تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 559 از 905 اولاول ... 59459509549555556557558559560561562563569609659 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه sinners_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پژو پارس.بی دقتی کردم میترسم هزینه سنگین بندازه رو دستم

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان یک سوال دیگه.من یه 1 ماه پیش لنت خواستم بندازم فروشنده گفت جای سرامیکی از این لنتا ببر فک کمک پارس بود ساخت فرانسه قیمتشم ارزون تر بود از سرامیکی فک کنم دور و بر 40.حالا بعد گذشت یه مدت صدای وحشتناکی موقه ترمز زدن میده انگار که اهن روی دیسک میکشی.من از فروشنده که پرسیدم گفت مال اینه این لنتا خشک هستن و اسیب خاصی نمیزنن به دیسک.نظر شما چیه؟لنت چرخای جلو
    و اینکه لنت عقب با گذشت دو سال عوض نکردم.دستی هم زیاد نمیکشم.دو سری لنت جلو عوض کردم.مرسی

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پژو پارس.بی دقتی کردم میترسم هزینه سنگین بندازه رو دستم
    دوست عزیز چون ماشین شما مستقیم درب رادیاتورش باز نمیشهاحتمالا همون پایین اخرین لوله گیر میوفته اما برای در اوردنش باید رادیاتور رو باز کنید بیشتر وقتها اگه یه تیکه مقوایی-آلومونیومی رو منظورتونه ممکنه روی آب بایسته و شاید با نور بتونید ببینید و با یه وسیله پنسی در ارید
    و ممکنه اگه ماشین رو روشن نکرده باشید با باز کردن جوینت ایین بتونید خارجش کنید با احتیاط
    Last edited by kasra2002; 16-11-2014 at 11:30.

4. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان یک سوال دیگه.من یه 1 ماه پیش لنت خواستم بندازم فروشنده گفت جای سرامیکی از این لنتا ببر فک کمک پارس بود ساخت فرانسه قیمتشم ارزون تر بود از سرامیکی فک کنم دور و بر 40.حالا بعد گذشت یه مدت صدای وحشتناکی موقه ترمز زدن میده انگار که اهن روی دیسک میکشی.من از فروشنده که پرسیدم گفت مال اینه این لنتا خشک هستن و اسیب خاصی نمیزنن به دیسک.نظر شما چیه؟لنت چرخای جلو
    و اینکه لنت عقب با گذشت دو سال عوض نکردم.دستی هم زیاد نمیکشم.دو سری لنت جلو عوض کردم.مرسی
    لنت عقب رو حتما تنظیم کنید و تاثیرش رو ببینید
    لنت های ایرانی مثل پارس بله خشک هستند و ناخالصی دارند خیلی موردی پیش نمیارند اما یکم دیر تر تمام میشند یکم دیسک رو لاغر میکنند و یکم صدا می دهند برای صدا می تونید مقدار کمی سنابده نرم روی اون بزنید
    ولی در کل خوبند و مشکلی نیست اما لنت ایرانی 40 پس لنت تکستار چند؟

6. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لنت عقب رو حتما تنظیم کنید و تاثیرش رو ببینید
    لنت های ایرانی مثل پارس بله خشک هستند و ناخالصی دارند خیلی موردی پیش نمیارند اما یکم دیر تر تمام میشند یکم دیسک رو لاغر میکنند و یکم صدا می دهند برای صدا می تونید مقدار کمی سنابده نرم روی اون بزنید
    ولی در کل خوبند و مشکلی نیست اما لنت ایرانی 40 پس لنت تکستار چند؟
    لنت سرامیکی داشت فک کنم 75 بودش

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

دوستان من ماشین رو ( 111 فول ) بردم یه مکانیک که یکی از دوستان معرفی کرده بود برای چکاپ و فیلرگیری و...

گفت هیچ مشکلی نداره ماشینت و الان نمیخواد هیچ کاری کنی...برو روی 20000 تا بیا..گفتم یعنی فیلرگیری هم نمیخواد بعد از دو سال؟ ( 15000 تا ) گفت نه...برو 5 تا دیگه کار کردی بیار..!
    حالا میخوام ببینم ممکنه الکی گفته باشه؟؟؟ مثلا دیده فیلرگیری ارزونه...سرش هم شلوغ بود...
    گیج شدم خلاصه...
    به دوستم گفتم گفت دوس داشتی بگه بیا پول بده و خرج کن؟
    خلاصه نمیدونم طرف منصف بود و با وجدان! یا تنبل بود و پیچوند!! آخه آدم از کجا بفهمه؟؟؟

تسمه دینام و تایم رو هم گفت سالمه و برای چی الکی میخوای عوض کنی!

شمع و ...هم گفت روی 20000 تا بیار!

لنت ها رو هم نگاه کرد گفت خوبه! گفتم بعضی مواقع که شدید ترمز میزنم زیر پا خورد میشه گفت به خاطر ABS هست...همینه! ( لنت هام گلد کره س)

/////////////////////

فقط یه مسئله ای....به نظرم باتریم ایراد داره! ولی چیزی نگفت مکانیکه!...باتریم کناره های اتصال هاش شوره زده..توی تاپیک صرفه جویی دوستمون گفته که تمیز کنید.پایین هم که به بدنه وصله زده رنگ ماشین و کنده..رو برده...دوستم که صافکاره گفت باتریت رو عوض کن...میگه بهت نگفته که فک نکنی میخواد تیغت بزنه
    باتریم دو ساله کار کرده..یه بارم خالی کرده...
    چه کنم؟ شوره و...هاش رو تمیز کنم کفایت میکنه یا عوضش کنم؟ نمیخوام یهو خراب بشه کنار خیابون بمونم...عوض کنم/؟؟؟
    باتری خوب برای پراید چه برندی خوبه؟ ( اتمی)
    دوستم که صافکاره .. گفت پوما بخر!!که دلکور میزنه. .آخه پوما هم شد برند؟ مگ کفشه؟ گفت این با داغی 211 تومنه.

ولی اگه بخوای خود دلکور رو بخری باید کمی بیشتر هزینه کنی ولی هیچ فرقی با این نداره!!!!

آره؟
    Last edited by Ali_softcenter; 17-11-2014 at 12:42.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    دوستان من ماشین رو ( 111 فول ) بردم یه مکانیک که یکی از دوستان معرفی کرده بود برای چکاپ و فیلرگیری و...
    1- گفت هیچ مشکلی نداره ماشینت و الان نمیخواد هیچ کاری کنی...برو روی 20000 تا بیا..گفتم یعنی فیلرگیری هم نمیخواد بعد از دو سال؟ ( 15000 تا ) گفت نه...برو 5 تا دیگه کار کردی بیار..!
    حالا میخوام ببینم ممکنه الکی گفته باشه؟؟؟ مثلا دیده فیلرگیری ارزونه...سرش هم شلوغ بود...گیج شدم خلاصه...به دوستم گفتم گفت دوس داشتی بگه بیا پول بده و خرج کن؟ خلاصه نمیدونم طرف منصف بود و با وجدان! یا تنبل بود و پیچوند!! آخه آدم از کجا بفهمه؟؟؟
    2- تسمه دینام و تایم رو هم گفت سالمه و برای چی الکی میخوای عوض کنی!
    3- شمع و ...هم گفت روی 20000 تا بیار!
    4- لنت ها رو هم نگاه کرد گفت خوبه! گفتم بعضی مواقع که شدید ترمز میزنم زیر پا خورد میشه گفت به خاطر ABS هست...همینه! ( لنت هام گلد کره س)
    /////////////////////
    5- فقط یه مسئله ای....به نظرم باتریم ایراد داره! ولی چیزی نگفت مکانیکه!...باتریم کناره های اتصال هاش شوره زده..توی تاپیک صرفه جویی دوستمون گفته که تمیز کنید.پایین هم که به بدنه وصله زده رنگ ماشین و کنده..رو برده...دوستم که صافکاره گفت باتریت رو عوض کن...میگه بهت نگفته که فک نکنی میخواد تیغت بزنهباتریم دو ساله کار کرده..یه بارم خالی کرده...چه کنم؟ شوره و...هاش رو تمیز کنم کفایت میکنه
    یا عوضش کنم؟ نمیخوام یهو خراب بشه کنار خیابون بمونم...عوض کنم/؟؟؟ باتری خوب برای پراید چه برندی خوبه؟ ( اتمی) دوستم که صافکاره .. گفت پوما بخر!! ولی من شک دارم..آخه پوما هم شد برند؟ مگ کفشه؟
    سلام
    1- فیلرگیری ممکنه ار کارخونه درست نباشه . ماشین بی روغن میدن به مردم . فیلرها که دیگه جای خود داره .
    بهتره چک بشه خصوصاً اگر موتور درست کار نمیکنه ( دیر روشن شدن - قدرن کم - مصرف زیاد - لرزش در دور آرام و غیره )
    اما وقتی انجام شد بعدش تا یک سال لازم نداره بشرطی که از ماشین درست استفاده و نگهداری بشه
    آموزش فیلرگیری رو قبلا درج کردم که خیلی هم آسونه برای دست به آچارها
    صفحه 289
    2- تسمه تایم یا باید سالی یک بار تعویض بشه تا مصیبت به بار نیاد یا بعد از یک سال , هر ماه سانت سانتش چک بشه . قبلا خیلی در موردش مطلب نوشتم . دیگران هم همینطور . در تاپیک صرفه جوئی هم شرح مفصلش هست

3- شمع کیلومتری نیست . شمع خوب خیلی بیشتر از اون چیزی که میگن کار میکنه . اگر الکترود وسطش خیلی خورده نشده و شمستگی و ترک هم نداره و فلز بالای الکترود هم سالمه, فقط تنظیم و تنظیف میخواد
    4- لنتها هم اگر ضخامتش بیش از 4 میلیمتر هست نیاز به تعویض نداره اما هر چی لاغرتر میشه بیشتر باید مراقبش باشید تا یک وقت یادتون نره و تموم بشه
    5- باتری هم قبلا توضیح کامل دادم در مورد در تاپیک صرفه جوئی در هربنه های خودرو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باتری اگر بستها و سرهاش تمیز و محکمه و برقش هم قوی هست نیاز به تعویض نداره
    ضعف باتری در سرما نمایان میشه . اگر سرها و بستها تمیز و محکمه اما باتری ضعیفه , ممکنه یه جا یهو از کار بیافته . اگر اتمی هست و بیش از مدتِ معمول کار کرده بهتره عوض بشه
    نظر شخصی :
    فقط باتری اتمی با گارانتی بخرین و ترجیحاً مارک مشهور و اصلی حتی اگر قرض کنین . ضرر نمیکنین

10. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

5- باتری هم قبلا توضیح کامل دادم در مورد در تاپیک صرفه جوئی در هربنه های خودرو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باتری اگر بستها و سرهاش تمیز و محکمه و برقش هم قوی هست نیاز به تعویض نداره
    ضعف باتری در سرما نمایان میشه . اگر سرها و بستها تمیز و محکمه اما باتری ضعیفه , ممکنه یه جا یهو از کار بیافته . اگر اتمی هست و بیش از مدتِ معمول کار کرده بهتره عوض بشه
    نظر شخصی :
    فقط باتری اتمی با گارانتی بخرین و ترجیحاً مارک مشهور و اصلی حتی اگر قرض کنین . ضرر نمیکنین
    خب مسئله اینه که نمیدونم مارک مشهور و اصلی باطری مناسب پراید چی هست.

اگه دوستان میدونن لطف کنن.

دلکور؟ سانگو؟ پوما؟ دونگا؟ گلوبال؟ اطلس؟ اوربیتال؟ جگوار>؟ تایگر؟

12. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب مسئله اینه که نمیدونم مارک مشهور و اصلی باطری مناسب پراید چی هست.

اگه دوستان میدونن لطف کنن.

دلکور؟ سانگو؟ پوما؟ دونگا؟ گلوبال؟ اطلس؟ اوربیتال؟ جگوار>؟ تایگر؟
    فقط اضافه کنم دوست من که باتری رو آب جوش رو به مقدار کمی روی بست ها بریزید تا تمیز شه و اگر دید باز داره شوره زید میزنه و می خواد پس بده یا باتری خالی میشه عوض کنی و نذارید هیچوقت درین کامل بشه
    برند هم من تابحال بیشترین رضایت رو از خود دلکور داشتم فکر کنم 55 آمپر باشه برا پراید
    سین زیر مجموعه دلکور هست و پوما فکر نمی کنم اما خود سین رو بردارید و به تاریخ مصرفش دقت منید و اگه شد با گارنتی روی فاکتور بخرید
    اما ممکنه تا سردی هوا کار کنه ونیاز نباشه

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

فقط اضافه کنم دوست من که باتری رو آب جوش رو به مقدار کمی روی بست ها بریزید تا تمیز شه و اگر دید باز داره شوره زید میزنه و می خواد پس بده یا باتری خالی میشه عوض کنی و نذارید هیچوقت درین کامل بشه
    برند هم من تابحال بیشترین رضایت رو از خود دلکور داشتم فکر کنم 55 آمپر باشه برا پراید
    سین زیر مجموعه دلکور هست و پوما فکر نمی کنم اما خود سین رو بردارید و به تاریخ مصرفش دقت منید و اگه شد با گارنتی روی فاکتور بخرید
    اما ممکنه تا سردی هوا کار کنه ونیاز نباشه

پوما هم زیرمجموعه دلکو هست

کلا در مورد آمپر باطری یه توضیح میدید؟؟ من یه سرچ زدم دو تا مسئله هست یکی اینکه کسایی که میخوان باند و آمپلی ببندن در آینده که من میخوام....و اینکه میگن باید نمیدونم از شارژ دینام کمتر باشه یه همچین چیزی؟

باید چند امپر بگیرم تا مشکل پیش نیاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •