تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 558 از 602 اولاول ... 58458508548554555556557558559560561562568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,571 به 5,580 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه A E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوست عزیزم شما اگر اون لینکی که قرار دادم میدید میدونستید توی همون سبک میخوام. شما لینک رو ببینید تمامه...
    تو گوشی. یه چیز معمولی. همین لینکی که گذاشتم به من قیمت 90 تومن دادند
    با اجازه دوستان
    این ایرفون که Xiaomi Piston 3 هست تازه چند روزه که معرفی شده و هیچ نقد درست و حسابی هنوز براش پیدا نمیشه ، هر چی که من خوندم فقط نوشته بودن خوبه و باحاله و غیره
    همونطور که دوستمون هم گفتن نمیشه از روی اطلاعات خود سایتش نظر داد ، اونا فقط جنبه تبلیغاتی داره
    ولی خب شرکتش گفته که این مدل ارتقا یافته همون Piston 2 هست که با همون قیمت جایگزینش کرده . Piston 2 ارزشش در برابر قیمت خیلی بالاست و توی ایران هیچ رقیبی توی قیمت خودش نداره ، پس این مدل جدیدش هم حتما ارزش زیادی داره و اگه کیفیتش بیشتر نباشه کمتر هم نیست.
    ولی مساله ای که میمونه سبک صداست. هم شما باید سبک صدای مورد علاقت رو مشخص کنی و هم باید سبک صدای این ایرفون مشخص بشه که هنوز معلوم نیست (مثل قبلی احتمالا گرمه)
    90 تومن هم به شرط اصل بودن براش قیمت خوبیه.
    Last edited by A E; 30-03-2015 at 15:19.

2. 3 کاربر از A E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    بچه ها منم راهنمایی کنید تو پست قبل گفتم.
    صدا هم دوست دارم صدای خوده موزیک پخش بشه بدون تغییر.
    اگه رنج قیمتی زیاده دوتا هدفون معرفی کنید یکی برای گوش دادن پادکست اینا میخام یکی برای موزیک.
    هدفون هم از این معمولیا ایر فون میگن باشه که ضررش کمتر باشه از این داخل گوشی نباشه که ضررش زیاده.
    لطفا مدل با برند معرفی کنید با قیمتش تا بودجه خودم ببینم خیلی وقته از بازار خبر ندارم.
    گارانتی معتبر هم اگه داره اون مدلی که معرفی میکنید بگید مرسی

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

با اجازه دوستان
    این ایرفون که Xiaomi Piston 3 هست تازه چند روزه که معرفی شده و هیچ نقد درست و حسابی هنوز براش پیدا نمیشه ، هر چی که من خوندم فقط نوشته بودن خوبه و باحاله و غیره
    همونطور که دوستمون هم گفتن نمیشه از روی اطلاعات خود سایتش نظر داد ، اونا فقط جنبه تبلیغاتی داره
    ولی خب شرکتش گفته که این مدل ارتقا یافته همون Piston 2 هست که با همون قیمت جایگزینش کرده . Piston 2 ارزشش در برابر قیمت خیلی بالاست و توی ایران هیچ رقیبی توی قیمت خودش نداره ، پس این مدل جدیدش هم حتما ارزش زیادی داره و اگه کیفیتش بیشتر نباشه کمتر هم نیست.
    ولی مساله ای که میمونه سبک صداست. هم شما باید سبک صدای مورد علاقت رو مشخص کنی و هم باید سبک صدای این ایرفون مشخص بشه که هنوز معلوم نیست (مثل قبلی احتمالا گرمه)
    90 تومن هم به شرط اصل بودن براش قیمت خوبیه.
    سلام دوست عزیز.
    خواستم یک نکته ای رو بگم اونم اینکه من الان از piston 2 استفاده میکنم و براحتی میتونم بهتون بگم ارزش نداره و پشیمونم از 100 تومنی که بابتش دادم , به نظر من ارزش نداره تا این حد که فقط 2 هفته استفاده کردم بعد انداختمش تو کمد.
    حذف صدای محیطش ضعیفه ولی با این میشه کنار اومد.
    ولی یه مورد دیگه داره. اصطلاح اون مورد تو هدفون ها یه چیزی بود که یادم رفته ولی اینطوره که دست به سیمش بزنی تق تقش میاد تو گوش حتی سیمش به لباس میخوره صداش میاد یه مورد خیلی ازار دهنده تر اینه که وقتی راه میری اون صدای پا که میخوره زمین رو هم به گوش میده . واقعا برای من قابل تحمل نبود.

5. 3 کاربر از hosein ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    خواستم یک نکته ای رو بگم اونم اینکه من الان از piston 2 استفاده میکنم و براحتی میتونم بهتون بگم ارزش نداره و پشیمونم از 100 تومنی که بابتش دادم , به نظر من ارزش نداره تا این حد که فقط 2 هفته استفاده کردم بعد انداختمش تو کمد.
    ولی یه مورد دیگه داره. اصطلاح اون مورد تو هدفون ها یه چیزی بود که یادم رفته ولی اینطوره که دست به سیمش بزنی تق تقش میاد تو گوش حتی سیمش به لباس میخوره صداش میاد یه مورد خیلی ازار دهنده تر اینه که وقتی راه میری اون صدای پا که میخوره زمین رو هم به گوش میده . واقعا برای من قابل تحمل نبود.
    شما مطینید که اصل بوده؟ من خودم چند وقت پیش تو اکباتان دیدم. اورده بود قیمت 60 تومن اما فیک بود. حتی توی یک سایت دیدم داره 75 میفروشه که اونم فیک بود. متاسفانه فیکش خیلی زیاده توی بازار.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان کیفیت سنهایزر چطوره؟

داره خودمونی میشه A E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    من تقریبا یه ساله که دارم استفاده میکنم و نسبت به قیمتش خیلی خیلی ازش راضی هستم ، مخصوصا به خاطر کیفیت صدا
    ایزولیشن و حذف صداش به نظر من متوسطه که اکثر هم قیمتاش هم بهتر از این نیستن
    میکروفونیک تا این حدی که شما میگی من حس نکردم ، یه مقدار کمی صدا میاد که اگه خیلی براتون آزار دهنده س میتونید سیم رو از پشت گوشتون رد کنید ، تاثیرش خیلی زیاده
    شما الان به جاش از چه ایرفونی استفاده میکنی؟

9. این کاربر از A E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

من بیشتر از هدفون برای فیلم دیدن و بعضی وقت ها رپ گوش می کنم.
    بیشتر از 100 هزار تومان هم نمیخوام هزینه کنم.

اگر ممکنه به من یه چیزی پیشنهاد بدین که مناسبم باشه.
    برام فرقی نمیکنه هندزفری باشه یا هدفون (مدل های مختلف In Ear، On Ear) ولی اگه قابل حمل باشه خیلی عالیه.

با تشکر

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام
    احتراما گوش های من کمی کوچکه و تا حالا هدفون های زیادی رو داشتم که از گوشم سر می خورد و می افتاد !!!اعصابم رو خورد می کرد!! هدفون های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رو دیدم فکر کنم بدلبل داشتن گیره پشت گوش بر روی گوش ثابت می ماند.در ضمن هدفون فعلیم SONY XB60 هست که برای موسیقی کلاسیک فاجعه ست فقط بیس داره.
    هدفون هایی که در بالا اشاره کردم برای موسیقی کلاسیک خوبه؟؟
    پیشاپیش ممنونم از حوصله و وقتی که برای راهنمایی می گذارید
    دوستان و اساتید لطفا در صورت امکان پاسخ دهید

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    احتراما گوش های من کمی کوچکه و تا حالا هدفون های زیادی رو داشتم که از گوشم سر می خورد و می افتاد !!!اعصابم رو خورد می کرد!! هدفون های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رو دیدم فکر کنم بدلبل داشتن گیره پشت گوش بر روی گوش ثابت می ماند.در ضمن هدفون فعلیم SONY XB60 هست که برای موسیقی کلاسیک فاجعه ست فقط بیس داره.
    هدفون هایی که در بالا اشاره کردم برای موسیقی کلاسیک خوبه؟؟
    پیشاپیش ممنونم از حوصله و وقتی که برای راهنمایی می گذارید
    هدفون های ورزشی خیلی خوب توی گوش قرار می گیرن معمولاً. در مورد سبک صدای اون مدل ها اطلاع خاصی ندارم. ولی مطمئناً ex1000 از لحاظ سبک صدا، و کیفیت صدا، انتخاب بسیار برتری خواهد بود برای شما.

سلام به همه دوستان عزیز
    سالی با سلامتی و شادی براتون ارزومندم
    هدفونی برای گوش دادن به پادکست و گاهی اگه شد موسیقی میخام فقط این ایر از این داخل گوش میره سیلیکونی هستا نباشه اخه مثل اینکه باعث ضعیف شدن و ناشنوایی میشه اسیب میزنه. از این هدفون معمولی ها چه مدل و مارکی خوبه که تو خونه و بیرون به پادکست و ... گوش بدم ممنونم
    سلام
    بچه ها منم راهنمایی کنید تو پست قبل گفتم.
    صدا هم دوست دارم صدای خوده موزیک پخش بشه بدون تغییر.
    اگه رنج قیمتی زیاده دوتا هدفون معرفی کنید یکی برای گوش دادن پادکست اینا میخام یکی برای موزیک.
    هدفون هم از این معمولیا ایر فون میگن باشه که ضررش کمتر باشه از این داخل گوشی نباشه که ضررش زیاده.
    لطفا مدل با برند معرفی کنید با قیمتش تا بودجه خودم ببینم خیلی وقته از بازار خبر ندارم.
    گارانتی معتبر هم اگه داره اون مدلی که معرفی میکنید بگید مرسی
    هدفون هایی که کامل داخل گوش می رن، اگر از لحاظ بهداشتی مناسب نگهداری بشن، از لحاظ بلندی صدا، خیلی کمتر از انواع دیگه به گوش شما آسیب می رسونن.
    انواع داخل گوش، چونکه ایزولیشن خوبی دارن، باعث می شن صدای محیط کمتر وارد گوش بشه و در نهایت شما ولوم رو خیلی زیاد نکنید.

philips she3590 و Xiaomi Piston 2 دو گزینه پیشنهادی من هستن.

استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    OPEN= AUDEZE LCD 2
    CLOSE=B&W P7
    REFRENCE = GRADO RS2E
    ELECTRONIC MIUSIC = M50

اینم لیست ایده آل های من هست

OPEN = STAX 009
    CLOSE =FOSTEX TH900
    REFRENCE= HD800
    ELECTRONIC MIUSIC = JCV HA-SZ2000
    من با همه گزینه هایی که گفتین آشنایی ندارم، ولی همشون از مدل های مطرح هستن. توی این سطح، شما هدفون رو باید براساس سبک صدا انتخاب بکنید. حالا اگر چند هدفون در چند سبک صدای مختلف بخواین داشته باشین، خیلی هم خوبه و مطمئناً لذت بخش و مفرح ذات خواهد بود.
    ولی نکته ایی که هست اینه که شما ارتقا هاتون، منطقاً باید توی یک سبک صدا رخ بده. یعنی مثلاً کسی نمی تونه بیاد بگه که من الأن هدفون ایده آلم، denon d2000 هست و در آینده هدفون ایده آلم hd800. چنین جمله ایی ذاتاً ناسازگاره. چون شما از یک سبک صدا به یک سبک صدای دیگه مهاجرت کردین.
    توی لیست شما هم تا اونجایی که من می شناسم، بعضی مواقع چنین چیزهایی دیده می شه، مثلاً hd800 اصلاً ارتقا rs2e نیست. یا sr009 ارتقا lcd2 نیست. همینطور تا حدی p7 و th900.

دوستان کیفیت سنهایزر چطوره؟
    خوبه

سلام خدمت دوستان

من بیشتر از هدفون برای فیلم دیدن و بعضی وقت ها رپ گوش می کنم.
    بیشتر از 100 هزار تومان هم نمیخوام هزینه کنم.

اگر ممکنه به من یه چیزی پیشنهاد بدین که مناسبم باشه.
    برام فرقی نمیکنه هندزفری باشه یا هدفون (مدل های مختلف In Ear، On Ear) ولی اگه قابل حمل باشه خیلی عالیه.

با تشکر
    philips she3590 و Xiaomi Piston 2 دو گزینه پیشنهادی من هستن.

13. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    این مشکل رو بهش میکروفونیک میگن. با استفاده از گیره یا پیچاندن سیم دور گردن یا هر راحی که باعث بشه سیم کمتر تکان بخوره میزان میکروفونیک کاهش پیدا میکنه.
    تعریف دقیق: میکروفونیک به پدیده ای گفته میشود که دستگاه های الکترونیکی ، نویز های مکانیکی را به صورت نویز های الکتریکی تبدیل میکنند.
    Last edited by metalhead_forever; 01-04-2015 at 00:41.

15. 3 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •