تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 559 از 949 اولاول ... 59459509549555556557558559560561562563569609659 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون دوست عزیز. بالأخره یه شیرازی هم پیدا شد تأیید کنه. راجع به سرعت 1 مگ هم برا من بعضی شبا 490 بود ولی کمترین مقدار 250. اما بعد یه مدت محدود شدم. تغییر سرویس هم دادم دیشب ولی باز محدود دانلود کرد. ظاهرن سیستمشون رو من بدجور گیره چون نه با خریدن ترافیک درست شد نه با تغییر سرویس (سرویس 1 مگ 6 گیگ گرفتم)!
    کاکو ما نوکرتیم.. حرف واقعیت رو باید پذیرفت و عاشق ادمایی هستم که اینجوری اطلاع رسانی میکنن حتی اگه کسی اه هم بارشون نکنه.. کارت درسته... والا زنگ بزنید داخلی 1 میگه روبوت داریم و بلا بلا بلا بلا بلا...... خلاصه اینکه حداقل فن اوا حداقل تو شیراز پوکیده و دوستان شیرازی به حرف من هم اتکا نکنن و حتما زنگ بزنن و این مسالرو از خود نمایندگی جویا بشن....و باعث تاسف هست که فن اوا اینجو ISP هست!!! نماینده فروش که نمیتونه سیاست خودش رو داشته باشه... مگه کارت اینترنت هست؟ اینا فقط نماینده فروش هستن و بابت جذب مشتری و تمدید باید پول بگیرن نه بیشتر نه کمتر... فن اوا هم از لیست بنده بیرون رفت...تازه من پرسیدم خط رو روی چند میبندی گفت 1 مگ میبندیم اما بعضی وقتا اگه بشه بالاتر هم میبندیم... !!!
    Last edited by hasanoooooooo; 19-11-2014 at 13:53.

2. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

حالا خداییش من تهرانم و محدودیت نذاشته واسه دانلود اما 2 تا 7 عمرا سرعت بالاتر از 200 بره تازه نوسان داره دیگه میاد تا 185 دوباره میره بالا،سرویس 1 مگ 6 گیگ
    این شرکت یه جورایی جزیره ای عمل میکنه گویا،هر شهر و نماینده قیمت خودشو میذاره
    الان مثلا قیمت تهران با شهر دیگه متفاوته در صورتی که تو شرکت های دیگه همچین چیزی ندیدم
    یا مثلا شهر های دیگه مثلا گویا 2مگ 3 گیگ با دانلود شبانه داره اما تهران این سرویس رو نداره!!!
    اون سیستم به قول شما جزیره ای داره جمع میشه ! خیلی از نماینده های قبلی یا جمع شدن یا به سیستم جدید اومدن ولی هنوز یکسری با سیستم قبلی کار میکنن که تعدادشون زیاد نیست .
    2048 -3 گیگ شبانه رایگان کلا نداریم !

4. 2 کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کاکو ما نوکرتیم.. حرف واقعیت رو باید پذیرفت و عاشق ادمایی هستم که اینجوری اطلاع رسانی میکنن حتی اگه کسی اه هم بارشون نکنه.. کارت درسته... والا زنگ بزنید داخلی 1 میگه روبوت داریم و بلا بلا بلا بلا بلا...... خلاصه اینکه حداقل فن اوا حداقل تو شیراز پوکیده و دوستان شیرازی به حرف من هم اتکا نکنن و حتما زنگ بزنن و این مسالرو از خود نمایندگی جویا بشن....و باعث تاسف هست که فن اوا اینجو ISP هست!!! نماینده فروش که نمیتونه سیاست خودش رو داشته باشه... مگه کارت اینترنت هست؟ اینا فقط نماینده فروش هستن و بابت جذب مشتری و تمدید باید پول بگیرن نه بیشتر نه کمتر... فن اوا هم از لیست بنده بیرون رفت...تازه من پرسیدم خط رو روی چند میبندی گفت 1 مگ میبندیم اما بعضی وقتا اگه بشه بالاتر هم میبندیم... !!!
    احسنت. منم به دنبال واقعیت و شفاف سازی هسم اونم با ادله. اگه بخوایم چشممونو رو حقایق ببندیم که نمیشه اصن پیشرفت کرد تو این وانفسا! بنده از نظر بعضیا مث این که خیلی دانلود کرده بودم و نباید به این خاطر اصن حرف میزدم! ولی بحث دقیقاً سر همین چیزی اس که شما گفتی و به تعبیر دوستان این شرکت جزیره ای عمل می کنه! در مورد بستن خط هم من قبل این که فن آوا بگیرم کل پست های اینجا رو خوندم. بعضیا می گفتن 1 مگ رو 6 میبنده بعضیا میگفتن 8. واسه من 4 بس. زنگ زدم گفتم اینجوریاس گفت بذار امتحان کنم اگه قطعی لینک ندی بالاترم میبریم! اما ظاهرن نمیشد. حالا یه سؤال:
    اگه من جای 1 مگ، 2 مگ می گرفتم چون قطعی لینک دارم بازم همون حداکثر 4 می بس؟ این که نشد ساز و کار! خو این جور چرا من پول بیشتر واسه 2 مگ بدم؟
    Last edited by shakhdar; 19-11-2014 at 14:07.

6. 2 کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کاکو متاسفانه این قضیه تو بقیه ISP ها هم هست.. حتی پارس هم وقتی شما 256 بخری خطتت رو روی 9 مگ میبنده ... اگه 2 مگ هم بخری رو همون 9 مگ... البته شبانشون با هم خیلی فرق داشت! معذرت میخوام ولی یهISP باید شخصیت و کلاس کاری هم داشته باشه... وقتی هر کس هر جور دلش بخواد سرویس بده که اسمش ISP نیست.. بیا الان ما شیراز ایلون و ویلون شدیم یه شرکت پیدا نمیشه درست سرویس بده...
    Last edited by hasanoooooooo; 19-11-2014 at 14:27.

8. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کاکو متاسفانه این قضیه تو بقیه ISP ها هم هست.. حتی پارس هم وقتی شما 256 بخری خطتت رو روی 9 مگ میبنده ... اگه 2 مگ هم بخری رو همون 9 مگ... البته شبانشون با هم خیلی فرق داشت! معذرت میخوام ولی یهISP باید شخصیت و کلاس کاری هم داشته باشه... وقتی هر کس هر جور دلش بخواد سرویس بده که اسمش ISP نیست.. بیا الان ما شیراز ایلون و ویلون شدیم یه شرکت پیدا نمیشه درست سرویس بده...
    چجور 9 مگ میبنده؟ پس این قضیه قطعی لینکم منتفیه که این یارو گفت!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تازه جدیدا 16 مگ هم میده به تهرونیا... صبانت تا 12 مگ هم همین الان هم میده... نه بابا کدوم قطعی لینک؟ خوشی زده زیر دلشون. البته باید خط هم جواب بده ها... شما بگو رو 100 مگ ببندن وقتی شبانه نداشته باشه میخوای چکار

11. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یعنی فقط شیراز محدود کرده و برنزی هم نمیده؟! اگه اینطوریه که شیرازی ها به فن آوا تهران زنگ بزنن و اعتراض کنن تا موضوع را بررسی کنه من که تا حالا ندیده بودم سیاست های یک ISP شهر به شهر فرق کنه

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز اون که گفته قطعی لینک داری احتمالا کیفیت خط تلفنت از اون بیشتر نمی رسیده.وگرنه در حالت معمول فن آوا همه رو روی 6 مگ میبنده.اگر کیفیت خط بد باشه و نویزت و فاصلت تا مرکز مخابراتی زیاد باشه کمتر از 6 مگ میبندن که در موارد نادر شاید به 1 مگ هم برسه اما اگر کیفیت خطت خیلی خوب باشه حتی روی 8 مگ هم میبندن.و جدیدا شنیدم در نادر موارد روی 10 مگ هم بستن.البته هیچکدوم اینا روی سرعت شبانه ات تاثیری نداره و سرعت شبانت همیشه بین همون 150 تا 180 کیلوبایت هستش.فقط نمیدونم اگر سرویس حجمی 2 مگ بگیری هم سرعت شبانت همین قدر هست یا نه؟اینو نمایندگان محترم جواب بدن.فقط امیدوارم فن آوا هر چه سریعتر کیفیت دستگاههای DSLAM اش رو در مراکز مخابراتی ارتقا بده و هر چه زودتر هم به ADSL2+ تبدیل بکنه سیستمشو.چون فقط در این زمینه واقعا از چند تا شرکت معروف دیگه عقب هستش.اینا که درست بشه رو دست نخواهد داشتاین مخابرات هم دهن ما رو واسه انتقال دو تا خط تلفن منزل قبلیمون به منزل جدید آسفالت کرد.هر روز یک چیزی میگه.دارم با این اینترنت عصرتلکام جون میدم آخه.شرکت عجیبیه واقعا.از سرویس 2 مگ و سرعت 250 کیلوبایت به هیچ عنوان بیشتر نمیده.ساعات رایگانش هم کم هستش.از 3 هست تا 7.اما فقط خوبیش اینه که تو ساعات رایگان هم سرعتت همون 250 تا 260 کیلوبایت هست.در هر صورت بی صبرانه منتظر راه افتادن خطهای تلفنم هستم.ظاهرا خدا رو شکر PCM نیست.اما باز گیر دادن اینجا پورت خالی نیست واسه همین انتقال نمیدیم.شنبه قراره برم بگم باباجون ما پورت نمیخواهیم.فقط انتقال بده تموم.گفتن باید بیایی کتبی تعهد بدی که پورت واسه اینترنت نمیخواهی تا منتقلشون کنیم.میگم مگه میخواهین روی PCM بهم بدین؟میگن نه PCM نیست.خلاصه ما که گیج شدیم.فقط بازم میگم فن آوا باید کیفیت دستگاهاشو ارتقا بده.صبانت و آسیاتک تو خونه قبلیمون راحت 10 مگ رو بهم میدادن اما فن آوا حتی 8 مگ رو هم نتونست بده و روی 6 بودم.اما چون شرکت صادقی هستش به اونا ترجیحش میدم و چون کلک بازیها و محدود کردنای اونا رو نداره.

14. 4 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یعنی فقط شیراز محدود کرده و برنزی هم نمیده؟! اگه اینطوریه که شیرازی ها به فن آوا تهران زنگ بزنن و اعتراض کنن تا موضوع را بررسی کنه من که تا حالا ندیده بودم سیاست های یک ISP شهر به شهر فرق کنه
    عزیزم مال بقیه هم تو حجم ماهیانه شبانه مث منه. شما کیو دیدی اینجا بگه بیشتر از 200 میداده شب براش؟ فقط من بودم که گفتم بعضی شبا 490 هم میداد و چون سرعت من بیشتره ترافیک شبانه رو زودتر خال میکنه. فقط من یه چیزی این وسط نفهمیدم که چرا تغییر سرویس دادم دیشب درس نشد. ببین این شرکت من به چه روزی انداخته! مجبورم دائم آزمون و خطا کنم و هی اینجا اونجا پیاده شم.

16. این کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

عزیزم مال بقیه هم تو حجم ماهیانه شبانه مث منه. شما کیو دیدی اینجا بگه بیشتر از 200 میداده شب براش؟ فقط من بودم که گفتم بعضی شبا 490 هم میداد و چون سرعت من بیشتره ترافیک شبانه رو زودتر خال میکنه. فقط من یه چیزی این وسط نفهمیدم که چرا تغییر سرویس دادم دیشب درس نشد. ببین این شرکت من به چه روزی انداخته! مجبورم دائم آزمون و خطا کنم و هی اینجا اونجا پیاده شم.
    بابا مجبور نیستی که هرچی اونا بگن باور کنی شما زنگ بزن فناوای تهران تا موضوع مشخص بشه اگه اونا نتونستن کاری کنن به سامانه 195 شکایت کن چون هیچ isp حق نداره که هر نمایندگی اش یک سیاست داشته باشه کمبود پهنای باند یک موضوعه ولی محدود کردن یک موضوع دیگه اگه فناوا تو کل کشور شبانه محدود داشت اون یکچیزی ولی وقتی یک شهر اینجوری شده باید پیگیری کنی

18. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •