تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 559 از 2014 اولاول ... 5945950954955555655755855956056156256356960965910591559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : جلسه امروز از ساعت 14 در باشگاه پرسپوليس برگزار شد.
    در اين جلسه 2 طرح به منظور درآمدزايي مطرح شد و مورد تاييد اعضا قرار گرفت.
    داريوش مصطفوي به زودي در خصوص اين 2 طرح با رسانه ها گفت و گو مي كند.
    اعضاي هيئت مديره به حضور قدرتمند داريوش مصطفوي در سمت مديرعاملي باشگاه پرسپوليس تاكيد كرده و اخبار منتشره در خصوص عدم هماهنگي بين اعضا را بشدت تكذيب كردند.
    در پايان جلسه به انجام مذاكرات رسمي با علي كريمي براي جذب وي تاكيد شد.
    جلسه ساعت 18 به پايان رسيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمرين پرسپوليس با حضور توره برگزار شد

خبرگزاری پرسپولیس : تمرين از ساعت 17 در زمين شركت واحد آغاز شد و بازيكنان به دويدن، آقا وسط در گروه‌هاي 7 نفره، حفظ توپ و پرسينگ پرداختنه و در مرحله بعدي در دو گروه سبز و قرمز، فوتبالي درون تيمي برگزار كردند.
    *افشين قطبي در ابتداي تمرين به مدت 10 دقيقه با بازيكنان به گفت و گو پرداخت.
    *ابراهيم توره پس از 2 جلسه غيبت غير مواجه، امروز در تمرين شركت كرد و تمرينات ويژه‌اي را زيرنظر قطبي انجام داد.
    *‌بهادر عبدي به دليل مصدوميت به صورت اختصاصي تمرين كرد.
    * در حاشيه تمرين امروز شوخي‌هاي افشين قطبي با عابدزاده و پيرواني با عليرضا نيكبخت واحدي بسيار جالب بود.
    * ماركو به دليل سفر به برزيل، حسين بادامكي به خاطر مصدوميت و مجتبي شيري به دليل حضور در اردوي تيم ملي، در تمرين امروز غايب بودند.
    * سه دروازه‌بان آزمايشي به همراه واعظي و حقيقي تمرينات ويژه‌اي را زير نظر عابدزاده انجام دادند.
    * حدود 40 هوادار از نزديك نظاره‌گر تمرين بودند.
    * در مرحله پاياني افشين قطبي تمرينات ويژه‌اي را براي مهاجمان در نظر گرفت و پيرواني با مدافعان كار كرد.
    * منصوري، توره، باقري‌ها و علوي در جريان فوتبال درون تيمي، در تركيب ذخيره‌ها قرار گرفتند.
    * ‌عليرضا محمد و سپهر حيدري از ناحيه زانو دچار مصدوميت شدند.
    * در انتهاي تمرين بازيكنان در گروه‌هاي سه نفره زير نظر كماسي به دويدن‌هاي سرعتي پرداختند و افشين قطبي مانند روزهاي گذشته با ضربات از پشت محوطه 18 قدم دروازه‌بانان را آزمايش كرد و پس از نواختن چند ضربه زيبا، مورد تشويق بازيكنان قرار گرفت.
    * در حاشيه تمرين ابراهيم توره دچار ضعف بدني شد.
    * تمرين ساعت 18:40 به پايان رسيد.
    پرسپوليس صبح فردا در ديداري دوستانه به مصاف نفت تهران مي‌رود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاري پرسپوليس : تا زمانى كه باشگاه پرسپوليس مبلغ ۱۵۰ ميليون تومان را به حساب راه آهن واريز نكند، سرخپوشان اجازه استفاده از ورزشگاه اكباتان را ندارند، پرسپوليسى ها هفته قبل و با امضاى قراردادى ۱۵۰ ميليونى، ورزشگاه اكباتان را اجاره كرده و قصد دارند تمرينات خود را به اين ورزشگاه منتقل كنند. حتى گفته مى شد دور جديد تمرينات پرسپوليس بعد از تعطيلات در اين ورزشگاه از سر گرفته شود اما آنها همچنان در شركت واحد تمرين مى كنند. آن هم به اين دليل كه طبق توافق، پرسپوليسى ها پس از پرداخت كامل مبلغ قرارداد مجوز استفاده از ورزشگاه را دريافت خواهند كرد كه هنوز اين اتفاق نيفتاده. مسؤولان باشگاه پرسپولس هم تأكيد كرده اند كه ظرف چند روز آينده اين مبلغ را پرداخت خواهند كرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تفكراتم تغيير كرده، خودم نه

قطبى: با كريمى راحت تر قهرمان آسيا مى شويم

«قطبى سفر به دبى را به پرسپوليس ترجيح مى دهد»، «قطبى به خاطر يك كره اى، پرسپوليس را مجبور به جذب دى كارمو كرده»، «قطبى، كريمى را نمى خواهد»، «قطبى رنگ عوض كرده» و قطبى فلان است و بهمان! ... از روزى كه برگشته آنقدر درباره اش حرف زده شده كه ديگر همه چيز تكرارى است. اصرارهاى هميشگى قطبى براى گفتن از فوتبال و بى توجهى به حاشيه هايش، تقريبا بيهوده است و البته او با همان خونسردى خاص اش به تمام سوالات فنى و غيرفنى پاسخ مى دهد. او حالا بار ديگر با ما همكلام شده تا شايد بتواند شائبه هايى را كه چند روزى است درباره قطبى و پرسپوليس مى شنويم، برطرف كند.
    از على كريمى شروع كنيم. مى گويند مخالفت شما حضور او در پرسپوليس را منتفى كرده!
    درباره جذب كريمى هنوز پيشنهادى به من نشده. بايد هزينه ها را بسنجيم. هدف اصلى ما اين است كه يك مهاجم نوك بياوريم. البته قبول دارم كه كريمى در آسيا بهترين است ولى بايد اول يك جانشين براى خليلى بياوريم و بعد به فكر كريمى باشيم.
    يعنى مخالفتى با جذب او نداريد
    من فكر مى كنم داستان على كريمى را روزنامه ها خيلى بزرگ كرده اند. هر تيمى او را بخواهد بايد پول زيادى را هزينه كند، به هرحال او هميشه على كريمى است. مدير برنامه او هم هنوز مبلغى به باشگاه نگفته.
    ظاهرا كريمى براى دعوت شدن به تيم ملى و اينكه جلوى چشم على دايى باشد مى خواهد به ايران برگردد.
    اين هم خوب است ولى به نظر من كريمى بايد به پرسپوليس هم فكر كند. او بايد با انگيزه هاى زيادى بيايد و براى قهرمانى پرلسپوليس در آسيا بجنگد.
    جايى گفته بوديد به او نياز نداريد.
    نگفته بودم نياز نداريم. گفتم در پست او باقرى و پتروويچ را هم دارم كه باقرى محشر بوده. از ايوان هم راضى هستيم. كريمى فوروارد نوك نيست ولى در پشت مهاجمان كارايى زيادى دارد. بايد ببينيم على كريمى را براى چه مى خواهيم بعد اقدام كنيم. همه آرزوى چنين بازيكنى را دارند. من هم بدم نمى آيد اگر باشگاه پول داشته باشد هم دى كارمو را بياوريم، هم على كريمى را. با حضور آنها راحت تر قهرمان آسيا مى شويم.
    به نظر مى رسد علاقه زيادى به بازيكنان برزيلى داريد
    فورواردهاى برزيلى بازيكنان باكيفيتى هستند. البته من مى دانم كه اگر بتوانم يك مهاجم خوب ايرانى بگيريم بهتر ازمهاجم برزيلى است ولى وقتى بهتر از خليلى نداريم بايد به دنبال بازيكنان ديگر برويم.
    يعنى مديرعامل كره اى باشگاه اسپورتيوتوا برزيل دخالتى در انتقال اين بازيكن به تيم شما ندارد
    من اصلا چنين چيزى را نمى دانستم و مدير اين باشگاه را هم نمى شناسم. ولى بازيكن برزيلى زياد داشته ام. درگالكسى ۳ بازيكن برزيلى داشتم و سامسونگ هم يك برزيلى ديگر داشت. آنها از نظر تكنيكى سطح بالايى دارند و معمولا با تجربه هستند. ماركو برزيلى ها را بهتر از من مى شناسد و آوردن دى كارمو پيشنهاد او بوده. ما هم بعد از ديدن فيلم بازى هايش موافقت كرديم.
    كمى هم درباره تيم ملى صحبت كنيم. شما سال ها آناليزور تيم ملى كره جنوبى بوديد و شناخت كافى از تيم هاى آسيايى داريد. فكر مى كنيد تيم ملى در ديدار با عربستان با چه روشى موفق خواهد شد
    فوتبال خيلى بين المللى تر شده و كادرفنى حتما به اندازه كافى عربستان را مى شناسد كه روش مناسبى را استفاده كند. چه كسى گفته آناليزور بوده ام
    مگر نبوده ايد
    اين استنباط بعضى ها بوده ولى من مربى تيم ملى كره جنوبى بوده ام نه آناليزور.
    درباره منشور اخلاقى فدراسيون نظر خاصى نداريد
    به نظر من مهمترين چيز، ظاهر خوب است چون با اين كار، تفكرات نسبت به افراد عوض مى شود. ولى به همان اندازه اخلاق و رفتار هم بايد سالم و محترمانه باشد. فكر مى كنم براى مربيان مهمتر است كه بعضى مسائل را رعايت كنند چون بازيكنان از مربيان شان الگو مى گيرند.
    در اين باره توصيه اى براى بازيكنان پرسپوليس نداريد
    ما معمولا سعى مى كنيم راجع به فوتبال و تيم حرف بزنيم. در اين مورد هم شايد گاهى خيلى كوتاه صحبت كنيم. من فكر مى كنم خيلى سخت است كه بخواهيم رفتار كسى را عوض كنيم. اين كارها بايد در خانواده ها انجام شود.
    صحبت ها و رفتارهاى اخيرتان نشان مى دهد كه نسبت به سال گذشته خيلى تغيير كرده ايد
    نمى دانم منظورتان چيست.
    همه مى گويند قطبى عوض شده و ديگر آن جنتلمن سابق نيست!
    من هيچ فرقى نكرده ام. همان افشين قطبى پارسال هستم. البته فكر مى كنم همه آدم ها عوض مى شوند. تفكرات و اخلاق هم عوض مى شود و من هم سعى كرده ام در تفكراتم تغييرات خوبى بدهم و بهتر فكر كنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بايد به تيم ملى دعوت شوم

منصورى: قطبى با همه مربيان قبلى ام فرق دارد

چند ماهى هست كه به يكى از پرطرفدارترين تيم هاى آسيا پيوسته، اما مى گويد كه دلش براى ابومسلم و بازيكنانش و هواداران مشهدى تنگ شده. از بازگشت به ابومسلم در آينده هم صحبت مى كند. محمد منصورى، ۵ سال پيش توسط فيروز كريمى از تيم اميد بانك ملى به ابومسلم رفت و در فصل گذشته با اين تيم به مقام چهارمى ليگ دست يافت تا بهترين مقام تاريخ باشگاه ابومسلم كسب شده باشد. در فصل نقل و انتقالات هم به پرسپوليس پيوست و البته فعلا آن طور كه بايد ميدان نديده!

حضورت در پرسپوليس چطور اتفاق افتاد
    در ابتدا با كاشانى و استيلى مذاكره كردم و بعد هم با قطبى در شوراى شهر ملاقاتى داشتم. اما وقتى كاشانى از پرسپوليس رفت براى آمدن كمى دچار ترديد شدم و منتظر ماندم ببينم چه كسانى مديرعامل و سرمربى مى شوند. شايد اگر براى پرسپوليس مديرعامل و سرمربى ديگرى انتخاب مى شد، تصميم من هم عوض مى شد.
    ولى تو با هيچ كدام از آنها كار نكرده بودى!
    اما داريوش مصطفوى روى من شناخت كافى داشت و وقتى به پرسپوليس آمد من هم تصميم گرفتم بيايم؛ من پرسپوليس را دوست داشتم اما مى خواستم زمانى به اين تيم بيايم كه شرايط به نفع خودم هم باشد.
    مى گويى قبل از آمدن با قطبى صحبت كردى ولى او هنوز فرصت كافى به تو نداده.
    بعد از بازى با پاس مصدوميت به سراغم آمد و سوء تفاهم با قطبى هم به آن اضافه شد و باعث شد كمى دچار مشكل شوم اما قبل از بازى با ذوب آهن طى صحبتى كه با قطبى انجام دادم، همه چيز حل شد.
    مشكل چه بود
    نمى دانم اين مشكلات از كجا نشات گرفته بود وقتى با قطبى صحبت كردم فهميدم همه چيز سوء تفاهم بوده و خدا را شكر همه چيز حل شد.
    صحت دارد كه رابطه خوب مصطفوى و خداداد عزيزى، باعث شد پرسپوليس تو را جذب كند
    فكر نمى كنم در انتقال من به پرسپوليس خداداد نقشى نداشت و براى آمدن ايوان پتروويچ هم مسؤولان پرسپوليس از من راجع به او پرسيدند. من هم با ايوان تلفنى صحبت كردم و شرايط به گونه اى پيش رفت كه همه چيز براى آمدن او به پرسپوليس درست شد. در مورد فرانك آتسو هم فكر مى كنم دوستى فرانك با ايوان تا حدودى روى انتقال او تأثير داشت.
    قطبى چه تفاوتى با مربيان قبلى ات دارد
    قطبى هم از لحاظ گفتارى و هم از لحاظ مربيگرى مربى شايسته اى است و از علم روز دنيا سر رشته دارد، ضمن اينكه انگيزه زيادى براى قهرانى به ما مى دهد به گونه اى كه با نشان دادن كاپ قهرمانى قبل از هر بازى ما را براى قهرمانى تهييج مى كند.
    مى توانيد با اين تيم خواسته اش را برآورده كنيد
    اطمينان قطبى به تيم بى مورد نيست اما پيش بينى اينكه چه تيمى قهرمان شود سخت است چون ليگ ما بسيار فشرده برگزار مى شود و هر تيمى تلاش بيشترى داشته باشد نتيحه مى گيرد. قهرمانى پرسپوليس در فصل گذشته هم در دقيقه ۹۶ اتفاق افتاد. ما هم امسال تمام تلاشمان را مى كنيم تا دوباره قهرمان شويم.
    شرايط الان تيم ملى را چطور مى بينى
    الان ديگر بازيكنانى كه به تيم ملى دعوت مى شوند فقط از پرسپوليس و استقلال نيستند و مى بينيم كه اين دو تيم نمايندگان كمى در تيم ملى دارند و اين مسأله باعث شده كه همه بازيكنان انگيزه بيشترى براى درخشش داشته باشند اما با وجود اين از نظر تماشاچى سطح بازى هاى ملى پايين مى آيد چون بيشتر مردم طرفدار پرسپوليس و استقلال هستند و به اين دو تيم گرايش دارند و حضور كم بازيكنان اين دو تيم در تيم ملى باعث مى شود مردم كمتر به استاديوم بروند. در حال حاضر همه بايد به تيم ملى، سرمربى آن و رييس فدراسيون كمك كرده و اختلافات را كنار بگذارند و كسانى كه به دنبال منافع خودشان هستند از منافع خود چشم پوشى كنند.
    شانس صعود تيم ملى به جام جهانى را چقدر مى دانى
    من شانس صعود را براى تيم هايى كه در گروه سخت ترى قرار بگيرند بيشتر مى دانم، به خصوص ما ايرانى ها بهتر مى توانيم نتيجه بگيريم چون اگر حريفمان از نظر خودمان ضعيف باشد او را دست كم مى گيريم بنابراين هر چه گروه ايران قوى تر باشد صعود به جام جهانى راحت تر است.
    فكر مى كنى براى دعوت شدن به تيم ملى و حضور در جام جهانى چقدر شانس دارى
    در زمان مربيگرى قلعه نويى به تيم ملى دعوت شدم و در تيم ملى ب هم حضور داشتم، سال گذشته هم جز نفرات دعوت شده بودم اما بعد از مصدوميتى كه در بازى مقابل پرسپوليس به سراغم آمد، نامم از ليست خارج شد. پس از آن مصدوميت بازى هاى خوبى براى ابومسلم انجام دادم و توقع داشتم دوباره دعوت شوم. در حال حاضر كارم سخت تر شده چون شرايط سال گذشته را در پرسپوليس ندارم اما تمريناتم را بيشتر كردم تا عملكردم بهتر شود و دوباره به تيم ملى دعوت شوم.
    جايى گفته بودى قصد دارى به ابومسلم برگردى
    جدايى از ابومسلم برايم سخت بود چون با مديرعامل و بازيكنان ارتباط خوبى داشتيم اما بالاخره بايد اين تيم را ترك مى كردم با وجود اين اميدوارم روزى چه به عنوان مربى يا بازيكن به ابومسلم برگردم و به فوتبال مشهد كمك كنم. دلم براى مشهد و ابومسلم تنگ شده و تازه الان متوجه ميزان علاقه ام به ابومسلم شده ام.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

روزنامه ها براى ما جنجال درست مى كنند
    علوى: چند پيشنهاد خوب دارم، مى روم

طاقت سيد محمد علوى تنها با چهار هفته نيمكت نشينى طاق شده. او براى اثبات خودش هنوز به اندازه كافى فرصت دارد اما ظاهراً او حسابى كم صبر و حوصله است و نمى خواهد زمان بيشترى را براى حضورى ثابت در پرسپوليس هزينه كند. مى گويد كه چون مورد اعتماد قطبى نيست مى خواهد برود. اين حرف را در مصاحبه با فارس به زبان آورده و در ادامه درباره نيمكت نشينى هاى اخيرش مى گويد: «هيچ وقت بيشتر از حد خودم نخواسته ام و به پيراهن تيمى كه مى پوشم احترام مى گذارم. حضور در پرسپوليس هم به خاطر علاقه ام بود ولى حاضر نيستم به خاطر فيكس شدن دست به هر كارى بزنم. من هم مثل بقيه بازيكنان هستم و فكر مى كنم مى توانستم در اين چند هفته دقايقى بازى كنم. ظاهراً قطبى هم نه شناختى از من دارد و نه به من اعتماد مى كند. من هم نمى خواهم با نيمكت نشينى در پرسپوليس خودم را پايين بياورم. اگر بى اهميتى ها ادامه داشته باشد ترجيح مى دهم نيم فصل به تيم ديگرى بروم. پيشنهادات خوبى هم دارم و شايد تقدير اين است كه من در پرسپوليس نباشم.» اما بعد از پايان تمرين صبح ديروز پرسپوليس در آكادمى شنونده صحبت هاى متفاوتى از جانب او بوديم. علوى برخلاف خواسته خبرنگاران حاضر به صحبت درباره جدايى اش از پرسپوليس نشد و خطاب به آنها اينگونه گفت: «شما جنجال راه مى اندازيد. هر روز يك خبر عجيب و غريب در روزنامه ها چاپ مى شود و براى ما بازيكنان مشكل درست مى كند. حرف زدن ما هم سودى ندارد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حاشيه نگارى از رويارويى استقلال و پرسپوليس در آكادمى المپيك

ديروز در سالن آكادمى ملى المپيك تلاقى زمان تمرين ۲ تيم استقلال و پرسپوليس سبب شد صحنه هاى جالبى رقم بخورد. تعدادى از اين برخوردها را با هم مى خوانيم:
    پيروانى و بيك زاده
    پيش از آغاز اين فصل هاشم بيك زاده كه شاگرد غلامحسين پيروانى در مقاومت سپاسى بود با شنيدن ابراز علاقه افشين پيروانى به پرسپوليس آمد و حتى با اين تيم قرارداد داخلى امضا كرد اما به راحتى به استقلال رفت و با تيم رقيب قرارداد رسمى بست. ديروز بيك زاده در حالى با پيروانى مجدداً روبه رو شد كه براى بيرون رفتن از درب خروجى عجله فراوانى داشت اما پيروانى با روى باز با وى ملاقات كرد!
    كريم باقرى و على عليزاده
    «كريم باقرى» كاپيتان پرسپوليس با ديدن عليزاده شروع كرد به كرى خوانى براى بازيكن سابق پرسپوليس كه حالا پيراهن استقلال را به تن دارد. البته باقرى با طعنه زدن به عليزاده به او اطمينان داد خلاصه يك روز طلبش را از پرسپوليس خواهد گرفت.
    ابراز علاقه قلعه نويى به تداركات پرسپوليس!
    وقتى استقلالى ها و پرسپوليسى ها به طور همزمان در حال تمرين در آكادمى بودند «امير قلعه نويى» سرمربى آبى پوشان با اعتراض نسبت به عملكرد مسئولان تداركات تيمش گفت: اگر من مسئول تداركاتى مانند پرسپوليسى ها داشتم حتماً قهرمان ليگ مى شدم!
    گپ و گفت با مربى جودو
    در پايان تمرين اعضاى كادر فنى پرسپوليس دقايقى با «محمد حاجى يوسف زاده» مربى تيم ملى جودوى كشورمان به گپ و گفت پرداختند. عمده صحبت هاى آنان درباره نحوه تمرينات پرسپوليس و البته بازى هاى المپيك بود.
    قطبى: مگر من آناليزورم؟!
    «افشين قطبى» در پايان تمرين و در پاسخ به اين سؤال كه به نظر شما كه يك آناليزور بوده ايد چگونه بايد بر عربستان غلبه كنيم؟ گفت: چه كسى گفته من آناليزورم؟! مگر من فقط به ديدن فيلم بازى هاى تيم ها در كره جنوبى مشغول بودم كه چنين سؤالاتى از من مى پرسيد؟ بله من آناليزورم اما قبل از آن يك مربى هستم و به عقيده من هر مربى بايد يك آناليزور خوب باشد!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

12

روزنامه ها براى ما جنجال درست مى كنند
    علوى: چند پيشنهاد خوب دارم، مى روم

البته تقصیر قطبی هم هست که تا حالا بازیش نداده!
    [B][COLOR="Red"]با تاكيد اعضاي هيئت مديره

مذاكرات اوليه پرسپوليس براي جذب كريمي آغاز شد

------------------------------
    `تبريك
    خوب مبارکه
    استقلال تو خواب هم نمیتونه کریمی رو بگیره!
    [B][COLOR="Red"]جوابيه مايلي كهن به اظهارات سرمربي پرسپوليس:

شكست‌هاي پرسپوليس با قطبي در تاريخ بي‌سابقه است
    ایشون هم لطفا فکشون رو ببندند! مزخرف تر از مایلی کهن خودشه!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاري پرسپوليس : تعطيلات چند روزه اجباري ليگ باعث شده سرمربي پرسپوليس برنامه‌هاي جديدي را براي حضور هرچه با قدرت تيمش در هفته‌هاي آينده ليگ داشته باشد.
    قطبي در صحبتي كه با كماسي داشته از او خواسته فشار بدني را در تمرينات براي افزايش قدرت جسماني بازيكنان افزايش دهد تا بازيكنان پرسپوليس از لحاظ بدني براي ديدارهاي آينده آماده شوند. قطبي اعتقاد دارد تعطيلي چند روز گذشته بازيكنان را به لحاظ بدني تا حدودي از فرم ايده‌آل قبلي خارج ساخته است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاري پرسپوليس : بازيكنان پرسپوليس به جهت روزه در ايام ماه مبارك رمضان در تلاشند تا با جلب رضايت قطبي، تمرينات‌شان را در اين ماه بعد از افطار برگزار كنند.
    چنانچه چك مبلغ موردنظر باشگاه راه‌آهن در پايان هفته جاري پرداخت شود باشگاه پرسپوليس در هفته آينده تمريناتش را زير نور و در يكي از زمين‌هاي ورزشگاه راه‌آهن انجام خواهد داد اما در هفته جاري گفته مي شود امكان برگزاري تمرينات بعد از افطار وجود ندارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •