shsh 4.2.1 رو با برنامه ifaith بگیر که اگه مشکلی پیش اومد بتونی برگردی به همین 4.2.1
shsh 4.2.1 رو با برنامه ifaith بگیر که اگه مشکلی پیش اومد بتونی برگردی به همین 4.2.1
بچه ها من تازه گی ها وقتی آیپادمو شب به شارژ می زنم صبح قبل از این که از شارژ بکشم 100درصد هست ولی وقتی از شارژر می کنم حدود نود و پنج میشه چرا اینجوری میشه؟!![]()
برای همه اینجوریه : دی
خب اون درصد ها دقیق نیست زیاد ! تقریبا همون ۱۰۰درصد ه !
حالا ۵درصد هم جایی رو نمیگیری![]()
سلام
يه سوال : مدت زماني كه آيپاد بايد در شارژ بمونه چه قدره تا بشه بيشترين استفاده رو كرد ؟
دوستان آيپاد هاي شما چقدر شارژنگه مي داره وقتي فول باشه؟ فقط براي نِت . ٨٠٪ براي اينترنت و ٢٠٪ براي بازي با اين حساب چه جوري شارژ نگه ميداره ؟
اگه شارژ فول بشه براي شما علامتش چيه ؟
ببخشيد دوباره مزاحم شدم ، ممنون از راهنمايي
واسه اینکه بفهمیم فول شارژ هست خوب به درصدش نگاه می کنیم واسه روشن کردنشم باید بری ستینگ و جنرال و battery percentage رو on بکنی راستی بچه ها من کامپیوترم خیلی ویروسیه به طوری که وقتی فلشمو که به کامپیوترم قبلا زده بودم به دوستم دادم وقتی به کامپیوترش زد کامپیوترش ریستارت شدمی خواستم بدونم اگه آیپادمو به کامپیوترم وصل بکنم با توجه به اینکه واسه انتقال آهنگ واینا مث وسایله دیگه کپی پست نمی کنیم آیا ممکنه آیپادم ویروسی بشه و یه چیزه دیگه اگه کامپیوترمو سیستم عاملشو عوض کنم با وصل کردن آیپادم باز آهنگ های قبلیم پاک میشه
دوست عزیز همچین گزینه ای تو ستینگ - جنرال نیود ..میشه دقیق تر آدرس بدین ؟ آیپاد من شارژ باتری رو نشون نمیده که چند درصده...آیپاد 4 . ممنون
شما جيلبريك كردي ؟
وقتي جيلبريك ميكني با رد اسنو به تيك داره بايد بزني كه اين فعال بشه وگرنه در حالت عادي نيست !
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
دوستان لطفا اون دو تا سوالمو جواب بدین شدیدا نیازمندم
نه ! به هیچ وجه ویروسی نمیشه ! برنامه آیتونز واسه همینه دیگه ! هرچی تو آیتونز باشه به آیپاد انتقال داده میشه دیگه ! با توجه به اینکه شما هیچوقت تو آیتونز یک ویروس ADD نمیکنین پس هیچوقت به آیپاد هم انتقال داده نمیشه !
سلام دوستان....
میخواستم بدونم اگه آیفون نسل بعد توی سپتامبر معرفی بشه ایپاد نسل بعد کی معرفی میشه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)