یه stratejy قدیمی بود که باش cyclone میخریدن ... طرفو میفرستادن بالا زیرش ward میکاشتن ... وقتی میومد پایین ward ها block ش میکردن 100 درصد میمرد...تو بازیای جهانی Itembuild واسش phase boot میرن و bracer ... بعد warder میشه
یه stratejy قدیمی بود که باش cyclone میخریدن ... طرفو میفرستادن بالا زیرش ward میکاشتن ... وقتی میومد پایین ward ها block ش میکردن 100 درصد میمرد...تو بازیای جهانی Itembuild واسش phase boot میرن و bracer ... بعد warder میشه
سلام
منم هستم(لطفا خودت زمان رو تعيين كن)
بچه ها با هر 5 شنبه 9.30 شب به بعد موافقین ؟ من از 1 صبح به بعد میتونم Host بدون lag و delay بتون بدم تا هروقت بخواید ... 9.30 تا 1 هم هستم
سلام
من وقتی پچ 1.22 رو نصب می کنم ارور میده.من 1.22 رو روی 1.20 نصب کردم مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟سری قبلی که نصب کردم مشکلی پیش نیومد نمیدونم چرا این سری اینجور شد
اینم ارور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آقا آراز...
پنج شنبه عاليه(اگه ممکنه به جای ساعت 9:30 بذار 10),فقط چند تا مسله,اول اينکه من به طور دقيق بازي تو جي جي رو بلد نيستم,ميشه يه توضيحي جهت محکم کاري بدي؟!دوم,من و چندتا از دوستام که ميخواييم بياييم(روی هم 3 نفریم,جا هست؟) با Dial Up هستيم.مشکلي که نيست؟بعد اينکه پچ هامون چند باشه؟(a,b يا c بودنش هم مهمه؟)
در ضمن شنیدم بازی شما خیلی عالیه,امیدوارم ازتون یاد بگیرم
![]()
من با روز و ساعتش مشکلی ندارم اما چرا رووم 2, آخه این رووم معمولآ تو اون ساعت ها پر میشه و ممکنه دردسر بوجود بیاره, نمیشه تو رووم 3 بازی کنیم؟
درضمن, اگه لینک دانلود پچی هم که قراره باهاش بازی کنیم رو دارید, ممنون میشم بزارید (کاملش, نه اینهایی که پچ قبلی رو اپدیت میکنن, چون پچ من 1.23 هست)
با تشکر
دوست من شما امشب ساعت9:30 ان شو رووم 3 با هم یه دست بازی کنیم
سلام سهراب جون امشب منظورت شنبه هست اگه شنبه منم سعی میکنم بیام اگه adsl قطع نکنن
اگه قطع شد هفته دیگه 5 شنبه میام خودم host میشم البته با اجازه araz عزیز چون Adsl جدیدم بد نی میشه باهش host بشم![]()
یکی نمی خواد جوابه منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به خدا لنگه بازیم!!
Last edited by sajjad_setam; 25-04-2009 at 11:20.
ممنون. فقط یک نکته و اون اینکه من فعلآ نتونستم پچ دیگه ای دانلود کنم (فقط 1.23 دارم) گفتم که بعدآ مشکلی پیش نیاد. بازم ممنون
بچه های دیگه لطف کنند, حداقل امشب فقط 1.23 ها آن شن (با پوزش از دوستان)
ID: S.E.S.Game
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)