9800GT کارت جدیدی هست و حدود 2 هفته پیش وارد بازار جهانی شد.فکر نکنم به این زودی ها وارد بشه.آیا کارت گرافیکی با تراشه 9800GT وجود دارد ؟
توی سایت آواژنگ دیدم ؟؟!!!
تو ایران هست ؟
قیمت ؟
9800GT کارت جدیدی هست و حدود 2 هفته پیش وارد بازار جهانی شد.فکر نکنم به این زودی ها وارد بشه.آیا کارت گرافیکی با تراشه 9800GT وجود دارد ؟
توی سایت آواژنگ دیدم ؟؟!!!
تو ایران هست ؟
قیمت ؟
4850 رو با برد ASUS من 265 گرفتم.
با برد Gigabyte, Club و .... 250 پیدا میشه
من سیستمم اینه. آیا برای خرید کارت گرافیک مشکلی ندارم
مادربرد>>> Asus P5ld2 Deluxe
سی پیو >>> 3 فول
رم>>> 1 گیگ
پاور>>>500
من میخوام از این دو گرافیک یکیش رو بخرم 9600gt .... Hd 4850
من با مادربرد و سی پی یوی شما مشکل دارم. مادربرد شما سی پی یوهای دو هسته ای جدید رو ساپورت نمیکنه. سی پی یو هم بسیار ضعیف هست. اگه 9600GSO بخری شاید بهتر باشه. ولی در کل این گرافیک ها نیاز به پردازنده ی مناسب دارن که شما نداری.
بودجه چقدره؟(وگرنه به مشکل می خوری!)
اگه یه گیگ دیگه رم اضافه کنی خوب میشه سی پی یو از رده خارج شده تقریبا و ارزش نداره براش یه 4850 بخری (میل خودته این جوری حداکثر قدرت رو نداره)اما پاور با 4850 و سایر قطعات تقریبا 450 (500)وات نیاز داری مارک پاورت چیه؟real هست؟برو تو تاپیک خودش!این مسعود جان گفت که 9600GSO بگیری (اگه واقعا مصری که کارت گرافیک بخری)تائید میشه ولی به نظر من اگه بتونی چند ماه صبر کنی و یه ارتقای کلی بدی دیگه خیلی بهتر میشه و اصطلاحا آفتابه خرج لحیم نمی کنی!!![]()
من میخوام فقط تو بازی کم نیاره . یعنی اگه سی پیو رو بعدا عوض کنم مشکلی پیش میاد
الان فقط میتونم یه گرافیک و رم بگیرم
خب اگه مشکل پیش اومد ، تقصیر خودته ها !!!از ما گفتن بود. یخورده دندون رو جیگر بذار ، 4 ماه دیگه ، یا هر وقت پول دار شدی بخر، ممکنه تو بازی به خاطر سی پی یو اذیت بشی. البته به نظر بنده که خودم گیمر حرفه ای هستم حتما اذیت میشی. اونوقته که دلم بحالت میسوزه که چرا الکی خرج کردی. مثل من تحمل کن. ببین من پارسال سیستم میخواستم ، بودجه کمی هم داشتم ، ولی تا الان صبر کردم ، همین روزهاست که یک سیستم عالی بخرم. پارسال میگفتی 8500 گرفتم ، کسی باورش نمیشد، حالا بگی 4870x2 گرفتم ، همه میگن : خب چیزی نیست که من هم دارم!!!
چون دیگه 8500 از دور خارج شده.
واقعا ممنون از لطفی که داری .
حرف آخر . با این سیستم چه گرافیکی بخرم خوبه. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید دیگه زیادی دارم اذیت میکنم
نه بعدا مشكلي پيش نميياد الان هم مشكل خاصي نيست مثلا شايد شما نتوني از 30 درصد قدرت گرافيكت استفاده كني
4850 رو بخر فعلا حالش رو ببر
سلام
قیمت 4870 رو در برندهای مختلف میشه بگید (ترجیحا قیمت همکار).
بعد یعنی تو این فروم کسی نیست که تو رضا و ایران آشنا داشته باشه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)