آقا یکی جواب مارو هم بده!!!آقا یه lcd تا سقف یک میلیون میخواستم معرفی کنید، ممنون، خودم samsung 42c585 یا samsung 42c650 رو در نظر گرفتم، کدوم بهتره؟ c650 هنوز هم تولید میشه؟ به نظرتون از بانه بخرم یا از نمایندگی؟ تشکر
آقا یکی جواب مارو هم بده!!!آقا یه lcd تا سقف یک میلیون میخواستم معرفی کنید، ممنون، خودم samsung 42c585 یا samsung 42c650 رو در نظر گرفتم، کدوم بهتره؟ c650 هنوز هم تولید میشه؟ به نظرتون از بانه بخرم یا از نمایندگی؟ تشکر
40c650 خیلی بهتره اگه بگردی با گارانتیش باید گیرت بیاد تفاوت قیمت مدل های 2010 با گارانتی و بدون گارانتی خیلی کمه و ارزش داره با گارانتی بخرید
اما اگه میخواید بدون گارانتی بخرید من این دو گزینه رو هم به شما پیشنهاد میدم البته این دو مدل ال ای دی هستند:
40d5500
40d5000
در آخر انتخاب با شماست
46D6600
46D7000
بله بچه های همین انجمن خرید کردند
شما در هنگام تحویل باید هر چی به ذهنتون میرسه رو تست کنید چون اگه تحویل گرفتید و مشکلی داشت دیگه تقریبا دستتون به جایی بند نیست![]()
با سلام
ببخشید میتونم بپرسم 46D7000 رو دقیقا چند و از کجا خریدند؟
شما یه تماس با امیر کالا بگیرید قبلا موجود داشت اگه اشتباه نکنم قیمتشم طرفای 2600 بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعمولا توی شهر خودتون هم مغازه هایی پیدا خواهید کرد که بدون گارانتی کار می کنند و حتی سفارش هم می گیرندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
?????????//??????![]()
آقا این طوری مهمان نوازی می کنند؟
اجازه بدید سئوالم رو یک جور دیگه مطرح کنم:
پیشنهاد شما برای خرید یک hdtv ترجیحا فول ال ای دی غیر سه بعدی در سایز 37 تا 40 چیست؟
باز هم ممنون
دوست عزیز
تا جائیکه به خاطر دارم : sharp 40LE700m و LG42LE8500
البته ال جی تقریبا 10% بیشتر از بودجه شماست و اگه واستون مقدور نیست که تامین بودجه کنید ، میتونید از ب.ا.ن.ه تهیه بفرمایید.
سلام
دوستان بین hx800 ، nv720 ، ex720 موندم
کیفیت تصویر کدوم بهتره ؟
در کل یک tv میخوام برای فیلم دیدن بنظرتون بهترینی که میتونم بگیرم چه مدلی از چه مارکی هست (نهایتا تا 40 اینچ)
سلام
من هم مشکل دوست عزیزو دارم
1- فرق ex720 با hx800
2- ضمنا کدامشو برای خرید پیشنهاد میکنید.
3-ایاشکل و قیافه وضخامت هر دو یکی است.
با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)