الان این سرعت پایین اومده شماست؟
این که در حد 2 مگ هست؟
قبلا با چه قدر دانلود می کردید؟
عکسش تو صفحات قبلی هست با سرعت 300 دانلود میکردم الان 100 تا افت کرده متاسفانهمطمئنی افت کرده؟
من که سرویسم دو مگه همینقده سرعتم![]()
الان این سرعت پایین اومده شماست؟
این که در حد 2 مگ هست؟
قبلا با چه قدر دانلود می کردید؟
عکسش تو صفحات قبلی هست با سرعت 300 دانلود میکردم الان 100 تا افت کرده متاسفانهمطمئنی افت کرده؟
من که سرویسم دو مگه همینقده سرعتم![]()
ببین من از این چیزی که داری میگی سر در نمیارم
اون سری هم گفتم که رفتم خدمات پستی یه فرم داد پر کردم و پولو دادم دیگه چیزی نداد بهم.
از این دفاتر رسمی خدمات پستی که توش هم تلفن میزنن به خارج و هم قبض پرداخت میکنن و....
سلام
من چند روز میبینم که دارن پاسکاریت میکنن
داداش کار سختی نیست خوب توجه کن
پا میشی میری اونجایی و اون شخصی که پول و مدارک دادی میگی آقا یا خانم نسبتا محترم بنده پیش شما مدارک و پول دادم منتها شما پرونده منو گم کردید من همین الان وجه پرداختیمو میخوام که عمرا بهت بده منتها بعد چند دقیقه میگی همین الان مشخصات کامل بهم میدی که پرونده منو کدوم گوری فرستادید به کدوم شرکت دادید چرامن به پشتیبانی ها زنگ میزنم میگن شماره شما ثبت نشده وقتی میگن ثبت نشده یعنی اینکه شما ازم پول گرفتید و کارمو انجام ندادید یا کارتونو بلد نیستید یا پول مردم براتون مهم نیست که کدوم جهنم دره ای میره این کارو انجام میدید یا برم ازتون شکایت کنم مطمئن باش جواب میگیری داداش ریشاتو هم نزن بذار یه ذره خشن به نظر بیایالان خشنی یا مثه عکس آواتارت جیگری؟
![]()
ریش که نه ولی به خاطر 27 تومن هم کچل میکنم هم یه خط با چاقو میندازم رو صورتم یه کم خشن بشم تا بلکه شاید این مورد جواب بده
شلوار شیش جیب و پیرن سیاه هم میرم میگریم که فول تکمیل بشه![]()
Last edited by mohammad varaste; 27-07-2013 at 13:15.
داداش برو خدا رو شاکر باش که الان این سرعت رو داری.
پنجشنبه و جمعه پینگ خوب بود منتها امروز رفته روی 250 برای دوستان هم همینطوره؟
دقیقاً همینکارو بکن.چشماتو ببند که نقاشی صورت این دخترکان آرامش نده بهت
یه بچه تخس همسایه ام ببری بد نیست
5- سری که درد نمیکنه رو دستمال نبندین
آدرس این خدمات پستیه کجاس؟
شماره ی منو به همشون بده بگو شب میس بندازن تا توجیهشون کنم
قطعاً 512 نامحدود.
نه.واسه من حدود 180 هستش.
آقا این حرکت رشتی که میزنی برای پینگ رو هم یاد ما بده بخدا ثواب داره من الان نمیتونم بازی آنلاین انجام بدم خدا از برادری کمت نکنه!
دوستان چطور امکانش هست با دو کامپیوتر از طریق کانکشن به نت وصل شد؟ منظورم اینه که کامپیوتر دوم هم بتونه با همزمان که کامپیوتر اول به نت وصل هست، با کانکشن خودش به نت وصل شه
200 هم خوبه
سرعتت از این کمتر نشه خوبه و باید خیلی خوش حال باشی
ببین اول برو بپرس که کدوم عامل فروش adsl شما کار می کنید!
به احتمال زیاد ضحی کیش باشه
بعد هم از ضحی کیش و هم از دفتر خدمات پستی پیگیری کن
مرتب باید پیگیری کنی
خیلی طول کشید
یعنی چی؟
مگه مودم وایرلس نداری؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)