موافقم
البته دور از جناب دوستان
با احترام
تیم مدیریت انجمن
موافقم
البته دور از جناب دوستان
سلام
من خیلی وقته مشترک اندیشم
اون چیزی که ازش مطمئن هستم اینه که اگه میگه فعلا مشکلاتی تو استان هست و موردی نیست حتما قبول میکنم. نمونش مرکز 4 بود که گفتن اره مشکل داشتیم ولی الان حل کردیم اینو کاربرا میتونن تو یک دوره زمانی مشاهده کنن.
اما مشکل سرعت دیگه داره بی مزه میشه. اینجور چیزا سری نیست که یک عده بیان کلی داستان تعریف کنن و یا فیلم نامه بنویسن.
داستان ساده است:
stm-4 گیلان پر شده برای همین شبا کل استان کند میشن. درسنه که 1-2 تا مرکز اندیشه با توجه به گزارشهایی که بچه ها دادن شبا مشکل ترانزیت هم پیدا میکنه ولی در بقیه مراکز که مشکل ترانزیت هم نداره مشکل سرعت دیده میشه. حالا سوال اینجاست اگه پهنای باند استان کم اومده اندیشه باید چجوری پهنای باند مشترکین رو تامین کنه؟ از اسمان که پهنای باند نمیباره. کاشتنی هم که نیست پس باید صبر کنن تا مخابرات تامین کنه. اصلا الان که مخابرات داره خودش تجهیزات میزاره بنظرتون بدش میاد اندیشه ضایع شه یا نه؟
با همه اینا بحز شبا با این همه مشتری هنوز سرعت اندیشه رو 1 مگ هست کاری که شاتل بدون مشتری هم نتونسته انجامش بده.
اما سوال من اینحاست چرا فکر میکنیم اندیشه یا هر سرویس دهنده دیگه ای باید هم سرویس 1 مگ بده هم مجانی سرویس بده؟ اگه اندیشه شبا سرویسشو پولی کنه اعتراضی نمیشه؟ اگه مجانی کنه ولی سرعتو 512 کنه چی؟ ماها بعضی اوقات خیلی انتظار داریم
1 پرس چلو کباب میخوریم 12 هزار تومان اونوقت میخواهیم یک سرویس دهنده 1 ماه سرویس 1 مگ بده اگه هم شبا سرعتش کم شد میگیم اه اه چه بی کلاس. بنظرم بهتره اندیشه سرویش رو کلاس بندی کنه اونایی که پول بیشتری میدن شبا سرعتشون کم نشه ولی رایگانا ....![]()
فردا از دوستم تو اندیشه یک آمار دقیق میگیرم بهتون میدم ولی من تو این مدت اینو متوجه شدم اگه هم مشکلی داشتن همیشه برطرف کردن و خیلی پر قدرت تر و بهتر از قبل هم شدن.
اینو که خیلی ناسیونالیستی اومدم نه!
در مورد پشتیبانی هم حق با بچه هاست. بعضی از نفرات پشتیبانیشون خیلی غیر فنی و بی مسئولیت جواب میدن
Last edited by mailer; 18-08-2010 at 23:35.
سلام
dc شدن که به isp ارتباطی نداره من تا حالا چند بار تو یکسال گذشته تو یکی دو هفته قطعی زیاد داشتم و تقریبا همیشه هم مشکل از خودم بود یه بار اسپلیترم قاط زده بود یه بار رو خط تلفن نویز افتاده بود زنگ زدم اندیشه که قطعیم زیاده گفتن خطت ایراد داره
که اخرش رفتم مخابرات دادو فریاد راه انداختم یه مامور اومد سر پست کلا خطمو عوض کرد (البته استاد بیراک جاشون خالیه که مارو با نظراتشون به فیض برسونن)اما ping رو اونطوری که من خبر دارم پارس بالاست دامون بالاست اندیشه بالاست شاتلم بالاست پس یه نتیجه ساده اینه که مشکل استانیه نه مربوط به این شرکتها
فکر کنم دوستان دارن یه خورده جبهه گیری می کنن در مورد سرویس دهنده ها ، می خوام یه خورده بریم به 7 تا 8 ماه گذشته که آیا اون موقع هم این سرویس دهنده های استانی مون این سرویس های الان رو می دادن یا نه
من یادمه سرعت ها پایین بود و قیمتها خیلی بالا اصلا کاربرا رو هم آدم حساب نمی کردن یهو تا یه شرکت قدرتمند اومد همه کم کم احساس خطر کردن و هم سرویس هاشونو بهتر کردن و هم قیمتها رو کاهش دادن من عضو شاتل شدم و دیدم واقعا کیفیت سر عتش خوبه حتی Ping اش هم شبها خوبه ، اگه یه سری به سایتش بزنین می بینین که جایزه بهترین سرویس دهنده سال رو برده و به خاطر همین به همه کاربراش 3 گیگ ترافیک رایگان داده ، کدوم شرکت تو استان ما تا حالا ازین کارا کرده فکر می کنم سیاست خیلی خوبی داره
امروز اندیشه تو مرکز 2 به مدت 4 ساعت قطع بود یکی از دوستام که تو اون مرکزه می گفت داره کم کم به تمام مراکز سرایت می کنه
بعد تازه تا وقتی که چیزی رو امتحان نکردین در موردش قضاوت نکنین
فکر کنم دوستان دارن یه خورده جبهه گیری می کنن در مورد سرویس دهنده ها ، می خوام یه خورده بریم به 7 تا 8 ماه گذشته که آیا اون موقع هم این سرویس دهنده های استانی مون این سرویس های الان رو می دادن یا نه
من یادمه سرعت ها پایین بود و قیمتها خیلی بالا اصلا کاربرا رو هم آدم حساب نمی کردن یهو تا یه شرکت قدرتمند اومد همه کم کم احساس خطر کردن و هم سرویس هاشونو بهتر کردن و هم قیمتها رو کاهش دادن من عضو شاتل شدم و دیدم واقعا کیفیت سر عتش خوبه حتی Ping اش هم شبها خوبه ، اگه یه سری به سایتش بزنین می بینین که جایزه بهترین سرویس دهنده سال رو برده و به خاطر همین به همه کاربراش 3 گیگ ترافیک رایگان داده ، کدوم شرکت تو استان ما تا حالا ازین کارا کرده فکر می کنم سیاست خیلی خوبی داره
امروز اندیشه تو مرکز 2 به مدت 4 ساعت قطع بود یکی از دوستام که تو اون مرکزه می گفت داره کم کم به تمام مراکز سرایت می کنه
بعد تازه تا وقتی که چیزی رو امتحان نکردین در موردش قضاوت نکنین
اگر دوست تو تو تهران 1 سال استفاده کرده من خودم تو تهران از این شرکت استفاده کردم که 8 ماه سرویسم اکو 128 بود ولی فقط دو ماه اول سرعتم تو شب بالای 60 بود بعد تا 6 ماه سرعت تو شب میومد زیر 12 ماه آخر هم رفتم اکو 512 اون هم چند روز سرعت بالا میومد چند روز خراب میشد. حالا بیای شاتل میبینی چجوری با سیاستشون زنجیر میندازن دور گردنت . وقتی با پشتیبانشون چت کردی گذاشتت سر کار میبینی چجوری به شعورت توهین میشه. سرعت سزوزها رو محدود می کنند بعد که میری میگه این چه وضعیه میگه از سایت اپرا دانلود کن میبین سرعت بالاست اونجاست که هیچی نمی تونی بگی. شما که این چیزها و جزئیاتش رو نمی دونی من خوره دانلود بودم هر شب کامپیوترم روشنه میبینم چه خبره . فیبر نوری مشکل پیدا کرده بود همه شرکتها مشکل داشتند ولی میدیدی داری اپرا رو با 60 دانلود میکنی واسه اینکه اونها چندتا سایت رو کش می کنند واسه باز کردن کاربر از سرشون میگن از اوها تست بگیر. واسه تک تک این موضو عات تاپیک و پست و مدرک وجود داره منتها باید بتونی از تاپیکش بکشی بیرون .
فرمایشات شما متین
میخام بدونم سرعت صفر هم هزینه داره؟
dc و یا قطعی طولانی مدت؟
من هر وقت برام پیش میاد به پشتیبانی زنگ نمیزنم چون میدونم درست میشه
درسته 24 سعاعته نیست
اما قبول کن من دارم بابت اشتراک ماهیانه پول میدم و باید هر لحظه نت داشته باشم
صبح قطع غروب قطع هر موقع نیاز داری سرعت در حد دایلاپ
خوب داره بدی هم داره من بارها از اندیشه حمایت کردم اما الان ازش انتقاد دارم
قضیه پشتیبانی رو هم که خودت قبول داری
دیگه باید بره یه سرویس یک مگابیتی که نباید نصف حقوق بابام رو بدم همین طوری فکر میکنیم که وضعمون اینه خیال کردی اندیشه داره لطف میکنه این سرویس رو به ما میده تازه این فقط سرعت دانلود وگرنه سرعت اپلود همون سرعت واقعیه.
تو اسپانیا سرعت 1 مگابیت بر ثانیه حق شهروندیهاونم تو کشوری که این همه مشکل سیاسی داخلی داره تو انگلیس هم من تو سایت یکی از شرکت های سرویس دهنده بودم الان اسمش یادم رفته سرعت 40 مگابیت در ثانیه ماهی 45 پوند اگه تو ایران چنین سرویسی بتونن بزارن که بعید میدونم حتی تو 10 ساله اینده عملی بشه ماهی 5 ملیون حداقل میگیرن بعد ما داریم حال میکنیم کهISP مون داره بجای سرعت 128 1024 میده واقعا که میگم اصلا بیان فردا دسته جمعی بریم اندیشه ازشون قدردانی هم بکنیم
![]()
منم مثل شما قبول دارم این 1-2 روزه چند بار dc شدم ولی مثلا هفته پیش هم همینطوری بود؟ نه نبود
شاید که نه حتما مشکلی پیش اومده که اینجوری شده ولی من بخاطر این 1-2 روزه زحماتشونو تو این چند سال ندیده نمیگیرم ولی خب اعتراضمو مطرح میکنم. من میگم 1-2 روز صبر کنیم حتما درست میشه. گفتم که فردا امارشو میگیرم
درود دوستان ایشون میکن سرعت من خیلی خوبه با 128 نا محدود بعدا من که رفته بودم برای تمدید می خواستم نا محدود کنم بهم گفتن سرعت خود 128 رو میدیم یعنی دور و بر 16kB چطوریه مارو گول زدن دیگه...!!!! بدرود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)