تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 558 از 626 اولاول ... 58458508548554555556557558559560561562568608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,571 به 5,580 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

[QUOTE=atmosphere;8065274]dolby رو فعال کنید

سلام
    مرسی.
    اما دالبی رو که گفتن باید نصب بشه رو پیدا نکردم.
    ولی نرم افزار داخلی دالی فعلا هستش.
    صدایی مثله خش خش همراه با موسق داره پخش میشه.
    میگم نکنه بلنگو هاشش خراب شده؟آخه کلا غیر طبیعیه
    همون موسیقی رو با pc بخش می کنم صداش خوب در میاد.
    نظــــرتون چیه؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام
    مرسی.
    اما دالبی رو که گفتن باید نصب بشه رو پیدا نکردم.
    ولی نرم افزار داخلی دالی فعلا هستش.
    صدایی مثله خش خش همراه با موسق داره پخش میشه.
    میگم نکنه بلنگو هاشش خراب شده؟آخه کلا غیر طبیعیه
    همون موسیقی رو با pc بخش می کنم صداش خوب در میاد.
    نظــــرتون چیه؟
    دوست عزیز Dolby home theater همراه با درایور صدا نصب می شه . در صورتی که فعال باشه ، توی Tray bar اگه چند ثانیه نشانگر ماوس رو روش نگه دارین می نویسه : Dolby home theater (on ) .
    میزان خش خش هم به بلندی صدا ، کیفیت و قدرت بلندگو ها ، کیفیت آهنگ ، اکوالایزر ، تنظیمات کنترل کننده صدا ( مثل dolby home theater یا beats audio ) و تنظیمات نرم افزار Player هست .

روی همه آهنگ ها همین طوره ؟ یا فقط اهنگ های خاصی ؟ یه بار Dolby رو Off کنین ببینین میزان خش خش تا چه حد تغییر می کنه . سپس اگر تغییری دیدین ، Profile رو بزارین رو یه حالت دیگه ببینین خش داره یا نه .
    اگر جواب نداد ، آهنگ رو با یه موزیک پلیر دیگه اجرا کنین .

داره خودمونی میشه hasti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان.بلخره لب تاب منم رسید از دیجی کالا با یه نرم افزار گردو و یه انتی ویروس..رنگ سفید.خب حالا خودم روش ویندوز نصب کنم یا بدم بیرون.دوست درام خودم پارتیشن بندی کنمو ویندوز نصب کنم..میشه یه سایتی ..اموزشی بهم معرفی کنین..اگه سخته ببرم بیرون ..
    از ظاهرش که خیلی خوشم اومده..

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان.بلخره لب تاب منم رسید از دیجی کالا با یه نرم افزار گردو و یه انتی ویروس..رنگ سفید.خب حالا خودم روش ویندوز نصب کنم یا بدم بیرون.دوست درام خودم پارتیشن بندی کنمو ویندوز نصب کنم..میشه یه سایتی ..اموزشی بهم معرفی کنین..اگه سخته ببرم بیرون ..
    دوست عزیز اولا مبارک باشه

دوما شیرینیش کو ؟ لطفا خامه ای !

در آخر : نصب ویندوز بسیار ساده است . البته بهتره که بدین یه نفر وارد تره نصب کنه برای بار اول بقل دستش بشینید تماشا کنید .

ولی خودتون بدون مشکل هم می تونین انجام بدین و اصلا کار پیچیده ای نخواهد بود .

آموزش تصویری :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آموزش ویدیویی از آپارات : ( آموزش پارتیشن بندی هم توش هست )

کد:
    نکته مهم : ابتدا DVD رو قرار بدین سپس رایانه رو روشن کنین . در صورتی که اتوماتیک وارد صفحه نصب نشد ، شما نیاز دارین که تنظیمات بایوس رو طوری قرار بدید که ابتدا DVD بوت بشه .

به این منظور اول لپ تاپ رو روشن ، سپس هنگامی که آرم Lenovo رو دیدید ترکیب دکمه های Fn+ F2 ( دکمه F2 نه F+2 ) و یا F2 خالی رو فشار بدید . وارد محیط بایوس می شید .
    سپس به سربرگ بوت برید و برید روی DVD drive و با زدن دکمه های F5 و یا F6 ( و یا ترکیب این دکمه ها با Fn ) اولویت بوت رو عوض کنین و DVD رو بالاتر از همه قرار بدین . در آخر هم با دکمه F10 ( یا ترکیب این دکمه با Fn ) تنظیمات رو سیو کنید
    Last edited by Public Enemy; 17-01-2014 at 22:23.

5. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

مبارکتون باشه منم میخام z510 بگیرم میشه بگین رنگ سفیدش اثر انگشت جذب میکنه یا نه؟مشکیش میگیره اگه سفیدش هم جذب میکنه نخرم خاکستری بخرم.آخه خاکستری جذب نمیکنه

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوست عزیز اولا مبارک باشه

دوما شیرینیش کو ؟ لطفا خامه ای !

در آخر : نصب ویندوز بسیار ساده است . البته بهتره که بدین یه نفر وارد تره نصب کنه برای بار اول بقل دستش بشینید تماشا کنید .

ولی خودتون بدون مشکل هم می تونین انجام بدین و اصلا کار پیچیده ای نخواهد بود .

آموزش تصویری :
    کد:
    آموزش ویدیویی از آپارات : ( آموزش پارتیشن بندی هم توش هست )

کد:
    نکته مهم : ابتدا DVD رو قرار بدین سپس رایانه رو روشن کنین . در صورتی که اتوماتیک وارد صفحه نصب نشد ، شما نیاز دارین که تنظیمات بایوس رو طوری قرار بدید که ابتدا DVD بوت بشه .

به این منظور اول لپ تاپ رو روشن ، سپس هنگامی که آرم Lenovo رو دیدید ترکیب دکمه های Fn+ F2 ( دکمه F2 نه F+2 ) و یا F2 خالی رو فشار بدید . وارد محیط بایوس می شید .
    سپس به سربرگ بوت برید و برید روی DVD drive و با زدن دکمه های F5 و یا F6 ( و یا ترکیب این دکمه ها با Fn ) اولویت بوت رو عوض کنین و DVD رو بالاتر از همه قرار بدین . در آخر هم با دکمه F10 ( یا ترکیب این دکمه با Fn ) تنظیمات رو سیو کنید
    برای وارد شدن به محیط بایوس باید دکمه کوچیک کنار ورودی شارژر رو فشار بدید. با دکمه های f نیست. (خودم سه ساعت طول کشید تا بفهمم)

8. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

مرسي ازتون.راستش به نظر خودم رنگ سفيدش يه رنگ باكلاسو مثل يه جنس لوكس هستش.در مورد لك من هنوز از جعبه در ننياوردم روش كثيف شده اما قابل تحمله.تو رنگاش خاكستري هم خوبه بهتر از مشكيه.ولي بازم سفيدش چيز ديگه ايه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

مرسي ازتون.راستش به نظر خودم رنگ سفيدش يه رنگ باكلاسو مثل يه جنس لوكس هستش.در مورد لك من هنوز از جعبه در ننياوردم روش كثيف شده اما قابل تحمله.تو رنگاش خاكستري هم خوبه بهتر از مشكيه.ولي بازم سفيدش چيز ديگه ايه
    ssd داره؟من خواستم از فروش ویژه دیجی کالا بخرم اما اینا که تو سایت دیجی کالا بود ssd نداشتن نخریدم

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ssd داره؟من خواستم از فروش ویژه دیجی کالا بخرم اما اینا که تو سایت دیجی کالا بود ssd نداشتن نخریدم
    من تو فروش ویژه دیجیکالا خریدم اما برخلاف ادعاشون اس اس دی نداشت و هاردش ارور هم داشت. امروز پسش فرستادم.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من تو فروش ویژه دیجیکالا خریدم اما برخلاف ادعاشون اس اس دی نداشت و هاردش ارور هم داشت. امروز پسش فرستادم.

من هنوز بازش نكردم كه ويندوز نصب كنم.فقط نگاه كردم ببينم سالمه..رو كارتنش كه زده 8ssd..برا شما هم زده بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •