تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 558 از 1421 اولاول ... 584585085485545555565575585595605615625686086581058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,571 به 5,580 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قیمت هاشم مثله مخابراتی؟
    سرویسی 256 رو داره باسرعت 300 البته نامحدود با 16000 میده/
    این شرکت همیچین امکاناتی رو داره؟
    من که فکر نمیکنم
    كدوم مركز مخابراتي نامحدود سرعت 300 ميده؟ يعني يكسره رو 300 هست؟
    من تا اونجا كه ميدونم 170 ميزنه اونم با قطعي!!!
    البته اين سرعت به مراكز مربوط ميشه
    بيشتر كسايي كه فن اوا ميگيرن بخاطر بازي آنلاين ميگيرن چون پينگش پايينه

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آسیاتک لامصب ساعت 3 شب زنگ زده بدوم با یارو کلی شوخی و اینا و کارمو راه انداخت ، ولی بدبختی اینه که پورت مورد نیاز برای کاربرا تو مازندران کمه و قعطی زیاد داشت برای همین اومدم مخابرات

خوشبختانه تخلیه کردن من از آسیاتک تا رانژه کرده من تو مخابراط 20 دقیقه وقت منو گرفت اگه پول رو با کشیدن کارت میگرفتن 5 دقیقه وقتمو میگرفت ک نشد رفتم بانک با فیش دادم

این نویز مخابرات نبود سرعت وبگردی هم خوب میشد دیگه عالی بود چون من همش دانلود نمیکنم صب بیدار میشم تا شب سر سیستم وبگردی میکنم تک و توک اذیت میکنه :( ولی دانلودش عالی اگه آپلودش رو هم خوب میکردن خوراک تورنت بود که متاسفانه نیست !!!

من از 15 ک ثبتنام کردم تا الان 200 گیگ دانلود کردم

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

دوستان طبق تبلیغات و بروشور ها ساعت دانلود رایگان از ساعت 1 تا 7 صبح باید باشه ولی با توجه به این گزارشات که میبینید، زودتر از 7 قطع میشه:

ساعت اتصال= 650
    مدت اتصال= 22:42
    در نتیجه ساعت قطع میشه= 7:03:32
    یعنی 03:32 بعد از اتمام ساعت رایگان (212 ثانیه)
    مقدار مصرف غیر رایگان= 212 مگ
    یعنی توی 212 ثانیه، 212 مگ دانلود کردم! در صورتی که میدونیم حداکثر سرعت دانلود میتونه 400kb باشه که ضربدر 212ثانیه میشه 84.8مگ
    البته با توجه به اینکه توی 20 دقیقه قبل که ساعت رایگان بوده فقط 199مگ دانلود کرده، پس سرعت 400kb هم نمیتونه درست باشه.
    نتیجه آخر اینکه ساعت رایگان حدود 6:45 تا 6:50 تموم میشه و دوستانی که از اینترنت محدود استفاده میکنند حواسشون باشه مثل من دستشون نره توی پوست گردو! (به اینترنت نیاز داشتم ولی یهو دیدم حجمم تموم شده)
    من تا دقیقه نود دانلود میکنم ولی از حجمم کم نشده.
    برای مثال همین امروز صبح تا ساعت 7 داشتم دانلود میکردم.

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

نمیدونم چرا اینقدر به طرز فجیعی داری مخابرات رو میکوبی ولی یه ذره پیاز داغ قضیه رو زیاد کردی

من خودم ساکن مازندران نیستم ولی این چیزایی که شما در مورد مخابرات گفتی درست نیست

جواب رو نوشتم

سلام. دوستان این پست رو برای کسانی میزارم که تازه میخوان از مخابرات اینترنت بگیرند تا خدای نکرده مثل من کلاه سرشون نره! فقط حقیقت ها رو مینویسم و دوستان دیگه هم میتونند تایید یا رد کنند

1- اول اینکه تمام سرویس های مخابرات از 128 تا 2048 (2 مگ) همه با یک سرعت دانلود میکنند و هیچ فرقی بین سرویس های محدود و نامحدود در سرعت و اشتراک باند نیست!!!
    بر اساس آزمایشاتی که دوستان انجام دادند و در صفحات قبل میتونید تصاویر دانلود ها رو هم ببینید، تمام سرویس ها حداکثر با سرعت 380 دانلود میکنند. (( سرعت پورت مخابرات با هم فرق داره --- من قبل از ضحی کیش بازم از مخابرات داشتم و تغییرات سرعت تو پورت مخابرات وجود داشت -- از 128 نامحدود بگیر تا 1024 محدود که سرعتشون فرق داره )) (( البته شما میگی همه پورتاش سرعت 380 داره که این یعنی عالی -- یعنی مخابرات داره با پورت 2048 سرعت پورت 3096 رو ارائه میده --
    این کجاش بده ؟؟ ))

2- اینترنت مخابرات بر خلاف شرکت های دیگه، پایداری در سرعت نداره یعنی ممکن یک روز سرعتتون حداکثر باشه و یک روز با سرعت دایل آپ کار کنید! بازهم تاکید میکنم هیچ فرقی بین سرویس های محدود و نا محدود نیست و این اتفاق برای همه افتاده... (( اصلا اینطور نیست که یک روز با دایل آپ کار کنید -- به طور حتم تغییرات سرعت وجود داره ولی نه به این صورتی که شما میگی -- پیاز داغ قضیه رو زیاد کردی ))

3- سرعت بازکردن صفحات یا همون تاخیر اولیه در مخابرات واقعا افتضاحه و روزایی که سرعت هم پایینه، کلا نمیشه هیچ صفحه ای رو باز کرد! (یعنی گوگل هم به زور باز میشه!!) (( پیاز داغ قضیه رو بازم زیادی زیاد کردی ))

5- فیل تر ینگ مخابرات هم بسیار قوی تر از بقیه شرکت هاست. (( من که تاحالا همچین چیزی رو ندیدم -- ضمنا اونی که با صفحات قیلتر کار داره به طور حتم v*p*n داره وفکر نکنم واسش فرقی داشته باشه ))

6- روی دانلود شبانش هم حساب باز نکنید چون اکثرا سرعتش اونقدر پایینه که بی خیال بشین بهتره... (( کسی که بخواد دانلود کنه میره سراغ نامحدود -- سرعتی که داره واسه نامحدود میده هیچ شرکت دیگه ای داره همچین سرعتی نمیده -- مخابرات سرعت دانلودی که میده واسه نامحدود اکثرا 100 هست بدون محدودیت دانلود -- نه مثل شرکت هایی مثل شاتل و یا پارس آفلاین که با انواح محدودیت های دانلود مشترک رو محدود میکنن ))

8- نکته های موجود در قرارداد:

- حجم اضافه ی خریداری شده تاریخ انقضا نداره و در صورت استفاده نشدن به ماههای بعدی انتقال پیدا میکنه (( اینی که گفتین مزیت هست -- کجاش بده ؟؟

- تمام نرخ هایی که وجود داره بدون مالیات و عوارض هست و برای هرکدوم 6درصد مالیات و عوارض هم اضافه میشه! (حتی حجم اضافه ای که میخرین!) (( چه ربطی به مخابرات داره ؟؟ همه شرکت ها همین شکلی هستن -- این قانون مالیات ارزش افزوده هست و همه باید ازش پیروی کنن
    ))

و در آخر چنتا نکته

هیچ شرکتی مثل مخابرات در زمینه دانلود نامحدود خوب کارنکرده و نخواهد کرد
    تمامی شرکت هایی که ادعای شرکت بودن دارن با انواع اقسام قانون های مسخره فقط میخان سرعت رو بکشن پایین و .....
    ولی مخابرات تو این زمینه کاملا میشه گفت بهترین شرکت هست و حتی اگه تو صفحات قبل بخونید خیلی ها تو 2 هفته بیشتر از 200 گیگ دانلود داشتن (( کدوم شرکت همچین کاری میکنه ؟؟ تازه این حداقلش هست - از این بیشتر هم وجود داره ))

در حالی شرکت هایی مثل شاتل و پارس آنلاین و یا هر شرکت دیگه ای اصلا همچین کاری نمیکنه
    قبول دارم مخابرات در زمینه پینگ و سرعت پایین پیج ضعیفه ولی در زمینه دانلود بهترین گزینه هست
    و کسایی که میخان سرعت بالای پیج داشته باشن به طور حتم سراغ این شرکت نمیان

هر چیزی واسه هرکاری ساخته شده
    مخابرات فقط واسه دانلودر ها خوبه و شرکت هایی که پینگ بالا میدن واسه کسایی که وبگردی میکنن و بازی آنلاین بیشترین مصرفشون هست

شما باید بدونی چی میخای و اون موقع بری سراغ همون چیزی که دنبالشی (( دانلود یا پینگ ؟؟ ))
    Last edited by wooooow; 23-04-2013 at 20:45.

5. 8 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

نمیدونم چرا اینقدر به طرز فجیعی داری مخابرات رو میکوبی ولی یه ذره پیاز داغ قضیه رو زیاد کردی

من خودم ساکن مازندران نیستم ولی این چیزایی که شما در مورد مخابرات گفتی درست نیست

جواب رو نوشتم

و در آخر چنتا نکته

هیچ شرکتی مثل مخابرات در زمینه دانلود نامحدود خوب کارنکرده و نخواهد کرد
    تمامی شرکت هایی که ادعای شرکت بودن دارن با انواع اقسام قانون های مسخره فقط میخان سرعت رو بکشن پایین و .....
    ولی مخابرات تو این زمینه کاملا میشه گفت بهترین شرکت هست و حتی اگه تو صفحات قبل بخونید خیلی ها تو 2 هفته بیشتر از 200 گیگ دانلود داشتن (( کدوم شرکت همچین کاری میکنه ؟؟ تازه این حداقلش هست - از این بیشتر هم وجود داره ))

در حالی شرکت هایی مثل شاتل و پارس آنلاین و یا هر شرکت دیگه ای اصلا همچین کاری نمیکنه
    قبول دارم مخابرات در زمینه پینگ و سرعت پایین پیج ضعیفه ولی در زمینه دانلود بهترین گزینه هست
    و کسایی که میخان سرعت بالای پیج داشته باشن به طور حتم سراغ این شرکت نمیان

هر چیزی واسه هرکاری ساخته شده
    مخابرات فقط واسه دانلودر ها خوبه و شرکت هایی که پینگ بالا میدن واسه کسایی که وبگردی میکنن و بازی آنلاین بیشترین مصرفشون هست

شما باید بدونی چی میخای و اون موقع بری سراغ همون چیزی که دنبالشی (( دانلود یا پینگ ؟؟ ))

اولا سلام. ثانیا من در مورد مخابرات مازندران و بر اساس گفته های دوستان و تجربه ی خودم نوشتم و لزوما این چیزهایی که نوشتم در مورد همه مناطق صدق نمیکنه!
    در ضمن من از اول هم گفتم که این مطلب رو جهت آگاهی دوستان نوشتم و نخواستم فقط معایب رو بگم که شما بعضی جاها اشاره فرمودین که این کجاش بده؟!!!
    دوست عزیز شما هم زیاد به دانلود مخابرات دل خوش نکن که شنیده ها حاکی از اینه که بعد از جشنواره سرعت ها و به اشتراک گذاری خطوط قراره استاندارد بشه...
    در آخر هم باید بگم من از اول اگر این اطلاعات رو داشتم، نمیومدم سراغ مخابرات و الان هم فقط خواستم دوستان رو نسبت به انتخابشون آگاه کنم و نه
    پشیمان!!!

7. این کاربر از sharkmil65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

من تا دقیقه نود دانلود میکنم ولی از حجمم کم نشده.
    برای مثال همین امروز صبح تا ساعت 7 داشتم دانلود میکردم.
    دوست خوبم من براتون عکس گذاشتم که نگین طرف از خودش یه چیز درآورده! برای منم فرقی نمیکنه که حجم شما رایگان باشه یا نباشه، فقط یه تجربه رو اینجا به اشتراک گذاشتم! پس میل خودتونه که تا 7 دانلود کنید یا بیشتر یا کمتر...

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اولا سلام. ثانیا من در مورد مخابرات مازندران و بر اساس گفته های دوستان و تجربه ی خودم نوشتم و لزوما این چیزهایی که نوشتم در مورد همه مناطق صدق نمیکنه!
    در ضمن من از اول هم گفتم که این مطلب رو جهت آگاهی دوستان نوشتم و نخواستم فقط معایب رو بگم که شما بعضی جاها اشاره فرمودین که این کجاش بده؟!!!
    دوست عزیز شما هم زیاد به دانلود مخابرات دل خوش نکن که شنیده ها حاکی از اینه که بعد از جشنواره سرعت ها و به اشتراک گذاری خطوط قراره استاندارد بشه...
    در آخر هم باید بگم من از اول اگر این اطلاعات رو داشتم، نمیومدم سراغ مخابرات و الان هم فقط خواستم دوستان رو نسبت به انتخابشون آگاه کنم و نه[/SIZE][/B] پشیمان!!!
    کدوم جشنواره ؟؟ این جشنواره نوروز رو میگی ؟؟

من حدود 1 سال هست از مخابرات نت دارم (( 2 ماه از ضحی کیش و بقیو رو از یه نمایندگی دیگه مخابرات ))
    و اصلا هم در زمینه دانلود مشکلی نداشتم (( همیشه تا آخرین لحظه دانلود میکردم و مشکلی تا الان پیش نیومده ))

نه من بلکه همه کسایی که مخابرات دارن هیچ وقت مشکل دانلود نداشتن

ضمنا

لزوما این چیزهایی که نوشتم در مورد همه مناطق صدق نمیکنه!
    چیزایی که شما گفتی در مورد سیاست مخابرات بود مثل قیلترین سایت ها -- محدودیت دانلود -- سرعت دانلود و چیزایی که تو همه کشور مخابرات داره ازش پیروی میکنه و ربطی به منطقه نداره

تنها چیزی که به منطقه مخابراتی ربط داره تغییرات سرعت هست که اون نه تنها تو مخابرات بلکه تو کل کشور در تمامی شرکت ها موجود هست

شما یه شرکت خوب واسه دانلود به ما معرفی میکنی که بشه ماهی 300 تا 900 گیگ ازش دانلود کرد ؟؟ (( تو همین تاپیک یکی از دوستان با سرعتی که داشت گویا تو 1 ماه از 900 گیگ هم بیشتر دانلود میکنه ))

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

کدوم جشنواره ؟؟ این جشنواره نوروز رو میگی ؟؟

من حدود 1 سال هست از مخابرات نت دارم (( 2 ماه از ضحی کیش و بقیو رو از یه نمایندگی دیگه مخابرات ))
    و اصلا هم در زمینه دانلود مشکلی نداشتم (( همیشه تا آخرین لحظه دانلود میکردم و مشکلی تا الان پیش نیومده ))

نه من بلکه همه کسایی که مخابرات دارن هیچ وقت مشکل دانلود نداشتن

ضمنا

چیزایی که شما گفتی در مورد سیاست مخابرات بود مثل قیلترین سایت ها -- محدودیت دانلود -- سرعت دانلود و چیزایی که تو همه کشور مخابرات داره ازش پیروی میکنه و ربطی به منطقه نداره

تنها چیزی که به منطقه مخابراتی ربط داره تغییرات سرعت هست که اون نه تنها تو مخابرات بلکه تو کل کشور در تمامی شرکت ها موجود هست

شما یه شرکت خوب واسه دانلود به ما معرفی میکنی که بشه ماهی 300 تا 900 گیگ ازش دانلود کرد ؟؟ (( تو همین تاپیک یکی از دوستان با سرعتی که داشت گویا تو 1 ماه از 900 گیگ هم بیشتر دانلود میکنه ))
    ظاهرا شما متوجه منظور من نشدید! لازمه تک تک جوابتون رو بدم!
    1- اگر گفتم سرعت برای تمام سرویس ها یکیه منظورم اینه که پول اضاقه ندین که سرویس پرسرعت بگیرین. خودم سرویس دو مگ محدود دارم که اسما باید بالاترین سرعت رو داشته باشه ولی منم مثل 128 نامحدود که اسما باید کمترین سرعت رو داشته باشه، هردو با یک سرعت داریم دانلود میکنیم. دیگه گیر نده که دونه دونه آدرس میدم بری ببینی کیا سرعت دانلودشون چنده!!!
    2- آقا دقیقا همینطوره که میگم. اینم سندش:
    مدت اتصال تو روزهای مختلف و مقدار دانلودم رو ببین. مثلا تاریخ 22 و 23 رو ببین. اینقدر سرعتم کم بود که توی 11 ساعت فقط 350 مگ و توی 13 ساعت فقط 100 مگ دانلود داشتم. واسه این نیست که مصرف نکردم، چون نمیشد مصرف کرد و دقیقا این مشکل رو تمام مشترکین مازندران داشتن. بازم شک داری برو پست هایی که توی اون تاریخ ها ارسال شده رو یه نیگا بنداز

3- آقا اینو که دیگه همه میدونن مخابرات فقط با سرورهای داخل ایران کار میکنه و سرور های خارجی رو خیلی دیرتر از بقیه شرکت ها پینگ میده...

5- برادر منظورم از فیلترینگ اون چیزی نیست که شما فکر میکنی. منظورم اینه مخابرات خیلی بیشتر از شرکت های دیگه راه های ارتباطی مثل ایمیل و چت رو کنترل میکنه. روزی یه بار سراغ ایمیلت رو بگیری کاملا متوجه منظورم میشی...

6- عزیز دانلود شبانه رو برای کسانی مثل من گذاشتن که اگه یه شب حوس کرد یه فیلم دانلود کنه، از حجمش کم نشه! نه واسه شما که نامحدود داری. پس برای ما مهمه که سرعت شبانه متعادل باشه! در ضمن سرعت نامحدودای مازندران به 380 هم میرسه و برای همین به هرکی میخواد تازه ثبت نام کنه اکیدا پیشنهاد میکنم که نامحدود بگیره!!!!!!!!!!

8- در مورد مالیات و عوارض هم باید بگم خیلی از شرکت ها مالیات رو از قب روی نرخ ها حساب میکنند و مشتری دقیقا میدونه چقدر باید بپردازه و اینو برای اونایی گفتم که قبلا از همچین شرکت هایی سرویس داشتند (مثل خودم)

آقا ما که بخیل نیستیم، ایشالا سرعت دانلودت از این هم بیشتر بشه، من فقط گفتم از این مخابرات هر چیزی انتظار میره...

در ضمن شما هم اگر پول زور میدادی، بهتر از من حقایق رو نمینوشتی!!!
    من سرویس 1ساله دو مگ گرفتم که بعد از استفاده تازه فهمیدم سرویسم با سرویس 128 هیچ فرقی نداره و من فقط دارم پول اضافه میدم. حالا هم طبق قرارداد جشنواره فقط میتونم افزایش سرویس بدم و نمیتونم سرویس های پایین تر رو انتخاب کنم مگر اینکه قرارداد رو فسخ کنم که اونم طبق مواد قرارداد، باید نصف هزینه تا انتهای قرارداد رو بدم! این به نظر شما کللاهبرداری نیست؟ دلمون خوشه مسلمونیم...

11. 3 کاربر از sharkmil65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

من سرویس 1ساله دو مگ گرفتم که بعد از استفاده تازه فهمیدم سرویسم با سرویس 128 هیچ فرقی نداره و من فقط دارم پول اضافه میدم. حالا هم طبق قرارداد جشنواره فقط میتونم افزایش سرویس بدم و نمیتونم سرویس های پایین تر رو انتخاب کنم مگر اینکه قرارداد رو فسخ کنم که اونم طبق مواد قرارداد، باید نصف هزینه تا انتهای قرارداد رو بدم! این به نظر شما کللاهبرداری نیست؟
    در این زمینه نظری ندارم -- چون سیاستشون در این زمینه زوری هست

//////////////

راستش دیگه نمیخوام ادامه بدم
    چون نمیخوام کدورتی پیش بیاد و شما از دست ما ناراحت بشی

به هر حال شما نظر خودتو داری و من هم نظر خودمو
    و هرکدوم یه معیاری داریم واسه انتخاب سرویس و نمیشه گفت چی بده چی خوبه

13. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

دوست خوبم من براتون عکس گذاشتم که نگین طرف از خودش یه چیز درآورده! برای منم فرقی نمیکنه که حجم شما رایگان باشه یا نباشه، فقط یه تجربه رو اینجا به اشتراک گذاشتم! پس میل خودتونه که تا 7 دانلود کنید یا بیشتر یا کمتر...
    داداش من که نگفتم شما دروغ میگی.
    من نظر خودمو دادم.

راستی دوستان ساعت که 1 شد باید یه بار مودمو رو خاموش و روشن کنی تا رایگان حساب بشه؟؟
    من اولا اصلا خاموش روشن نمیکردم و خودش ساعت 1 به بعد رایکان حساب میکرد.
    اما چند روز پیش ازم حجم کم کرد . منم از اون موقع تا الان یه بار مودمو خاموش و روشن میکنم بعد میرم سراغ دانلود.

15. این کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •