كدوم مركز مخابراتي نامحدود سرعت 300 ميده؟ يعني يكسره رو 300 هست؟
من تا اونجا كه ميدونم 170 ميزنه اونم با قطعي!!!
البته اين سرعت به مراكز مربوط ميشه
بيشتر كسايي كه فن اوا ميگيرن بخاطر بازي آنلاين ميگيرن چون پينگش پايينه
كدوم مركز مخابراتي نامحدود سرعت 300 ميده؟ يعني يكسره رو 300 هست؟
من تا اونجا كه ميدونم 170 ميزنه اونم با قطعي!!!
البته اين سرعت به مراكز مربوط ميشه
بيشتر كسايي كه فن اوا ميگيرن بخاطر بازي آنلاين ميگيرن چون پينگش پايينه
آسیاتک لامصب ساعت 3 شب زنگ زده بدوم با یارو کلی شوخی و اینا و کارمو راه انداخت ، ولی بدبختی اینه که پورت مورد نیاز برای کاربرا تو مازندران کمه و قعطی زیاد داشت برای همین اومدم مخابرات
خوشبختانه تخلیه کردن من از آسیاتک تا رانژه کرده من تو مخابراط 20 دقیقه وقت منو گرفت اگه پول رو با کشیدن کارت میگرفتن 5 دقیقه وقتمو میگرفت ک نشد رفتم بانک با فیش دادم
این نویز مخابرات نبود سرعت وبگردی هم خوب میشد دیگه عالی بود چون من همش دانلود نمیکنم صب بیدار میشم تا شب سر سیستم وبگردی میکنم تک و توک اذیت میکنه :( ولی دانلودش عالیاگه آپلودش رو هم خوب میکردن خوراک تورنت بود که متاسفانه نیست !!!
من از 15 ک ثبتنام کردم تا الان 200 گیگ دانلود کردم
من تا دقیقه نود دانلود میکنم ولی از حجمم کم نشده.
برای مثال همین امروز صبح تا ساعت 7 داشتم دانلود میکردم.
نمیدونم چرا اینقدر به طرز فجیعی داری مخابرات رو میکوبی ولی یه ذره پیاز داغ قضیه رو زیاد کردی
من خودم ساکن مازندران نیستم ولی این چیزایی که شما در مورد مخابرات گفتی درست نیست
جواب رو نوشتم
و در آخر چنتا نکته
هیچ شرکتی مثل مخابرات در زمینه دانلود نامحدود خوب کارنکرده و نخواهد کرد
تمامی شرکت هایی که ادعای شرکت بودن دارن با انواع اقسام قانون های مسخره فقط میخان سرعت رو بکشن پایین و .....
ولی مخابرات تو این زمینه کاملا میشه گفت بهترین شرکت هست و حتی اگه تو صفحات قبل بخونید خیلی ها تو 2 هفته بیشتر از 200 گیگ دانلود داشتن (( کدوم شرکت همچین کاری میکنه ؟؟ تازه این حداقلش هست - از این بیشتر هم وجود داره ))
در حالی شرکت هایی مثل شاتل و پارس آنلاین و یا هر شرکت دیگه ای اصلا همچین کاری نمیکنه
قبول دارم مخابرات در زمینه پینگ و سرعت پایین پیج ضعیفه ولی در زمینه دانلود بهترین گزینه هست
و کسایی که میخان سرعت بالای پیج داشته باشن به طور حتم سراغ این شرکت نمیان
هر چیزی واسه هرکاری ساخته شده
مخابرات فقط واسه دانلودر ها خوبه و شرکت هایی که پینگ بالا میدن واسه کسایی که وبگردی میکنن و بازی آنلاین بیشترین مصرفشون هست
شما باید بدونی چی میخای و اون موقع بری سراغ همون چیزی که دنبالشی (( دانلود یا پینگ ؟؟ ))
Last edited by wooooow; 23-04-2013 at 20:45.
اولا سلام. ثانیا من در مورد مخابرات مازندران و بر اساس گفته های دوستان و تجربه ی خودم نوشتم و لزوما این چیزهایی که نوشتم در مورد همه مناطق صدق نمیکنه!
در ضمن من از اول هم گفتم که این مطلب رو جهت آگاهی دوستان نوشتم و نخواستم فقط معایب رو بگم که شما بعضی جاها اشاره فرمودین که این کجاش بده؟!!!
دوست عزیز شما هم زیاد به دانلود مخابرات دل خوش نکن که شنیده ها حاکی از اینه که بعد از جشنواره سرعت ها و به اشتراک گذاری خطوط قراره استاندارد بشه...
در آخر هم باید بگم من از اول اگر این اطلاعات رو داشتم، نمیومدم سراغ مخابرات و الان هم فقط خواستم دوستان رو نسبت به انتخابشون آگاه کنم و نه پشیمان!!!
دوست خوبم من براتون عکس گذاشتم که نگین طرف از خودش یه چیز درآورده! برای منم فرقی نمیکنه که حجم شما رایگان باشه یا نباشه، فقط یه تجربه رو اینجا به اشتراک گذاشتم! پس میل خودتونه که تا 7 دانلود کنید یا بیشتر یا کمتر...
کدوم جشنواره ؟؟ این جشنواره نوروز رو میگی ؟؟
من حدود 1 سال هست از مخابرات نت دارم (( 2 ماه از ضحی کیش و بقیو رو از یه نمایندگی دیگه مخابرات ))
و اصلا هم در زمینه دانلود مشکلی نداشتم (( همیشه تا آخرین لحظه دانلود میکردم و مشکلی تا الان پیش نیومده ))
نه من بلکه همه کسایی که مخابرات دارن هیچ وقت مشکل دانلود نداشتن
ضمنا
چیزایی که شما گفتی در مورد سیاست مخابرات بود مثل قیلترین سایت ها -- محدودیت دانلود -- سرعت دانلود و چیزایی که تو همه کشور مخابرات داره ازش پیروی میکنه و ربطی به منطقه ندارهلزوما این چیزهایی که نوشتم در مورد همه مناطق صدق نمیکنه!
تنها چیزی که به منطقه مخابراتی ربط داره تغییرات سرعت هست که اون نه تنها تو مخابرات بلکه تو کل کشور در تمامی شرکت ها موجود هست
شما یه شرکت خوب واسه دانلود به ما معرفی میکنی که بشه ماهی 300 تا 900 گیگ ازش دانلود کرد ؟؟ (( تو همین تاپیک یکی از دوستان با سرعتی که داشت گویا تو 1 ماه از 900 گیگ هم بیشتر دانلود میکنه ))
ظاهرا شما متوجه منظور من نشدید! لازمه تک تک جوابتون رو بدم!
1- اگر گفتم سرعت برای تمام سرویس ها یکیه منظورم اینه که پول اضاقه ندین که سرویس پرسرعت بگیرین. خودم سرویس دو مگ محدود دارم که اسما باید بالاترین سرعت رو داشته باشه ولی منم مثل 128 نامحدود که اسما باید کمترین سرعت رو داشته باشه، هردو با یک سرعت داریم دانلود میکنیم. دیگه گیر نده که دونه دونه آدرس میدم بری ببینی کیا سرعت دانلودشون چنده!!!
2- آقا دقیقا همینطوره که میگم. اینم سندش:
مدت اتصال تو روزهای مختلف و مقدار دانلودم رو ببین. مثلا تاریخ 22 و 23 رو ببین. اینقدر سرعتم کم بود که توی 11 ساعت فقط 350 مگ و توی 13 ساعت فقط 100 مگ دانلود داشتم. واسه این نیست که مصرف نکردم، چون نمیشد مصرف کرد و دقیقا این مشکل رو تمام مشترکین مازندران داشتن. بازم شک داری برو پست هایی که توی اون تاریخ ها ارسال شده رو یه نیگا بنداز
3- آقا اینو که دیگه همه میدونن مخابرات فقط با سرورهای داخل ایران کار میکنه و سرور های خارجی رو خیلی دیرتر از بقیه شرکت ها پینگ میده...
5- برادر منظورم از فیلترینگ اون چیزی نیست که شما فکر میکنی. منظورم اینه مخابرات خیلی بیشتر از شرکت های دیگه راه های ارتباطی مثل ایمیل و چت رو کنترل میکنه. روزی یه بار سراغ ایمیلت رو بگیری کاملا متوجه منظورم میشی...
6- عزیز دانلود شبانه رو برای کسانی مثل من گذاشتن که اگه یه شب حوس کرد یه فیلم دانلود کنه، از حجمش کم نشه! نه واسه شما که نامحدود داری. پس برای ما مهمه که سرعت شبانه متعادل باشه! در ضمن سرعت نامحدودای مازندران به 380 هم میرسه و برای همین به هرکی میخواد تازه ثبت نام کنه اکیدا پیشنهاد میکنم که نامحدود بگیره!!!!!!!!!!
8- در مورد مالیات و عوارض هم باید بگم خیلی از شرکت ها مالیات رو از قب روی نرخ ها حساب میکنند و مشتری دقیقا میدونه چقدر باید بپردازه و اینو برای اونایی گفتم که قبلا از همچین شرکت هایی سرویس داشتند (مثل خودم)
آقا ما که بخیل نیستیم، ایشالا سرعت دانلودت از این هم بیشتر بشه، من فقط گفتم از این مخابرات هر چیزی انتظار میره...
در ضمن شما هم اگر پول زور میدادی، بهتر از من حقایق رو نمینوشتی!!!
من سرویس 1ساله دو مگ گرفتم که بعد از استفاده تازه فهمیدم سرویسم با سرویس 128 هیچ فرقی نداره و من فقط دارم پول اضافه میدم. حالا هم طبق قرارداد جشنواره فقط میتونم افزایش سرویس بدم و نمیتونم سرویس های پایین تر رو انتخاب کنم مگر اینکه قرارداد رو فسخ کنم که اونم طبق مواد قرارداد، باید نصف هزینه تا انتهای قرارداد رو بدم! این به نظر شما کللاهبرداری نیست؟ دلمون خوشه مسلمونیم...
در این زمینه نظری ندارم -- چون سیاستشون در این زمینه زوری هستمن سرویس 1ساله دو مگ گرفتم که بعد از استفاده تازه فهمیدم سرویسم با سرویس 128 هیچ فرقی نداره و من فقط دارم پول اضافه میدم. حالا هم طبق قرارداد جشنواره فقط میتونم افزایش سرویس بدم و نمیتونم سرویس های پایین تر رو انتخاب کنم مگر اینکه قرارداد رو فسخ کنم که اونم طبق مواد قرارداد، باید نصف هزینه تا انتهای قرارداد رو بدم! این به نظر شما کللاهبرداری نیست؟
//////////////
راستش دیگه نمیخوام ادامه بدم
چون نمیخوام کدورتی پیش بیاد و شما از دست ما ناراحت بشی
به هر حال شما نظر خودتو داری و من هم نظر خودمو
و هرکدوم یه معیاری داریم واسه انتخاب سرویس و نمیشه گفت چی بده چی خوبه
![]()
داداش من که نگفتم شما دروغ میگی.
من نظر خودمو دادم.
راستی دوستان ساعت که 1 شد باید یه بار مودمو رو خاموش و روشن کنی تا رایگان حساب بشه؟؟
من اولا اصلا خاموش روشن نمیکردم و خودش ساعت 1 به بعد رایکان حساب میکرد.
اما چند روز پیش ازم حجم کم کرد . منم از اون موقع تا الان یه بار مودمو خاموش و روشن میکنم بعد میرم سراغ دانلود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)