تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 559 از 923 اولاول ... 59459509549555556557558559560561562563569609659 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چرا ديگه ... داره. گوشه سمت راست و پايين اون كادري كه كلمه رو مينويسي تلفظش هم ميتوني كليك كني و بشنوي

+

.......................

دوستان سوال داشتم :

اين كتاب 504 لغت ... ترجمه شدش به فارسي هم هست؟! يعني با ترجمه هم داره؟ چون تو دانشگاه به ما گفتن با ترجمش رو بگيريد ...

بعدش اينكه درس / درس هستش؟ استاد ما گفته درس يك و درس 2 رو بخونيد و بيايد ....

ممنون
    کو؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ...
    من کارتهاش رو دارم. پشت هر کارت به فارسیه.

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

اگر جمله تون رو بدین شکل بنویسید فکر کنم بهتر ( انگلیسی تر ) باشد به جایگاه only و (,) هم دقت کنید:

.Educating a child should not only be mental, but also physical so as not to be considered a waste of time

جمله A درسته.
    ويرگولم فك كنم اين جوري باشه:
    Educating children should be not only mentally but also physically ,which it will not be considered as a waste of time

3. 2 کاربر از M0RTEZA_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

سلام
    به نظرتون براي شروع تاپ ناچ بهتره يا اينتر چنج؟
    بعد كدام گرامر بهتر و بيشتري براي ياددگيري داره؟
    گرامر تاپ ناچ بهتره و كلا كتاب خيلي خوبيه.ويرايش دومش هم داره مياد.

محتوای مخفی: توضيحات كامل :: 
    Interchange نام مجموعه ای است مخصوص بزرگسالان کشورهای غیرانگلیسی زبان که در دهه ۸۰ میلادی بوسیله پروفسور “جک. سی. ریچاردز”، استاد دانشگاه در رشته زبانشناسی کاربردی و تئوریسین برجسته آموزش زبان انگلیسی به رشته تحریر در آمد. این مجموعه پس از یک دهه، ویرایش شد و در ویرایش تازه (۱۹۹۷) که با نام New Interchange و توسط دانشگاه کمبریج عرضه گردید، ضمن اصلاح کلی در کتاب، یک جلد مقدماتی بنام “Intro” هم بدان افزوده شد. مخاطب Intro کسانی هستند که یا تازه زبان را آغاز می کنند و یا false beginner محسوب می شوند؛ یعنی قبلا مقداری زبان خوانده اند، اما آموخته هایشان پراکنده و اشتباه است (مانند بیشتر کسانی که در نظام آموزش و پرورش ایران زبان می آموزند). سومین ویرایش اینترچینج در سال ۲۰۰۵ و با نام Interchange 3rd Edition انجام شد. در ویرایش جدید، تغییر عمده متوجه کتاب های دانش آموز (Student’s boook) های یک و دو و سه است. اشکالات New Interchange برطرف شده، زبان روز جایگزین زبان قدیمی تر شده، اطلاعات آماری و شخصیت های درون کتاب به روز شده اند، و صداها در فایل های صوتی تغییر کرده اند. اینترچینج، به جز کتاب دانش آموز و سی دی صوتی و کتاب کار، یک مجموعه فیلم های تصویری همراه با کتاب های فیلم را نیز شامل می شود. برای هر فصل از اینترچینج، یک فیلم حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه ای ساخته شده که در هنگام تماشای فیلم، موضوع، واژگان، و گرامر همان فصل مرور می شود. البته فیلم های اینترچینج، ویرایش و “به روز” نشده اند.
    Top Notch نام مجموعه ای است که برای نخستین بار در سال ۲۰۰۶ و توسط انتشارات معروف Pearson / Longman عرضه شد. مخاطب این کتاب هم، مانند اینترچینج، بزرگسالانی هستند که در کشورهای غیرانگلیسی زبان زندگی می کنند. این مجموعه ۳ جلدی، کتاب دانش آموز، کتاب کار، و سی دی های سرگرمی را شامل می شود. سی دی سرگرمی مجموعه ای شامل بازی های زبانی، ترانه ها، و تمرین های سرگرم کننده دیگر است که البته در هماهنگی با محتوای فصل های کتاب طراحی شده است.
    جاذبه های گرافیکی و جانبی Top Notch بیشتر از اینترچینج است. این مجموعه نیز دارای فیلم های کمدی کوتاه، و مصاحبه است.
    در مقایسه زیر، کتاب های یادشده از جنبه های گوناگون مورد بررسی قرار می گیرند. به منظور برقراری موقعیت برابر، کتاب Intro از مجموعه اینترچینج نادیده گرفته شده است تا هر دو مجموعه با سه کتاب مقایسه شوند.

غیر از کتابهایی که معرفی کردید کتاب new english file هم هست کسی از این کتابها استفاده کرده با تشکر
    منظورتون american english file هست ديگه؟!همون تاپ ناچ بهتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    من کلاس زبام میرم و درحال حاضر هم کتاب top notch FB رو می خونم
    تصمیم دارم جدا از کلاس هرچه بیشتر listingخودم رو قوی کنم چون فکر میکنم ضعیف هستم
    چه برنامه اموزشی ای (ویدیو- نرم افزارو...)رو پیشنهاد میکنید؟
    آیا دیدن فیلم با زیرنویس انگلیسی وسپس دیدن فیلم بدون زیرنویس مفید هست؟
    در ضمن نظرتون در مورد "مجموعه آموزشی زبان انگلیسی English Today" چطور هست؟ آیا مجموعه مناسبی هست برای من یا نه؟
    با تشکر
    Last edited by zamanphp; 05-10-2011 at 20:37.

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

با سلام
    من کلاس زبام میرم و درحال حاضر هم کتاب top notch FB رو می خونم
    تصمیم دارم جدا از کلاس هرچه بیشتر listingخودم رو قوی کنم چون فکر میکنم ضعیف هستم
    چه برنامه اموزشی ای (ویدیو- نرم افزارو...)رو پیشنهاد میکنید؟
    آیا دیدن فیلم با زیرنویس انگلیسی وسپس دیدن فیلم بدون زیرنویس مفید هست؟
    در ضمن نظرتون در مورد "مجموعه آموزشی زبان انگلیسی English Today" چطور هست؟ آیا مجموعه مناسبی هست برای من یا نه؟
    با تشکر
    برای لیسنینگ، بهترین تمرین، برنامه های انگلیسی زبان هست. چه برنامه های خبری مثل CNN, BBC و یا تاک شوهایی مثل Opera Winfrey, Dr Phil, Dr Oz, Drs که شبکه ی MBC4 همرو پخش میکنه : )

و در کنارش فیلم. شما هرچقدر بیشتر رو این برنامه ها تمرکز کنید ، مطمئن باشید بعد چند ماه لیسنینگتون پیشرفت چشم گیری میکنه. ممکنه اوایل تنها 10 درصد 20 درصد از کلام را متوجه بشین ولی امیدتون را از دست ندین و ادامه بدین. مطمئن باشین کارساز هست

سایت های

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هم بهتون پیشنهاد میکنم که تمرکزشون روی لیسنینگ هست

7. 4 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام ببخشید میشه یه مرجع معرفی کنید که من میخوام زبان انگلیسیم رو تقویت کنم البته زبانم زیاد قوی نیست شما چی پیشنهاد میکنید

زبان انگلیسی خیلی وسیع تر از ان است که با چند تا کتاب مثل person to person یا let's go یا چند تا فیلم انرا یاد بگیرید زبان انگلیسی نیاز به حافظه قوی دارد وکاربرد کلمات آن که بتوانید سریع آنها را به یاد بیاورید
    شاید باور نکنید که حتی دانشجویان زبان به دلیل نداشتن حافظه قوی لنگ می زنند سعی کنید با تمرین زیاد ومداوم وتکرار فراوان حافظه یتان را قوی کنید واز کتابهایی مثل iles غافل نشوید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کاری ندارد به معنی ان توجه کنید به راحتی می فهمید
    wh ها مانند کلمات
    چون
    چرا
    چی
    چگونه
    چه وقت
    ....
    و همانطور به راحتی که زبان فارسی جمله پاسخ داده می شود زبان انگلیسی نیز پاسخ می دهد
    سعی کنید پاسخها را خودتان بدهید نه اینکه پاسخهای اینگونه سوالات را جلوی خودتان بگذارید وروخوانی کنید اشتباهی که اکثر دانشجویان می کنند به جای اینکه خودشان دنبال پاسخ بگردند واز فکر خود بهره بگیرند وکشف کنند به دنبال راه ساده یعنی جواب آماده می گردند
    اگر خودتان بسینید و حتی جواب اشتباه بدهید وجوابها را با فکر بدهید بهتر از آنست که جواب اماده را در دهانتان بگذارید

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چرا ترنسلیت گوگل دیگه تلفظ نداره؟؟
    ............................

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

چرا ترنسلیت گوگل دیگه تلفظ نداره؟؟
    آیکون تلفظ سمت راست پایین کادریه که کلمه رو برای ترجمه می‌نویسیم.
    یکبار دیگه flash player رو نصب کن. به احتمال زیاد درست میشه.
    این هم جدیدترین فلش پلیر:

برای اینترنت اکسپلرر و aol :

کد:
    بقیه:

کد:

12. 3 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aseman1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام بچه میشه بگین که این چه نوع جمله ای هست و نقش کلمه ها توش چه شکلی هست و اگه passive هست پس اینجا dread چه نقشی داره ؟

at parties ،the shy girl would dread being asked to dance

.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •