پس تنها بدیش اینه که سخته؟! (خوشم میاد کاملا فنی تحلیل میکنید)از لحاظ ازمایشگاه و کارگاه چطوره؟
پس تنها بدیش اینه که سخته؟! (خوشم میاد کاملا فنی تحلیل میکنید)از لحاظ ازمایشگاه و کارگاه چطوره؟
نمره تستی ریاضی رو هم زدن. ماکه ریاضی رو 95 درصد افتادیم ، مبانی هم 80 درصد افتادیم![]()
بابا تو رو خدا یکی بیاد بگه تکلیف این پس نیاز و پیش نیاز چی میشه ؟شما هم مگه چند سال نیست تو پیام نور درس میخونید .... من خوشم نمیاد با این مسئول آموزشمون حرف بزنم .... خدایی حالم ازش بهم میخوره .... ولی اگه بتونم امروز میپرسم
دارم میرم که امروز سوالهای فیزیک 1 رو سرویس کنم ... ساعت 2 امتحان دارم
آخرین امتحان هست .... دوستان گل پیام نور همگی موفق باشید
من که دهنم صافه تا 18 تیر امتحان دارمخدا را شکر از 9 تا واحدی که امتحان دادم همه را قبول شدم
میمونه 9 تا واحد دیگه که ببینم چی میشه ...
در طی دو ترم 3 بار کارشناس رشته من تعویض شد ، یکی از یکی ....تر /
خدا به همگی صبر بده /
من فقط سره کلیات فلسفه می ترسم اخه خیلی....چرهیه مشت فلاسفه امدن هرکدوم موقع بشاش شدن بعد مشروب خوری یه نظریه دادن ، والا بغرعان..
استاد هم که نمره زیر 3 دادپس من می مونم و امتحان ... گرچه باید کتاب طلایی بخرم و فقط سوالاتشا بخونم...
ولی یه نصیحت به رفقا پیام نوری شب امتحان اصلا برای کتاب های پیام نور خوب نیست / 1 ماه قبل امتحانات یه دوره کوچک بزنید ، شب امتحان راحت هستید گرچه منم ترم اول باروش درس خوندن پیام نور اشنا نبودم ولی از دوستان پرسیدم گفتن یه ماه قبل امتحانات یه دور کوچک با یکم حاشیه نویسی برای شما موثر هست.
و خب ترم های اول و دوم که شما هستید با روش طرح سوالات کم کم اشنا می شوید که از کجاها باید بخونید و چیزی که فهمیدم اگر طراح سوالات از شهرستان باشه و بومی سوالات را راحتر میگیره ولی سوالات سخت بیشتر از تهران میاد...
چیزی که هست تو دانشگاه از استاد خود بخواهید پای تابلو چیزهای مهم را بنویسه و شما هم یادداشت کنید تا فقط بیاد رفع اشکال و حرف بزنه.
این برای موفقیت شما خیلی موثر هست ، نصف قبولی شما دقت سرکلاس به حرف و سوالات استاد هست تا خوندن کتاب.
Last edited by Karkas20; 21-06-2012 at 08:29.
خوبی به طرف نیومده. سخته ، فرا تر از سخت !!!
منتظر دیدار شما در پیام نور هستیم![]()
جواب شما چند وقت پیش در چند پست داده شد.ولی انگار شما ما رو قبول ندارید!!!بابا تو رو خدا یکی بیاد بگه تکلیف این پس نیاز و پیش نیاز چی میشه ؟شما هم مگه چند سال نیست تو پیام نور درس میخونید ....
به هر حال از آموزش هم بپرسید که خیالتون راحت بشه.
منم از مسئول آموزشمون خوشم نمیادانصافا با دانشجو یه جوری حرف میزنن که انگار از پشت کوه اومدیم یه کار کوچیک رو اونقدر طولانیش میکنن که آدم منصرف میشه ! منم زیاد پیشش نمیرم ترجیح میدم سوالات رو اینجا بپرسم تا برم دو ساعت علاف بشم
خوش به حالت مال من تا 17 تیر ادامه داره تازه 4 تا هم هست![]()
کلاس های آزمایشگاه معمولا دو ماه طول می کشه تو این دو ماه نهایتا 8 جلسه تشکیل میشه با دو سه تا آزمایش ساده ! با لوازم آزمایشگاهی قدیمی ولی در عوض با شهریه بالا
آخر سر هم با یه گزارش کار نمره رو میدن
سلام
دوستان اگه یه درس که همنیاز هست برای یه آزمایشگاه رو نریم سر جلسه بعد تکلیف آزمایشگاه چی میشه؟ قبول میشیم نه؟
ديگه ديگه ژرفناك هم هست :ديپس تنها بدیش اینه که سخته؟! (خوشم میاد کاملا فنی تحلیل میکنید)از لحاظ ازمایشگاه و کارگاه چطوره؟
بستگي به امكانات دانشگاه داره.
چيزي كه من مي دونم اينه كه مثلا الان اگه شما c++ رو پاس كني و پاسكال رو بيفتي ترم بعد دوباره بايد پاسكال رو برداري.بازم از اموزشتون بپرس.بابا تو رو خدا یکی بیاد بگه تکلیف این پس نیاز و پیش نیاز چی میشه ؟شما هم مگه چند سال نیست تو پیام نور درس میخونید .... من خوشم نمیاد با این مسئول آموزشمون حرف بزنم .... خدایی حالم ازش بهم میخوره .... ولی اگه بتونم امروز میپرسم
فكر كنم ازتون پاس ميشه ولي ترم بعد بايد اون درس همنيازه رو برداريد...در مورد برداشتن درسهايي كه اين درسه پيشنيازشون بود احتمالا نمي تونيد برشون داريد...سلام
دوستان اگه یه درس که همنیاز هست برای یه آزمایشگاه رو نریم سر جلسه بعد تکلیف آزمایشگاه چی میشه؟ قبول میشیم نه؟
دوستان اگه دقيق مي دونن جواب بدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)