايد ضرب در چند ميكرديم سرعت اصلي رو در مياورديم؟؟؟
اين سرعتي كه اسپيد تست ميده رو بايد ضرب در چند ميكرديم سرعت اصلي رو در مياورديم؟؟؟
باید تقسیم بر 8 کنی عیزی تا سرعت دانلود شما با IDM در بیاد . در کل فرمولش اینه
8b=1B
8kb=1kB
1mb=128kB
8mb=1MB
...........
............
...............
سلام
اینترنت وایمکس ایرانسل چطوریه؟ من میتونم با خرید یک اکانت توی خونه و محل کار و موبایلم (htc hd2) اینترنت داشته باشم؟
و با موبایل میتونم بصورت بیسیم همه جا اینترنت داشته باشم؟
مودم bm632w که نوشته wifi داره اگه بیسیم همه جا انتن میده چه احتیاجی به wifi داره؟
درکل از کارکرد وایمکس چیزی نمیدونم
ممنون
دوستان به حول و قوه الهی بالاخره وایمکس ما هم فعال شد و الان با وایمکس ایرانسل دارم این پست رو میدم
سرویس 256 نامحدود!
![]()
Last edited by mehdi_vsgh; 31-10-2011 at 22:17.
من یه مدت بود کمی از افت سرعتهای که در ساعتهای خاصی از روز پیش می اومد گلایه داشتم و به ایرانسلم زنگ زدم . خوشبختانه مثل اینکه مشکل افت سرعتها حل شد ( پهنای باند اضافه کردن یا ..............) و سرعتها در تمام طول روز برای من فیکس هست.
------------------------
قابل توجه دوستاتی که سرویس 2 مگ دارن !! سرعتتون با دنلود منجر حوالی چند میچرخه ؟ برای دانلود سنگین مجبورم سرویس عوض کنم !
خوش بحالت!!مبين نت تو منطقه ما مشكل پهناي باند داره خراب..
هر جي زنك ميزنم فقط ميگن جا مودمتو عوض كن
جمعه ها هم كه تركونده
من باز هم میگم که اگه ایرانسل به مراتب از مبین نت بهتره، فقط تنها بدیش اینه که پوشش شبکه وایمکسش در تهران به اون صورتی که باید باشه نیست و هم چنین پوشش شبکه اش محدود به چند استان و شهر میشه. کاش میشد . . . . ..
من چون خودم از شبکه سر در میارم تا حالا پشتیبانی ایرانسل نتونسته از این پرت و پلاها به خورد من بده و همیشه از زیر زبونشون میکشم بیرون. یک مدت حوالی 4-6 بعد از ظهر و همچنین 1-3 شب سرعت سرویس 1 مگ افت شدید داشت ( موقعی که شلوغ میشد) زنگ زدم منشی میخواست بپیچونه دید من نه باهاش دعوا دارم و نه میخوام رو سرش خراب شم گفت بله درست میگید تو منطقه شمال تهران کمی مشکل پهنای باند داریم که تا 2 هفته دیگه لینک جدید STM1 به backbone شرکت اضافه میشه. منشیهای مردشون سخت تر جواب میدن ولی ^^
------------------------------
در کل الان 6 ماهی هست سرویس دارم و جز بعضی مواقع همه چیز فکیس و خوب بوده . با برطرف کردن مشکل ریستارت شدن مودم FB-105 همه دیگه خیالم راحت شد. یک خوبی هم که داره اینه که اگر از بتدا به عنوان مشتری شرکتی ثبت نام کنی دستت کاملا تو تغییر سرویس بازه و تو پروفایلت راحت سرویس جدیدو ست میکنی و ماه بعد پول لون سرویس رو میدی !
سیاستهای کاری ایرانسل به نظر خیلی محکم تر و قویتر از میبن هست و نحوه مدیریتشون خیلی بهتر هست. از اونجایی که عملا نوع مدیریت عین MTN هست که یک شرکت خارجی هست میشه گفت همون سیاستها رو تو وایمکس هم به کار گرفتن که خیلی خوب جواب داده ! البته مثل همه مشکل دارن و کسی منکرش نیست ولی همیشه بعد مدتی رفع مشکنن و ادامه دار نمیشه.
امیدوارم مسئله قدرت انتن دهی در تمام نقاط تهران رو هم زودتر درستش کنن چون بعضی جاها واقعا سیگنال ضعیفه !
-----------------------------------
قابل توجه دوستاتی که سرویس 2 مگ دارن !! سرعتتون با دنلود منجر حوالی چند میچرخه ؟ برای دانلود سنگین مجبورم سرویس عوض کنم !
Last edited by luches; 31-10-2011 at 23:50.
من ضرب در 1000 ميكنم بعد تقسيم بر 8 درست در مياد ولي تقسيم خالي اشتباه در مياد.
الان سرويس 256 كه روي 0.25 هست رو ضرب در 1000 ميكني ميشه 250 تقسيم بر 8 ميشه 31.25
/ من دو مگابیت دارم و واقعا به ایرانسل باید تبریک گفت با همچین سرویس دهی فوق العاده..در 45 روز خریداری شده حتی کوچیکترین مشکلی نداشتم و سرعت فیکس روی 259 تا 260 هست و پینگ هم تقریبا بین 180 تا 220 هست همیشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)