ببخشید من زیاد وارد نیستم رفتم تو تنظیمات مودم و قسمت status این مشخصات رو زده بود :(مودم dlink)
نویز خط چطوره؟ میشه سرعت رو تا ۸ مگ بالا برد؟
ببخشید من زیاد وارد نیستم رفتم تو تنظیمات مودم و قسمت status این مشخصات رو زده بود :(مودم dlink)
نویز خط چطوره؟ میشه سرعت رو تا ۸ مگ بالا برد؟
نه دوست عزیز خط شما حد اکثر 5 مگ بیشتر نمیکشه که روی همون چهار مگ میبندن..
آره فیبره و فقط تونستم از مخابرات بگیرم و سرویس 8 مگ گرفتم . فعلا که بدون قطعی و مشکل استفاده کردم . میتونم سرویس 16 مگ هم بگیرم روی این خط با این مشخصات ؟
خود شرکت تست میکنه،چند روز مانیتورنیگ میکنن تا ببینن کشش داره یا نه(برای من که پارس دارم اینکارو میکرد)
اما شما از تخمین خود مودم هم استفاده کنید.یه بار روز یه بار ظهر یه بار هم شب تست کنید ببنید حداکثر کشش خط رو چند مگ تخمین میزنه
اگر مودم شما 2740 دی لینک باشه برید قسمت زیر و تست بگیرید ببینید چند مگ میزنه
برای اینکار برید maintenance
روی قسمت diagnostics موس رو ببرید اما کلیک نکنید تا بخش adsl رو نشون بده و اونجا خودش تست میگیره و بعد از 3 دقیقه نتایج رو نشون میده
خب دوستان بلاخره صبانت خط رو خالی کرد و فن اوا حایگزین شد
ولی یه مشکل جدی پیش اومده
Iاین عکس برای سرِ خط در زمان صبانته
عکس بدعدی برای سرِ خط در زمان فن اواست
همونجوری که میبینید کیفیت خط به طرز محسوس کم شده
بدون هیچ تعییری
به نظرتون باید چیکار کنم
مرسی
به نظر من این یعنی تجهیزات مزخرف فن آوا.که اگر اینچنین باشه هیچ کاری نمیشه کرد![]()
سلام
منظورتون اینه شما با شرکت قبلی کیفیت خط بهتری داستید ؟
الان سرعت چطوره ؟
نوسان SNR علتش چیه ؟ سیم کشی خونه روکار و کاملا نو هستش و از سر خط هم تست کردم تفاوتی ایجاد نشد
مقدار SNR صبح ها حدود 15 هست و به مرور کم و کمتر میشه تا در نهایت اوایل شب میرسه به 6 و باعث خاموش شدن مکرر چراغ مودم میشه و دوباره نیمه های شب SNR شروع به بهبود میکنه . در واقع مثل یک نمودار سینوسی هستش
خط هم روی 4 مگ بسته شده و اینترنت پارس انلاینه
مشکل از پارس آنلاینه،خودم هم پارس آنلاین دارم
البته اینم بگم snr شب ها نسبت به روزها 4 واحد معمولا کم میشه و طبیعی هست اما شما هر بار صفحه استاتوس مودم رو چندبار پشت سر هم رفرش کنید و ببینید تغییر میکنه یا نه
مثلا برای من از 25 به 00 هم میرسه تو خود روز هم این اتفاق میفته
در کل اگر حال و حوصله دارید زنگ بزنید پشتیبانی اما خیلی امیدوار نباشید مشکل حل بشه،این مشکل پارس آنلاین رو به استثنای من بعضی از بچه های انجمن هم دارند
گاهی اوقات هم خود به خود درست میشه.باید زنگ بزنید صدای مشتری پارس آنلاین که دستشون بیشتر باز هست برای تغییر کیفیت سیگنال
سلام. این خط من اوضاع کیفیت سیگنالش جالب نیست. چقدر نهایتا میکشه؟
Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)