سلام
قيمت سامسونگ i8910 چنده الن تو بازار؟
سلام
قيمت سامسونگ i8910 چنده الن تو بازار؟
143 هزار تومان
یعنی تا این حد قیمت ها تغییر میکنه؟چون من 1 ماه قبل قیمت کردم w580 رو از بازار 143 تومن بوده!!!
شاید تو قم اینجوری باشه!!!![]()
قیمت w960 وg900 و g700
باتشکر
وببخشید قیمتهاتو ماه رمضان پائین مییاد یا نه؟
Last edited by sky lord; 17-08-2009 at 17:30.
قيمت : 264000 تومان - خدمات طلايي 18 ماهه پارسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قيمت : 264000 تومان - خدمات طلايي 18 ماهه پارسه
قيمت : 219000 تومان - خدمات طلايي 18 ماهه پارسه
226000 تومان - گارانتي اصلي سوني اريکسون - شركت کامتل تله كام
قيمت : 169000 تومان - خدمات طلايي 18 ماهه پارسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی دو روز پیش یکی از بچه ها خریده ود دوربر 670
پایینترین قیمتشم 640 بوده 8 گیگ تا الان
دوستاني كه از گوشي شاپ قيمتها رو كپي ميكنن به نظر من كار درستي نيست ! چون قيمتاي گوشي شاپ از بازار بالاتره !
من چون خودم گوشی ای رو که میخواستم بگیرم دیدم تو همون سایت که میفروشه قیمتش دقیقا همون بود گفتم برای اینکه دوستانی که قیمت رو میخوان سریعتر حدود قیمتا بیاد دستشون براشون با اطلاعات دقیقش از تو سایت پیدا کنم و قیمت فروشش از همون سایتی که قیمت گوشیش با قیمتی که از بازار خریدم یکیه قرار بدم .
چون دیدم اطلاع رسانی اونطوری که باید سریع انجام نمیشه تو تایپک.
ولی مثه اینکه دوستان موافق نیستن!!!!
ما هم دیگه قیمت ها رو قرار نمیدیم و کار رو میدیم به دوستانی که واردن![]()
مرسی از لطفی که می خوای بکنی عزیزما هم دیگه قیمت ها رو قرار نمیدیم و کار رو میدیم به دوستانی که واردن![]()
چون میدونی چرا , چون دیگه همه دو تا سایت دی جی کالا و گوشی شاپ رو میشناسن و اگه بخوان می تونن برن اونجا قیمت رو نیگاه کنن ! ولی مساله اینجاست ما واس این اینجا پست میدیم و قیمت گوشی مد نظرمون رو می پرسیم که بدونیم قیمت اون توو علاعدین مثلا چنده , جایی که 80% تهرانیا میرن از اونجا میخرن نه از سایت دی جی کالا یا گوشی شاپ که قیمتاشم اگه در یک روز واحد چند تا گوشی رو با علاعدین مقایسه کنی به اختلاف شون حتما پی میبری !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)