خالیه
هه هه هه
ببین کی اینجاست
چه طوری عزیزه دله برادر
5800 ای شدی؟×!
یه فولدر بالاترش نباید باشه؟
فولدر menu نداره
راستی فایل های که توی My Folders ذخیره کردم چی اونا رو از کجا مورده پیچش قرار بدم؟
خالیه
هه هه هه
ببین کی اینجاست
چه طوری عزیزه دله برادر
5800 ای شدی؟×!
یه فولدر بالاترش نباید باشه؟
فولدر menu نداره
راستی فایل های که توی My Folders ذخیره کردم چی اونا رو از کجا مورده پیچش قرار بدم؟
آره من از نمایندگی اصلی خریدم
به اون شماره هم sms دادم گارانتیش درست بود
احتمالا جدیدا این جوری شدن !
درسته
پس جدیدارو دوباره کم کردن
ولی بازم هندزفری کاملش گیر میاد نگرانی نداره من چند وقت پیش هندزفری 5700 رو پرسیدم گفت 14 تومان اونم باید همین حدودا باشه
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
دوست من وقتی X-Plore رو باز کنی گزینه ی سمت چپ رو بزن از اون نوار Tools رو انتخاب کن Massaging برات قسمت Inbox رو میاره![]()
دوستان کدوم مسنجر برای این گوشی کیبورد مجازی داره ؟
من الان shmessenger نصب کردم ولی چون کیبورد مجازی نمیاد خیلی تایپ کردن باهاش طول میکشه
ممنون
منم همين چند روز پيش 5800 خريدم كه همين قضيه تغيير هندزفري تاييد مي شه، متاسفانه جنس جديد به نظر مرغوب نمياد جوري كه من تا ديدم شاكي شدك گفتم شايد عوض كرده باشن كه گفت خير سري جديدا همه هندزفريشون عوض شده.
اینا که چیز جدیدی نیست زمانی که من خریدم (تقریبا یک سال پیش)کیفشو با قلم اضافه رو برداشته بودن بعد پایه رومیزی برداشتن حالا هم هندز فری!!
مثلا میخوان قیمتو بیارن پایین !
دوستم دو هفته پیش خرید 270 نه کیف نه هندزفری ونه پایه نه قلم اضافه!
اینارو خرید شد 295 که یک سال پیش منم با همین قیمت خریدم(290)که با کیف شد 295
آهان مرسیدوست من وقتی X-Plore رو باز کنی گزینه ی سمت چپ رو بزن از اون نوار Tools رو انتخاب کن Massaging برات قسمت Inbox رو میاره![]()
حله
فقط کسی آدرسه مستقیمش رو از روی گوشی نداره؟
کلا همینطوریهاینا که چیز جدیدی نیست زمانی که من خریدم (تقریبا یک سال پیش)کیفشو با قلم اضافه رو برداشته بودن بعد پایه رومیزی برداشتن حالا هم هندز فری!!
مثلا میخوان قیمتو بیارن پایین !
دوستم دو هفته پیش خرید 270 نه کیف نه هندزفری ونه پایه نه قلم اضافه!
اینارو خرید شد 295 که یک سال پیش منم با همین قیمت خریدم(290)که با کیف شد 295
برای قیمت و ... هم نیست بعضی چیزاش رو تکی میفروشن میره هر چی بمونه رو به عناونه نو میدن میره
با سلام.
یه سوال داشتم از اساتید محترم. (نمیدونم جاش اینجاست یا نه به هر حال ببخشید)
من یه فایلی رو چند مدت پیش دان کردم که مربوط به اپدیت گوشی به ورژن 50 هستش که حدود 116 مگابایته
حالا میخوام بدونم که ایا این فایل برای اپدیت کردن گوشیم درست هستش یا نه ؟
اگه درسته چجوری باید بریزم رو گوشیم تا اپدیت شه ؟ (ایا نرم افزار خاصی میخواد؟)
سپاسگذارم.
دوست عزیز شما اول باید اون نرم افزار رو نصب کنی تا فایل ها از حالت نصب خارج بشن .
مسیر نصب رو هم عوض نکن که توی C بزنه ولی مسیر رو یادت باشه چون فایل های اصلی رو اونجا میزنه .
بعد که نصب شد ، یا با برنامه JAF یا Phoenix آپدیت کن .
آموزشش هم توی انجمن هست اگه بگردی .
دوستان یه کمکی بکنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)