من یک هفته است گه گرفتم: پیش پرداخت سرعت 100 تا 200 و حجم 220 و فعلا چنین مشکلی نداشتم. شاید بهتر باشه یکبار مودم را تنظیم کارخانه کنی و دوباره کانفیگ کنی اگه بروزرسانی داره انجام بدی.
من یک هفته است گه گرفتم: پیش پرداخت سرعت 100 تا 200 و حجم 220 و فعلا چنین مشکلی نداشتم. شاید بهتر باشه یکبار مودم را تنظیم کارخانه کنی و دوباره کانفیگ کنی اگه بروزرسانی داره انجام بدی.
آخه فقط یه گوشی نیست!
من چیز شکن روشن کنم بعد خاموش کنم اینطور میشه. سایت های داخلی مشکل ندارن ولی خارجی ها مشکل واسشون پیش میاد و پینگ میره بالای هزار. باید مودم رو روشن خاموش کنم درست بشه.
متاسفانه همش مال این فیلترینگ هستش.
از منوی خرید ترافیک قسمت ترافیک زمان دار رو انتخاب کنید . این ترافیک هایی که اینجا میاره همه وابسته هستند به سرویس اصلی . قدیم که پس پرداخت داشتم این شبانه رو بهم نشون نمیداد . بدیشون هم اینه که وقتی زمان سرویس اصلیتون تموم بشه از این ترافیک های زماندار چه استفاده کرده باشید چه نه همش سوخت میشه ولی به صرفه هست . 150 گیگ از 4 تا 12 صبح گذاشته 60 هزارتومن
من دوباره تو سایت 195 شکایت زدم انقدر شکایت میکنم تا بیان وصل کنن)
اگه 195 درست پیگیر کارت نیست می تونی از 195 شکایت کنی اینجوری کارت سریعتر انجام میشه من اینکارو قبلا کردم از لینک زیر برو اون شکایت قرمز رنگ را انتخاب کن و از لیست، سازمان تنظیم مقررات و بعد 195. موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
اگه 195 درست پیگیر کارت نیست می تونی از 195 شکایت کنی اینجوری کارت سریعتر انجام میشه من اینکارو قبلا کردم از لینک زیر برو اون شکایت قرمز رنگ را انتخاب کن و از لیست، سازمان تنظیم مقررات و بعد 195. موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و وقت بخیر؛ در همین تاپیک گفته شده بود که بازرسی خود شرکت مخابرات، بهتر از سامانه 195 رسیدگی میکنه؛ برای دوست خودم اول تو سامانه 195 شکایت کردم و جوابی بعد از دو ماه نگرفت؛ به محض شکایت در سامانه بازرسی مخابرات، یک هفتهای فیبرش رو وصل کردند
دوستان لطفا بگید با وای فای چقدر سرعت میگیرید:
مودم من کیو 2
طرح 100 تا 200
وای فای 2.4 دانلود 60 آپلود 25
وای فای 5 دانلود حدود 150 تا 200 آپلود 25
بهم گفتن زیرساختش هنوز تو منطقه شما کامل نشده برای همین 3 ماه ADSL من رو رایگان شارژ کردن تا زمانی که اماده بشه
خب پس شما رو تحویل گرفتند؛ ما که پیش شماره 44 هستیم، هر دفعه میگن باید چندتا واحد با هم درخواست بدند و تکی نمیشه، صرف اینکه شما درخواست فیبر داشتید و امکان ارائه نبود براتون سه ماه رایگان تمدید کردند؟ در مورد دوستم هم که تو فلاح بود، اینم بگم که طبق سایت ملی فیبر، تو محدوده سبز قرار داشت ولی بدون شکایت نتونست بگیره
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 6 مهمان)