دوست عزیز لااقل شما که این پچ رو نصب کردید راهنمایی کنید
دوست عزیز لااقل شما که این پچ رو نصب کردید راهنمایی کنید
سلام
من لیگ برتر ایرانو درست کردم
آرم تیمها، لباس تیمها ، تبلیقات روی لباسهاو چهره بعضی از بازیکنان استقلال وپرسپولیس و تیم ملی ایران و مس کرمان
قبلا هم درست کرده بودم ولی این تکمیلتره گزاشتم برای دانلود حجمشم تقریبا 2.29
فقط اگر از کیت سرور استفاده میکنید باید پوشه OTHERS که توی پوشه gdb/uni هست رو از دور خارج کنید یا دیلیت کنید
دانلود 2.29
[]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Mehdi.ss; 14-01-2009 at 23:54.
من از شرکت تکین!
خواهش می کنم.
منظورتو نمی فهمم! چه کاری نکردی؟!
خیلی عجیبه! واقعاً عجیبه!!!!!! مسیر بازیتو عوض کن و باز خبرم کن!
اسکوبرد کانال sky یا ایتالیا رو میخوام
چندتا سوال
این پچ 1.20 آدرسش کجاست
یکی دیگه این که این سی دی که حرفشو میزنید جریانش چیه و چیارو عوض میکنه چون من اون 178 مگیرو دانلد کردم وازشم راضیم؟
و یک خاهش یکی پیدا بشه به من بگه بدونه استفاده از پچ gaming چجوری میشه بکامو بیارم توی میلان خاهشا یکی کمکم کنه
Last edited by Mehdi.ss; 15-01-2009 at 01:54.
اسکوبرد کانال sky رو کسی بلده
کرسپو خان شما وقتی این فایل unnamed_14 رو توی این فولدر کپی می کنی تغییر پیدا می کنه فکر نمی کنم تغییر پیدا کنه توی 21 اون دو مورد 149 و 150 هیچ ربطی به other league A یا b نداره اون اصلا یه چیز دیگه اس من کماکان فکر می کنم از جای دیگه ای اسم اونها عوض میشه
توی این همه پچها که دوستان معرفی میکنند کدوم از همه بهتره ؟؟
burgum به نظرم بد نیست ، بهتر از اون چیه ؟؟
اولا خواهش رو غلط نوشتی که فدای سرت
دوما میری به EDIT توی بازی بعد Teams بعد Register a Player بکام رو که فکر کنم توی تیم ملی انگلیس هست اضافه می کنی به میلان تمام
یه سوال : لوگوهای باشگاهها مگه توی BIN فایل های unnamed_5 و unnamed_6 که داخل img cv0a قرار گرفتن ذخیره نمیشه؟
من الان با ggs این 2 تا فایل bin رو استخراج کردم بعد وقلی تغییر میدم لوگو رو و بعدش توی مسیر صحیح توی کیت سرور می ریزم تو بازی هیچ تغییری نمیکنه اشکال از کجای کار هست فایل ها هم png هستند و Indexed color ولی فایده ای نداشت باید چیکار کنم؟ باید عکس های مربوط به لوگوها با فرمت دیگه ای وارد بشن؟ در مورد لوگوهای لیگها با همین روش یعنی فایل از نوع png Indexed color جواب داد ولی نمیدونم چرا همون کار برای لوگوهای تیم ها جواب نمیده من هم 6 و هم 5 رو تغییر میدم ولی تو بازی انگار که نه انگار لطفا یکی راهنمایی کنه
میشه یه جی دیگه آپلود کنی
آخه ما دیال آپ هستیم ... تا نصفه میره و ارور میده و تا ادامه میزنیم از اول شروع میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)