سلام به دوستان.
یک هدفون خوب در حدود 40 تا 50 تومان برای نوکیا 701 چی هست؟ از هدفون فابریکش راضی نیستم.
در ضمن این مارک های حرفه ای که صحبتش رو میکنید از کجا باید تهیه کرد؟ جمهوری که اصلا نداره
ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید
سلام به دوستان.
یک هدفون خوب در حدود 40 تا 50 تومان برای نوکیا 701 چی هست؟ از هدفون فابریکش راضی نیستم.
در ضمن این مارک های حرفه ای که صحبتش رو میکنید از کجا باید تهیه کرد؟ جمهوری که اصلا نداره
ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید
سلام
من گوشی live walkman sony ericcson خریدم 360 تومن
تو بازار میگفتن توی پخش موسیقی رودستش نیومده تو گوشیا
میخواستم بدونم کسایی که واردن بگن از نظر پخش شبیه کدوم یکی از پلایر های خوب بازاره ؟؟؟
چه هدفونی (ایرفون) برای این سبک پلایر خیلی عالیه که بخرم ؟
سلام زیر 50 تومن چه هدفونی یا ایرفونی معرفی میکنید که صدای بم خوبی داشته باشه و صدای زیرش هم خیلی خوشگل پخش کنه و کلا انسان لذت ببره از موسیقی ؟
من خودم زیاد با ep830 creative حال نکردم
صدای متفاوت تر میخوام
مرسی دوستان
Last edited by peaceful1; 16-01-2012 at 14:43.
دوست عزیز پاناسونیک مدل HJE350 با قیمت حدود 30 تا 35 تومن مناسب شماست،از جمهوری و پاساژ پایتخت میتونی تهیه کنی! هم بیس و هم مید بهتری نسبت به EP830 داره
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
تنها جایی که هدفونای کلیپش رو دیدم 2تا فروشگاه در پاساژ پایتخت بود! خودم و چندتا از دوستان هم خریدیم و پارت اولشون هم اصل بود! قیمت الان رو ندارم باید بپرسید
سلام
از اونجایی که کارت صوتی آنبورد اصلا کیفیت خوبی نسبت به X-FI که قبلا داشتم نداره دنبال قطعه ای هستم که بتونم هدفون رو به کامپیوتر و دستگاه هایی که خروجی اپتیکال دارن وصل کنم و پردازش صدا رو مستقل از کارت صوتی انجام بده.برای این کار چی باید بگیرم.
ممنون.
Last edited by AB; 14-01-2012 at 15:23.
درود
بنده یه هدفون برای فیلم و بازی میخوام !
وایرالس باشه ! حالا اگر سیمی هم بود مشکلی نداره !
بودجه : 80 تومان
و اینکه بین این دو مدل کدوم بهتره ؟
Creative CB8100 Wireless Headphone
MDR-XD200
mrm 80 عزیز میتونی ادرس مغازه که توی جمهوری و پاساژ پایتخت panasonic می فروشه رو به من بدی ونظرت درباره ی هدفون های دیگه پاناسونیک چیه؟ مثلا این مدل hje300
آقا رضا آهنگ های .flac از کجا دانلود می کنی؟ من یه سری تورنت پیدا کردم دانلود کردم ولی آیپادم پلیش نمی کنه چیکار کنم؟
آدرس پبغام خصوصی شد،تو صفحات قبل راجب تفاوتای این 2مدل کاملا صحبت شده اما بطور خلاصه بگم تفاوت اونقدر نیست! دیزاین هر دو خوبه،من HJE350 رو بیشتر میپسندم شاید شما HJE300 رو! کیفیت صداشون تا 90 درصد شبیه همه! اون 10 درصد رو میشه قدری جایگیری بهتر در گوش و قدری بیس قوی تر برای HJE350 نسبت به HJE300 دونست! تفاوتای دیگه مثل طول سیم،محفظه ی نگه داری و حتی بسته بندیدر کل هر دو جزو بهترین انتخاب ها از لحاظ کیفیت صدا نسبت به قیمت خودشون هستند و شاید اگه کریتیو،سونی و فیلیپس تو این رنج همین کیفیت رو ارائه میدادند قیمتی بین 10 تا 20 تومن و شاید قدری بیشتر برای محصولشون میذاشتند! در ضمن قیمت HJE350 بین 7تا 10 تومن از HJE300 بیشتره اگه اشتباه نکنم(قیمت روز رو ندارم)
مجددا ببخشین بخاطر فضولی
برای پخش با ایپاد اگه تاچ باشه میتونین نرم افزار golden ear رو نصب کنین در غیر اینصورت باید فایل های alac که مخصوص محصولات اپل هست رو دانلود کنین که متاسفانه تنوع اهنگهای موجود هم کم هستند.
البته حدود 40% فایلهای flac موجود تو سایتها و تورنتها تقلبی هستند و کیفیت خوبی ندارن و یا اینکه همراه با هاش ناراحت کننده تو بگراند موسیقی هستند.
من خودم همۀ آهنگام رو از تورنت می گیرم
فکر کنم اکثرشون واقعاً فلک هستن البته فلک های کاملاً معمولی (چونکه طرف اسکن کاور سی دی رو هم میگذاره.)
و معمولاً توی فایل نوت به همراه آلبوم بعضی مشخصات سخت افزاری وسیلۀ تبدیلش رو قرار میده.
برای پلی روی آیپاد تاچ بهترین نرم افزاری که پیدا کردم flac player بوده و الأن 1.5 سالی میشه از ورژن های مختلفش استفاده می کنم.
ویرایش:
راستش علت اینکه من فایل هام رو به alac تبدیل نمی کنم، بیشتر به خاطر یک گیره ذهنیه
چونکه می گم شاید این تبدیل اضافه، کیفیت رو کاهش بده
به هر حال کسی خواست تبدیل کنه، از برنامه dBpoweramp Reference استفاده کنه، بهترین چیزیه که تا حالا پیدا کردم
http://www.----------.com/1389/06/***-illustrate-dbpoweramp-mus/
به جای *** موجود در لینک بالا، عبارت داخل پرانتز زیر رو قرار بدین
(گامی-فراتر-برای-مهندسان-صدا-با-نام)
به جای ------- عبارت d*ownloadha ( البته بدون * )
آدم 1 لینک می خواد بزاره باید هفت خوان رستم رو رد بشه
Last edited by rave-87; 14-01-2012 at 20:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)