بفرمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
بفرمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این صدا خیلی عالیه و فکر کنم به دردت بخوره. فقط خدا کنه قبلا نزاشته باشم.عکس از این کوچکتر نبود شرمنده...
جا داره از کاربران محترم ebicrossو king of the kings تشکر کنم (قرمز نوشتم چون...... پرسپولیس برد )
صدا در اصل مال String Porche هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا TXD Workshop فایلهای TXD رو باز میکنی و با Paint و photo Shop لباس رو ویرایش میکنی.بازم سلام
اگه ميشه نرم افزاري را كه باهاش لباس و مو ميسازيد را به همراه آموزشش بزاريد
باید فایل Veh_mods رو هم ویرایش کنی. طبق ReadMe عمل کن.اقا من تعدادي ring ريختم تو بازي بعد كه رفتم تو بازي تا اسبورت كنم ريكا همه شكلشون تغيير كرد ولي همشون سفيد بودن هالا نمي تونم ring هاي قبلي رو بيارم؟(با image tools جايكزين كردم) لطفأ زود جواب بديد
__________________________________________________ ______
نمیدونم محمد رضا یادته یا نه یه مدتی دنبال فایلهایی بودیم که علامت سیو بازی بود یا ستاره ی پلیس.
شاید باورتون نشه ولی 16300 تا فایل Gta3.img رو تو یک هفته با Archive viewer گشتم و تونستم پیداشون کنم. اینم راهنما برای پیدا کردن اینطور چیزها مثل علامت سیو و ستاره پلیس:
DFF Files:
bigdollar.dff علامت دلار
bribe.dff ستاره ی پلیس
clothesp.dff علامت یونیفرم
health.dff قلب
info.dff راهنمایی
pickupsave.dff فلاپی ذخیره بازی
property_fsale.dff خانه
property_locked.dff خانه
TXD Files:
تکسچرهای مرتبط با فایلهای بالا
icons1.txd
icons2.txd
icons3.txd
icons4.txd
icons5.txd
icons6.txd
icons7.txd
icons8.txd
icons9.txd
براي سيو قبلا سيو سيدي گذشتم . ساخت من نبود . ستاره پليس هم كه با تكستچر عوض ميشه . شايد براي آيكن سيو يه كاست ساختم .نمیدونم محمد رضا یادته یا نه یه مدتی دنبال فایلهایی بودیم که علامت سیو بازی بود یا ستاره ی پلیس.
شاید باورتون نشه ولی 16300 تا فایل Gta3.img رو تو یک هفته با Archive viewer گشتم و تونستم پیداشون کنم. اینم راهنما برای پیدا کردن اینطور چیزها مثل علامت سیو و ستاره پلیس:
DFF Files:
bigdollar.dff علامت دلار
bribe.dff ستاره ی پلیس
clothesp.dff علامت یونیفرم
health.dff قلب
info.dff راهنمایی
pickupsave.dff فلاپی ذخیره بازی
property_fsale.dff خانه
property_locked.dff خانه
TXD Files:
تکسچرهای مرتبط با فایلهای بالا
icons1.txd
icons2.txd
icons3.txd
icons4.txd
icons5.txd
icons6.txd
icons7.txd
icons8.txd
icons9.txd ________________
ابي جان اگه ميشه دي اف اف اره موتوري رو برام بزار چون توي gta.img گشتم نبود . ميگم هنوز راهي براي تعويض رنگ قسمت جون و زره پيدا نكردي ؟
دست شما درد نکنه.از این به بعد اگر چیزی ازتون خواستم تو یک سایت آپ کنید بسته.
فرش پرنده !!! ميخواي پرواز كني ؟؟؟
دانلود :
من هنوز تست نكردم ولي فكر كنم بايد كليد o رو بزنيم تا اين بياد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا يكم مود بزارين بقيه حال كننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ديگه اگه جرات كردين برين تو دريا شنا كنين . كوسه ماهي ميخورتتون . خودم هنوز تست نكردم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
![]()
![]()
![]()
با cleo كار ميكنه . خودم دانلود نكردم . ولي نوشته وقتي كليد B رو بزنين توپ مياد و وقتي كليك كنين منفجر ميشه .
با اين مود شما وقتي بازي رو شروع ميكنين 10 مليون ( نميدونم دلار يا يورو يا به واحد ديگه ) به پولتون اضافه ميشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)