تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 558 از 624 اولاول ... 58458508548554555556557558559560561562568608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,571 به 5,580 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

این لینک هم بد نیست برای راهنمایی خرید دستگاه دیجیتال.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان ایکس ویژن مدل 123 که گویا جدید اومده به قیمت 93 تومن روش قیمت خورده ، چطوریه ؟ فروشنده می گفت چون چدید اومده و با قیمت دلار جدیده قیمتش پایینتر از سایر مدل هاست ، ولی فرمت های زیادی را می خوند از جمله FLV که 353 نمی خونه . در کل می خوام ببینم مدل 123 چطوره ، خوبه بخرم

همچنین مدل فراسوا 211 هم می داد 100 تومن اون هم توی دیجی کالا خیلی ازش تعریف کردند ، ولی نمی دونم کدوم را بگیرم ، این فراسو هم کابل HDMI و هم یک آنتن هم روش داره

ممنون می شم راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آقا اين گیرنده دیجیتال سما AT-200 را كسي تا حالا تست كرده بهم بگه چه جور دستگاهيه از نظر كيفيت و امكانات. اينم لينك اصليش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام به همه
    راستش مناسب ديدم يك سري مطالب رو خدمت بعضي دوستان مطرح كنم
    1- اولا به هيچ وجهي گول شركتهاي توليد كننده ----T رو نخورين چرا كه فقط براي بعضي از كشورها كه مشكل تلويزيون مارهواره اي دارن داره توليد ميشه همگي كاملا چي هستش
    2- اگر ميخواين يك گيرنده ديجيتال يا همون ----T خودمون رو بخرين حداقل سعي كنين از تلويزيونهايي ساتفاده كنين كه بصورت داخلي خودشون گيرنده ديجتال دارند چون حداقل كيفيت ساخت بالايي دارند
    3- تلويزيون ديجيتا در ايران عملا تليزيون بي كيفيت يك نمونه بارزش شبكه پويا يا نمايش يا هر شبكه ديگه اي رو شما ظبطش كنين و با يك نرم افزار خيلي ساده مثل Mediainfo مشخصات اين فيلم ضبط شده رو ببينين
    4- تصوير بصورت 576i و بصورت 25 فريم پخش ميشه كيفيت پايين رنگ و صدا كاملا توش معلومه و ....
    5- جالب اينجاست در بيشتر كشورهاي اروپايي و آمريكايي و حتي آسيايي (به غير از خاورميانه) مثل كره ژاپن و مالزي تلويزيون ديجيتال داره بصورت ----T2 پخش ميشه كه كاملا ديجيتال هستش و بصورت فول فريم و با صداي دالبي هستش

فرض مثال 7 ميليون تلويزيون خريدين (سه بعدي هوشمند) توقع دارين يك فيلم با كيفيت هم ببينين مثلا نمايش پدرخوانده رو گذاشته كه الان بلوري اين فيلم بيرون هستش و شما حتي نميتوني تشخيص بدي الان چهره كدوم هنرپيشه رو داره نشون ميده
    من يك نامه خيلي بلند بالا در رابط هبا اين مسئله به تمامي شبكه ها و مديريت كل سازمان صدا و سيما نوشتم و متأسفانه هيچ جوابي هم نگرفتم

حداقل بياييد خودمون رو گول نزنيم و وقتي براي يك چيزي با كيفيت هزينه ميكنيم حداقل يك تصوير عاليتري ببينيم

موفق باشين

5. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آقا اين گیرنده دیجیتال سما AT-200 را كسي تا حالا تست كرده بهم بگه چه جور دستگاهيه از نظر كيفيت و امكانات. اينم لينك اصليش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

در مورد اين گيرنده هم اگه كسي نظري داره كمك كنه
    آيسن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یکی از اقوام ما به تازگی به منزل جدیدشون رفتن که اونجا انتن مرکزی دارن. ولی وقتی انتن مرکزی رو به گیرندشون وصل میکنم فقط 10 تا کانال رو پیدا میکنه که اونا هم قطع و وصل میشن. کسی از دوستان میدونه این مشکل به خاطر چی میتونه باشه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    تورو خدا سریع تر جواب بدید که رسیدگی کنم
    من امروز یه گیرنده دیجیتال ایکسویژن 353 خریدم اودم خونه با از این انتن سر خودا وصلش کردم و با انتن رو پشت بوم هم وصلش کردم اول اینو بگم که ما تلویزیونمون ال سی دی 42 سونی هست و با همون انتن رو پشت بوم همه شبکه ها رو ایینه میگیره ولی برا شبکه ورزش اینو خریدم بعد که وصلش میکنم با انتن رو پشت بوم 20 تا شبکه میاره ولی بعد چند دقیقه انتن میپره میگه سیگنال وجود ندارد سرچم میکنم نمیان دیگه دست گاه رو خاموش میکنم بعد 20 دقیقه باز میارشون ولی باز بعد چند دقیقه میگه سیگنال وجود ندارد
    مشکل از دستگاهه یا انتن ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان ایکس ویژن مدل 123 که گویا جدید اومده به قیمت 93 تومن روش قیمت خورده ، چطوریه ؟ فروشنده می گفت چون چدید اومده و با قیمت دلار جدیده قیمتش پایینتر از سایر مدل هاست ، ولی فرمت های زیادی را می خوند از جمله FLV که 353 نمی خونه . در کل می خوام ببینم مدل 123 چطوره ، خوبه بخرم

همچنین مدل فراسوا 211 هم می داد 100 تومن اون هم توی دیجی کالا خیلی ازش تعریف کردند ، ولی نمی دونم کدوم را بگیرم ، این فراسو هم کابل HDMI و هم یک آنتن هم روش داره

ممنون می شم راهنمایی کنید
    مدل 123 جدیده . بدنه پلاستیکی داره و دیزاینش با مدلای قبلی فرق داره و قشنگتره . full hd هست . از نظر ساپورت فرمتها هم نسبت به مدلای قبلی فرمتهای بیشتری رو ساپورت میکنه . به نظرم همینو بگیر چون بازار گیرنده ها دست ایکس ویژنه چون ساپورت و خدمات و ارائه آپدیتهاش بهتره و نسبت به بقیه برندهای موجود گارانتی معتبرتری داره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان کی میگه 123 از 353 بهتره ؟؟؟؟

من 353 دارم تمامی فرمتهای تصویری به خصوص انواع mkv و flv رو امتحان کردم بدون هیچ نقصی همه رو اورد زیرنویسش هم هم سایزش تغییر میکنه هم رنگش و واقعا هیچ کمو کاستی نداره بالاترین مدل تو کل محصولات ایکس ویژن فعلا همین 353 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •