کو؟
...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کارتهاش رو دارم. پشت هر کارت به فارسیه.
کو؟
...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کارتهاش رو دارم. پشت هر کارت به فارسیه.
شما كه زدي ابروشم كج كرديد.اگر جمله تون رو بدین شکل بنویسید فکر کنم بهتر ( انگلیسی تر ) باشد به جایگاه only و (,) هم دقت کنید:
.Educating a child should not only be mental, but also physical so as not to be considered a waste of time__________________
جمله A درسته.
ويرگولم فك كنم اين جوري باشه:
Educating children should be not only mentally but also physically ,which it will not be considered as a waste of time
گرامر تاپ ناچ بهتره و كلا كتاب خيلي خوبيه.ويرايش دومش هم داره مياد.سلام
به نظرتون براي شروع تاپ ناچ بهتره يا اينتر چنج؟
بعد كدام گرامر بهتر و بيشتري براي ياددگيري داره؟
محتوای مخفی: توضيحات كامل ::
منظورتون american english file هست ديگه؟!همون تاپ ناچ بهتره.غیر از کتابهایی که معرفی کردید کتاب new english file هم هست کسی از این کتابها استفاده کرده با تشکر![]()
با سلام
من کلاس زبام میرم و درحال حاضر هم کتاب top notch FB رو می خونم
تصمیم دارم جدا از کلاس هرچه بیشتر listingخودم رو قوی کنم چون فکر میکنم ضعیف هستم
چه برنامه اموزشی ای (ویدیو- نرم افزارو...)رو پیشنهاد میکنید؟
آیا دیدن فیلم با زیرنویس انگلیسی وسپس دیدن فیلم بدون زیرنویس مفید هست؟
در ضمن نظرتون در مورد "مجموعه آموزشی زبان انگلیسی English Today" چطور هست؟ آیا مجموعه مناسبی هست برای من یا نه؟
با تشکر
Last edited by zamanphp; 05-10-2011 at 20:37.
برای لیسنینگ، بهترین تمرین، برنامه های انگلیسی زبان هست. چه برنامه های خبری مثل CNN, BBC و یا تاک شوهایی مثل Opera Winfrey, Dr Phil, Dr Oz, Drs که شبکه ی MBC4 همرو پخش میکنه : )
و در کنارش فیلم. شما هرچقدر بیشتر رو این برنامه ها تمرکز کنید ، مطمئن باشید بعد چند ماه لیسنینگتون پیشرفت چشم گیری میکنه. ممکنه اوایل تنها 10 درصد 20 درصد از کلام را متوجه بشین ولی امیدتون را از دست ندین و ادامه بدین. مطمئن باشین کارساز هست
سایت های
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم بهتون پیشنهاد میکنم که تمرکزشون روی لیسنینگ هست
سلام ببخشید میشه یه مرجع معرفی کنید که من میخوام زبان انگلیسیم رو تقویت کنم البته زبانم زیاد قوی نیست شما چی پیشنهاد میکنید
زبان انگلیسی خیلی وسیع تر از ان است که با چند تا کتاب مثل person to person یا let's go یا چند تا فیلم انرا یاد بگیرید زبان انگلیسی نیاز به حافظه قوی دارد وکاربرد کلمات آن که بتوانید سریع آنها را به یاد بیاورید
شاید باور نکنید که حتی دانشجویان زبان به دلیل نداشتن حافظه قوی لنگ می زنند سعی کنید با تمرین زیاد ومداوم وتکرار فراوان حافظه یتان را قوی کنید واز کتابهایی مثل iles غافل نشوید
کاری ندارد به معنی ان توجه کنید به راحتی می فهمید
wh ها مانند کلمات
چون
چرا
چی
چگونه
چه وقت
....
و همانطور به راحتی که زبان فارسی جمله پاسخ داده می شود زبان انگلیسی نیز پاسخ می دهد
سعی کنید پاسخها را خودتان بدهید نه اینکه پاسخهای اینگونه سوالات را جلوی خودتان بگذارید وروخوانی کنید اشتباهی که اکثر دانشجویان می کنند به جای اینکه خودشان دنبال پاسخ بگردند واز فکر خود بهره بگیرند وکشف کنند به دنبال راه ساده یعنی جواب آماده می گردند
اگر خودتان بسینید و حتی جواب اشتباه بدهید وجوابها را با فکر بدهید بهتر از آنست که جواب اماده را در دهانتان بگذارید
![]()
............................
آیکون تلفظ سمت راست پایین کادریه که کلمه رو برای ترجمه مینویسیم.
یکبار دیگه flash player رو نصب کن. به احتمال زیاد درست میشه.
این هم جدیدترین فلش پلیر:
برای اینترنت اکسپلرر و aol :
بقیه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه میشه بگین که این چه نوع جمله ای هست و نقش کلمه ها توش چه شکلی هست و اگه passive هست پس اینجا dread چه نقشی داره ؟
at parties ،the shy girl would dread being asked to dance
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)