کسی میدونه توی بعضی از این فرودگاه ها ماشین هایی که به چرخ جلو هواپیما می چسبند و اونو جابجا میکنن چه جوری کار میکنن یعنی به چه کلیدی شروع به کار میکنن
کسی میدونه توی بعضی از این فرودگاه ها ماشین هایی که به چرخ جلو هواپیما می چسبند و اونو جابجا میکنن چه جوری کار میکنن یعنی به چه کلیدی شروع به کار میکنن
shift + p
با 1 و 2 هم turn میکنن
این ماشینها برای push back هستند
یعنی برای به عقب بردن هواپیما
و در زمانی که در گیت هستید با کلیدهای ترکیبی Shift+P عمل push back انجام میشود.
دست گلت درد نکنه
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
ممنون از لطفت
دست شما درد نکنه این مشخصات سیستم منه :
cpu:7500
ram:4gg
vag:1024
windows : 7 64bt
در ضمن مثلا من قبلا 400-747 و نسخه i8-747 رو نصب میکردم و باهاش کار هم کردم ولی ویندوزمو که عوض کردم دیگه error میده مثلا 400-747 یا نصب نمیشه یا اگر نصب شد از فایل dll پیغام خطا میگیره یا اگر از dll خطا نگیره نمایشگرهاش کار نمیکنه سیاه میشه یا مثلا با هزار بار نصب و حذف کردن 400-747 موقعی که نصب شد آپدیتش هم که نصب کردم حالا میخوام 747-8i رو نصب کنم دیگه حالا اونم نصب نمیشه دقیقا اول مرحله نصب اونجا که باید با برنامه enable button اون next رو فعال کنی یه error میده که دوستان گفتن از ویندوزته منم ویندوز ایکس پی نصب کردم همین error رو داد ویندوز 7 نصب کردم همین error رو داد حالا هم که ویندوز 64bt 7 نصب کردم باز هم همین error رو میده .
بعدش میریم سراغ 737ngx
دوست عزیزمون دو فایل در صفحه 549 برای دانلود گذاشتند فایل اولی رو گفتند خود تورنت فایل هست و فایل بعدی هم گفتند که کرک فایل هست و بقول دوستان فایل اولی باید 21 مگ باشد من که دانلود میکردم نه یک بار هزار بار که دانلود کردم 190 کیلو بایت بیشتر نبود فایل دوم که به اسم کرک بود رو دانلود کردم 641 مگ بود ولی هیچ کرکی نداشت روی ویندوز xp هواپیما رو میاره بالا ولی نمایشگرهای nd , pfd , ... همشون غیر فعالند منظورم اینه که یعنی مثلا nd هیدینگ رو نشون نمیده عداد رو نداره مثلا 30 درجه یا 020 درجه اثلا هیچ عددی رو نشون نمیده روی ویندوز 7 هم که نصب میکنم به محض اینکه وارد شبیه ساز میشم یعنی جایی که داخل هواپیما رو نشون درجا error میده و از شبیه ساز و کلا از برنامه خارج میشه
عزیزان بیاین به من کمک کنید بخدا اگر من بودم کمکتون میکردم
هم برنامه ها رو اجرا کردم ولی باز هم خطا میده run administratorدر ضمن من با
Last edited by rezahamid69; 25-08-2011 at 08:45.
بابا جواب سوال ما چى شد مى خوام تا سفارش ما نرسيده همه چى دانلود کرده باشم خريدم از سايت خودمون بوده هنوز نرسيده
جواب ما رو هم بدين بد نيست
دوست عزیزم سلام.
من هم قبلا pmdg 747-400 8i رو نصب کرده بودم. فکر کنم 2 سال پیش...
این error که شما میگی یا بهتون گفتند به هیچ عنوان برای ویندوز نیست. در نصب مدل 8i با pmdg 747-400 معمولی یک تفاوتی هست.
بعد از فعال کردن enable button و زدن next باید قبل از آن در یک بخشهایی از ویندوز یک آدرس سرور معرفی کنید که با زدن next و وصل بودن به اینترنت بدون error به مرحله ی بعد برید... اما تقریبا از 1 سال پیش اون سرور از بین رفت و دیگه جدیدا نمیشه 8i رو نصب کرد. من به شخصه از امروز میگردم و سعی میکنم این مشکل رو حل کنم و برای شما هم طریقه ی نصب رو بذارم اگه موفق شدم.
در مورد pmdg 737ngx هم هنوز دانلود نکردمش وگرنه حتما اگه کمکی از دستم بر میومد انجام میدادم.
در اینجا متاسفانه شما توضیح کامل ندادین مثلا cpu7500 اینتل هستش یا amd چند هسته ای در هر صورت برای این بازی سیستم خیلی قوی لازم نداره اما مدل کارت گرافیک خیلی مهمه چون خودم با 4 نوع کارت گرافیک امتحانش کردم که خیلی تاسیر داره توی بازی
مرحله دوم دانلود فایل کرک هستش که میگین چند بار دانلود کردین 21 مگ نیست من سعی میکنم فایل کرک را جایی آپلود کنم و لینکشو بهتون بدم تا دوباره دانلود کنین - شاید به خاطر فایل کرک باشه نشانگرها و بیساری از قسمت های هواپیما کامل دیده نمیشن تا امشب حتما فایل را آپلود میکنم
اگر هم بتونید برنامه team viwer 5 را نصب کنید میتونم یک نگاهی به سیستمت بندازم شاید مشکلت زودتر حل بشه غیر از این دیگه راهی سراغ ندارم
لینک دانلود تیم ویور نسخه پرتابل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم از کرک هواپیما 737 PMDG
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این سایت برات اپلود کردم پسوردش را هم برداشتم
Last edited by alamto; 25-08-2011 at 14:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)