بچه ها ميشه كسي اين سه مدلhx1.p100 nikon. fz35 رو حداقل طبق رويو ها واسم مقاسه كنه از اين جهات 1.قدرت فلاش2.كيفيت فيلم از همه نظرمخصوصا شادابي رنگ ها3.كيفيت عكس ها در كل مخصوصا شادابي رنگ ها4.دوام باتري5. كدوم واسه چاپ عكس بهتره ماكزيمم a4
بچه ها ميشه كسي اين سه مدلhx1.p100 nikon. fz35 رو حداقل طبق رويو ها واسم مقاسه كنه از اين جهات 1.قدرت فلاش2.كيفيت فيلم از همه نظرمخصوصا شادابي رنگ ها3.كيفيت عكس ها در كل مخصوصا شادابي رنگ ها4.دوام باتري5. كدوم واسه چاپ عكس بهتره ماكزيمم a4
سلام...
تا 500 تومن چی پیشنهاد میکنین؟؟؟
من canon g11 مد نظرمه....نظرتون چیه؟
اگه چیز دیگه ای معرفی میکنید تو مایه های g11باشه....
ممنون
بهتره P100 رو حذف کنی بدرد نخوره
جواب به ترتیب
1: HX1 اختلاف 70 سانتی متره که زیاد نیست باید دید کدوم بهتر اسفاده میکنن
2: HX1 بیشتر شادابي رنگ ها (شاید بدی باشه ) کلا بهترین فیلم برداری رو میکنه
3: HX1 بیشتر شادابي رنگ ها (شاید بدی باشه )اما نه در باره نویز
4: FZ35 اختلاف 80 تا عکس ییشتر
5: FZ35 برای اختلاف 3MP
در کل ارزش FZ35 بیشتره من چندین ماه تحقیق کردم
![]()
Last edited by ELSIN; 14-05-2010 at 20:02.
در مجموع به ترتیب:
اول FZ35
و بعد
P100یا در صورت امکان P110
اولا تو شادابي رنگ در محيط بيرون رنگ fz35 بسيار شادابتر از hx1 هستش من قبلاhx1 رو داشتم الان هم حدود 2000 تا از عكسهاي گرفته شده با اين دوربينو دارم الان fz35 دارم اگه فقط با خوش دست بودنش هم حال كنم باز ارزششو داره حالا بقيه مزاياش هيچ اگه دوستان خواستن به صورت جامع ميتونم تفاوت اين دو دوربينو به صورت عملي و تجربه خودم بهتون بگم
دوما اقاي رستميان عزيز دوربين منو و شما fz35 هستش و دوربين اروپاييها fz38 ولي تو خروجي عكس من در قسمت مشخصات نوشته ver 1.0 ولي در عكسي كه در اينترنت از fz38 گرفته شده بود ديدم نوشتهver.2.0
ميدونم هردو مدل يكيه ولي اين سوال برام پيش اومده كه ايا اپديت فريمور شده يا داستان چيز ديگه اي هستش اگه شما هم توضيح بدي ممنون ميشم
سلام
من روز 5شنبه رفتم جمهوری . یه مقایسه اساسی و همه جانبه بین S200 و HS10 انجام دادم . مینیمم قیمت S200 ، ذ 440 تومن و مینمم قیمت HS10 ، و 520 تومن بود . به نظر من S200 ارزنده تر اومد وقتی میگیری دستت از نظر حس عکاسی هیچ تفاوتی با 450D نداره کیفیت ساخت بدنه اش هم خدائیش خیلی عالیه ( در مقایسه با رقباش : SX20 و FZ35 ) .
به نظر من تنها برتری HS10 سنسور CMOS اون هستش که تجربه نشون داده روی سنسورهای کوچیک ( غیر SLR ها ) خوب جواب نداده .
مثل SX1 و HX1 . نمونه عکسای جفتشون رو تو همون مغازه با هم مقایسه کردم به نظر من S200 بهتر بود . ضمن اینکه تکنولوژی EXR واقعا فوق العاده و جالبه که به راحتی نمیشه ازش گذشت . با اگر دوستان نظر دیگه ای دارن بگن تا همگی استفاده کنیم .
ضمنا برای مموری SDHC هشت گیگ کلاس 6 یا بالاتر و سرعت 133 یه قیمت خوب و تلفن بگید ممنون میشم .
سپاس
کسی نیست...
من عجله دارم...
توجه ت را به دو بحث آخر بررسی فنی دوربین ها در همین دسته تاپیک جلب میکنم.در یک کلمه اطلاعاتت از ادیت تصویر مهمترین پارامتر برای استفاده از فوجی است.در مورد HS10 هم کمی زود است که اظهار نظر کنم شاید خودم باهاش کار کردم یا یه ریوی بدردبخور سخت گیر تونست توضیح مفصلی بده
نمونه ی عکس های HS10:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمونه عکس های F200کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمونه عکس های S200
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sastwhc; 15-05-2010 at 12:38.
منظور از "تو مایه های g11" باشه چیه ؟ یعنی امکاناتش مثل این باشه یا عکساش با این مدل قابل مقایسه باشه .
کلا من تا این قیمت Sony HX1 رو پیشنهاد میکنم .
درسته اول باید مشخص کنید از چه نظر شبیه G11 باشه
دوربین کوچیک می خواید یا با نویر کم یا ... ؟
ولی Sony HX1 نویز زیادی داره و با فیلمبرداری Full HD و زوم بالا و بزرگ .
برای همین توصیه نمی کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)