حجت اومد تو skull5 بعد ازش خارج شد.
الان حدود 98 نفر عضو داره وفکر نمیکنم به این راحتی ها دعوتش کنن.
حجت اومد تو skull5 بعد ازش خارج شد.
الان حدود 98 نفر عضو داره وفکر نمیکنم به این راحتی ها دعوتش کنن.
آره.فکر میکردن پناهنده شده.ولی الان به من گیر دادن.میگن تو هم پناهنده ای یا نه؟
گفتم نه بابا.من پناهنده نیستم.الکس هم مثل من پناهنده نبود.من بعد از فتح دهکدم دوباره شروع کردم که افتادم اینجا و نزدیکترین ترایب شما بودید.تا حالا هم بهم حمله نشده.
کرمشون گرفته انگار.
یه مدت که گذشت قوی شدیم خودمونیم یه ترایب می زنیم البته اینبار حرفه ای رفتار می کنیم
ای کاش .......![]()
اینا هم عجب آدم های الاغی هستن ها یه جو معرفت ندارن کم مونده به من هم بگن پناهنده شدی
یکی دیشب با 1500 تا اسکات اسکاتم کرده لعنت به این شانس
طرف ترایب هم نداره
ولی 3000 امتیاز به بالاس و قوی هم هست
فعلا این ترایب منم بهم کمک نمیکنه نامرد.کل سربازام از دست رفتن!بیچاره شدم و اینا هم عین ماستن.جریان همون پناهنده شده![]()
تقصیر خود ما ایرانیهاست اگر می خواهیم قوی باشیم اول باید رفیق باشیم دوم هماهنگ... اونوقت ببینید که هیچ ترایبی جرات نمی کنه بهمون حمله کنه ...
توی فروم اعلام کن ببین شاید یکی کمکت کرد.من فعلا هیچی سرباز ندارم.شرمنده الندیل.فعلا فقط دارم منابعمو میبرم بالا.
بچه ها سعی کنید تا میتونید خودتونو قوی بکنید.انشالله بعدش یه ترایب دوباره راه میندازیم.ولی الان فایده نداره چون اکثرا امتیازامون پایین هستش.یه ترایب میزنیم و فقط توش باید ایرانیا باشن.ولی نباید مشکلات دفعات قبل پیش بیادش.فعلا فقط سعی کنید خودتونو قوی تر کنید و تجربه کسب کنید.
100% موافقم
حالم بهم می خوره از این طرز نگاه خارجی ها نسبت به ما !!! به نظرم چند تامون که بالای 3000 شدیم سریع جدا بشیم..
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)