سلام
تنظیمات مودم TP-Link برای اتصال اتوماتیک به اینترنت
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
تنظیمات مودم TP-Link برای اتصال اتوماتیک به اینترنت
من میخوام --- به صورت اتوماتیک کانکت بشه.
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
درست شد . ممنون
سلام.
دوست عزیز، اگر شما از ADSL استفاده میکنید باید کانکشن تون رو روی pppoe تنظیم کنید.
ظاهرا کانکشن تون روی Bridge تنظیم شده.
البته اینو هم بگم که سوالتون مربوط به انجمن اینترنت و شبکه هست.
لطفا در انجمن مربوط به خودش مطرح کنید:
انجمن اینترنت و شبکه:
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نرم افزار زیر استفاده کنید مشکلتون حتماً حل میشه چون خودم هم اکنون دارم از این نرم افزار استفاده میکنم.
ADSL Autoconnect
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من میخوام والپیپری که رو سیستم دارم رو کسی نتونه عوض کنه ! این امکان وجود داره ؟!![]()
فکر کنم با تغییر در رجیستری این کار صورت بگیره.
البته برای این منظور نرم افزارهایی هست که تغییر در جاهای خاصی از سیستم رو غیر فعال میکنه.
من خودم در سیستم منزل برای یوزر داداشم یه کاری کرده بودم که بسیاری از چیزا رو نتونه تغییر بده.
![]()
بله آقای میجزت کاملا درس میکن یک قسمتی توی رجیستری که باید استرین بسازی حالا یادم نیست یک سرچی تو گوکل بزن
سلام
فایل زیر رو دانلود کن و بعد از اینکه از حالت فشرده خارجش کردی ، روش کلیک راست کن و Merge رو بزن :
برای بازگشت به تنظیمات عادی فایل زیر رو اجرا کن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
چكار كنم كه موقع بالا اومدن ويندوز.شروع به چك كردن سيستم نكنه؟كه مجبور شم كنسلش كنم!!
مشكل از چيه؟
ممنونم
سلام
طبق پست زیر عمل کنید :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)