تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 559 از 1174 اولاول ... 594595095495555565575585595605615625635696096591059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه عکسای باحالی مخصوصا اشنایدرها. کپ همن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام :
    ببینید از کاه کوه میسازند این رسانه ها.
    در مورد خوشحالی و ناراحتی راموس باید بگم که صد در صد اشتباه میکنند اگه یادتون باشه تو بازی وقتی که اشنایدر توپ رو به تیرک زد راموس از صندلی پا شد و از اینکه گل نشد ناراحت بود و دستش رو جلوی صورتش گرفت.
    در ضمن باید بگم که هیچ گونه ناراحتی بین رائول و راموس نیستش اونا از کجا میدونن دست راموس رو یه کم کمتر فشار داد رائول و دست بقیه رو بیشتر اصلا این حرفا چرته. همش شایعه هستش.
    مهم اینه که همه در خدمت رئال عزیز هستن و اخرین صحبتهای راموس رو هنوز فراموش نکردیم که گفت رئال ارزوی من بود و من در این ارزو تا اخر میمانم .
    شما هم دوستان بشنوید و باور نکنید.
    راستی این برادران اشنایدر برا چی اینجورین تنها خود وسلی خوش تیپه .
    در ضمن میگم تو عکس تمارین اگه دقت کرده باشید رابطه راموس با تیم خیییییلی هم خوبه و همینطور مثل همیشه این دوتا (گاگو و وسلی) مثل چارلی و امین باهم درگیرن دی:
    از اینکه میتونست بازیکن بیشتری در ترکیب این هفته لالیگا باشه مث روبن چشم پوشیدن در حالی که روبن خیلی خوب بازی کرد.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

سلام :
    ببینید از کاه کوه میسازند این رسانه ها.
    در مورد خوشحالی و ناراحتی راموس باید بگم که صد در صد اشتباه میکنند اگه یادتون باشه تو بازی وقتی که اشنایدر توپ رو به تیرک زد راموس از صندلی پا شد و از اینکه گل نشد ناراحت بود و دستش رو جلوی صورتش گرفت.
    در ضمن باید بگم که هیچ گونه ناراحتی بین رائول و راموس نیستش اونا از کجا میدونن دست راموس رو یه کم کمتر فشار داد رائول و دست بقیه رو بیشتر اصلا این حرفا چرته. همش شایعه هستش.
    مهم اینه که همه در خدمت رئال عزیز هستن و اخرین صحبتهای راموس رو هنوز فراموش نکردیم که گفت رئال ارزوی من بود و من در این ارزو تا اخر میمانم .
    شما هم دوستان بشنوید و باور نکنید.
    راستی این برادران اشنایدر برا چی اینجورین تنها خود وسلی خوش تیپه .
    در ضمن میگم تو عکس تمارین اگه دقت کرده باشید رابطه راموس با تیم خیییییلی هم خوبه و همینطور مثل همیشه این دوتا (گاگو و وسلی) مثل چارلی و امین باهم درگیرن دی:
    از اینکه میتونست بازیکن بیشتری در ترکیب این هفته لالیگا باشه مث روبن چشم پوشیدن در حالی که روبن خیلی خوب بازی کرد.
    اره من خوش تیپم !
    گاگو دست از سر من ور نمیداره ! من که مظلومم !

این روزنامه ها باید با یه چرتی فروش برن دیگه ! 1 بار ما یه بار بارسا.

این کیه ؟
    Last edited by shympw; 29-10-2008 at 00:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

رائول تو بیست سالگی وقتی کورس میذاشت کسی به گرد پاش هم نمیرسید این هیگواین اصلا سرعت نداره.
    رائول تو بیست سالگی اقایی میکرد در کنار تمام مهاجمان طراز اول دنیا
    یادش بخیر...!
    بازیکن عادی نبود...!
    استپ هاش افسانه ای بود...!...چیپ هاش فوق العاده...!
    الان اگه 60% اون موقعش بازی کنه میشه بهترین مهاجم اروپا..!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تنش میان رائول و راموس

به گزارش RMadrid C.F: به نظر می رسد بعد از اظهارات اخیر سرجیو راموس در مورد عملکرد تیم , تنشی میان این مدافع ملی پوش و کاپیتان رئال مادرید , رائول بوجود امده است .

سرجیو راموس قبل از بازی رئال مادرید در برابر بیلبائو طی مصاحبه ای از عملکرد تیم و همچنین خودش در هفته های اخیر انتقاد کرده بود و عنوان کرده بود که از سبک بازی فعلی خودش راضی نیست .

راموس معتقد بود که در هفته های اخیر انتقادهایی از وی شده که به دور از انصاف بوده است ولی با این وجود خود او هم اذعان کرد که در حال حاضر در بهترین فرم خود قرار ندارد ؛ راموس همچنین از حمایت نکردن برخی بازیکنان از وی در زمین بازی شاکی بود .

در نتیجه همین صحبتها بود که شوستر در بازی مقابل بیلبائو تصمیم گرفت مدافع 22 ساله خود را روی نیمکت بنشاند و از سالگادوی باتجربه استفاده کند .

اگر چه میاتوویچ و شوستر هر دو بعد از بازی عنوان کردند که بازی ندادن راموس به منزله تنبیه او نبوده بلکه در راستای سیستم چرخشی ای بوده که شوستر در تیمش بوجود اورده است ولی اتفاقات درون بازی چیز دیگری را نشان می دهد .

راموس - مانند روبینیو - وقتی که داور ضربه پنالتی را به سود بیلبائو گرفت اصلا مانند سایر نیمکت نشینان ناراحتی از خود نشان نداده و هیچ عکس العملی در قبال این تصمیم از خود بروز ندارد .

همچنین وقتی که هیگوئین گل سوم رئال مادرید را به ثمر رساند و در حالیکه همه در حال جشن شادی بابت این گل بودند ولی راموس چندان خوشحالی از خود نشان نداد .

و حالا به گزارش مارکا , توسط فیلمهایی که در حین تعویض رائول گرفته شد صحنه های جالب و البته عجیبی ملاحظه شد .

وقتی که رائول تعویض شد این بازیکن با همه دست داد و زمانیکه به راموس رسید کاملا با رفتاری سرد با وی برخورد کرد و به ارامی دست او را فشرد و در همین حال هیچ نگاهی به راموس نکرد و از وی فاصله گرفت تا گرمکن خود را بپشود و وقتیکه دوباره برای نشستن به روی صندلی ها برگشت با اینکه بین او و راموس هیچ بازیکنی نبود ولی با یک صندلی فاصله از راموس نشست .

رائول هم مي خواد بشه علي دايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اوون بازیکن فوق العاده ای هست! برای رئال هم عالی بازی کرد. اما متاسفانه چون میخواست تو تیم ملی باشه و برای این کار باید بازیکن فیکس میبود، رئال رو ترک کرد!

اما فروش ماکلله که صد در صد اشتباه بود!

آخرسر خودم باید برم رئیس باشگاه بشم

برای اینکه تو بعضی بخش ها پست ها شمارش نمیشه!

اوون كجاش بازیکن فوق العاده ای هست ؟؟؟ ؟ ؟
    موقعي هم كه اومد رئال فوروارد نمي خواست

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازی رئال رو تو Copa de Rey نشون نمیدن؟ کی هست و با کی؟

بائول نباید دخالت کنه! بیاین و حالا همین راموس هم از دست بدین!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام:
    ممد جان دست درد نکنه .
    در مورد راموس هم مشکلش با شوستر هست احتمالا نه رائول .
    اینا رو ولش میگم صحبتهای فرگوسن رو میخوندم جالب بود .
    بیچاره همین که شنیده که پرز داره برمیگرده موهای تنش سیخ شده میدونه اون بیاد دست رو رونالدو بزاره رونالدو اخ جان گفته میادش رئال.
    واس همین هم این حرفا رو زده ولی در کل حرف خوبی رو زده ما به هاینزه اصلا احتیاج نداشتیم اگه بجاش الوز یا یه دفاع بهتر رو میگرفتیم به نظر من خییلی بهتر تر انجام بودش.
    ولی فرگوسن این مطلب که مربوط به مرحوم ژنرال فرانکو فقید گفت رو عجیب به دلم نشست چه حالی میداد اون موقع رئال میگفت اینو میخوام مگه کسی جرات داشت بگه نخیر .
    کاش فرانکو باز زنده بشه دی:

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها این قضیه نادال جدیه که 30 درصد از سهام باشگاه رو خریده.؟
    تازه قول داده زمستون کریم بنزما رو هم بیاره رئاااااال.
    ایول

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

شلام !! :د ی
    چه طورید ؟؟؟؟ من که خوبم !! : دی

دیدم قراره پرز بیاد !!! o_0 ... بیاد خیلی باحال می شه !! : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •