برای فهرست بندی شکل از insert caption استفاده می کنیم وچطور آن را در word 2010 در صفحه قرار دهم شکل را شماره گذرای میکنم ولی لیست بندی نمی توانم بکنم.
و برای فهرست کردن جداول کدام گزینه را انتخاب کنم در word 2010 انتخاب کنم
با تیشکر
برای فهرست بندی شکل از insert caption استفاده می کنیم وچطور آن را در word 2010 در صفحه قرار دهم شکل را شماره گذرای میکنم ولی لیست بندی نمی توانم بکنم.
و برای فهرست کردن جداول کدام گزینه را انتخاب کنم در word 2010 انتخاب کنم
با تیشکر
سلام
من از یک پی دی اف که با آدوب ریدر 9.2 باز میکنم مطالب فارسی رو در ورد 2007 کپی پیست میکنم.
بعضی جاها بعضی جملات ناظم پیست میشند که با زدن کنترل و شیفت راست مرتب میشند اما بعضی جاها نه.
برا این قسمت هایی که به این وسیله مرتب نمیشند باید چکار کرد ؟
سلام.
تو ورد قسمتی هست که باش بشه درصد Aqua رنگ رو تغییر داد؟!
(خودم هم نمیدونم چیه یکی از دوستان سوال داشت همینطوری مطرح کرد!)
آکوای رنگ اصلا چی هست؟
قطعا هیچ کار! خودت بطور دستی نظارت و اصلاحشون کن.این یکی از ایرادات در پی دی اه هستش که فونتای فارسی رو کد گذاری میکنه
نمیدونم! به نظرم دوستم اشتباه کرده...
شاید منظورش رنگ آکوآ بوده!
ممنون![]()
چطور می توانم با auto format
کار کنم ؟ من برای پروژه ام می خواهم
بعد از اینکه صفحه بندی کرده ام وصفحات اشکال و جداول را می گذارم
بعضی از صفحاتم بهم می ریزد.
آیا با auto format
می توانم از این طریق کار کنم؟
ممنون میشم سریع تر راهنمایی کنید
خیلی ضروری هست
با تشکر
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
چطور می توانم با auto format
کار کنم ؟ من برای پروژه ام می خواهم
بعد از اینکه صفحه بندی کرده ام وصفحات اشکال و جداول را می گذارم
بعضی از صفحاتم بهم می ریزد.
آیا با auto format
می توانم از این طریق کار کنم؟
ممنون میشم سریع تر راهنمایی کنید
خیلی ضروری هست
با تشکر
سلام
موقعی که تو word یه متن فارسی مینویسم وقتی میخام مثلا یه حرف یا کلمه انگلیس بنویسم ( در ادامه متن فارسی ) اون حرف انگلیسی میپره اول جمله و هر کاری میکنم نمیاد در ادامه متن فارسی.
کسی میدونه مشکلش کجاست؟
word 2003 استفاده میکنم
با افیس 2007 کار میکنم
میخوام بدونم چطور میشه شماره ی صفحات رو که با page number تعریف کردم تو صفحات اول و دوم و سوم نمایش داده نشه؟ یعنی مثلا عدد 4 از همون صفحه ی 4 به بعد نشون داده بشه و سه صفحه ی اول عددش نمایش داده نشه.
یه سوال مرتبط دیگه: چطور میتونم هدر و فوتر رو جوری تعریف کنم که در سه صفحه اول نمایش داده نشه؟
سلام.
بعدا میخواین از فایلتون پرینت بگیرین؟ اون 3 صفحه احتمالا برای طرح روی جلد و فهرست و پیشگفتار و ... باید باشه. درسته؟
خب به جای این همه دردسر کشیدن، اون 3 صفحه رو جدا ویرایش و ذخیره کنین و بقیه رو هم جدا.
موفق باشین.
89/10/6
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)