تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 558 از 2606 اولاول ... 5845850854855455555655755855956056156256860865810581558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,571 به 5,580 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من که میگم عملا مخابرات داره کم فروشی میکنه چون اینجور وضعیت یا Brust کردن یا کش سرور ................
    از صبح تا 11 شب که کلا مرخص میشه خوب این به غیر از Brust چیز دیگه میتونه باشه؟
    رور ویدئو انلاین کش سرور...........

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

محتوای مخفی: خارج از بحث 

شما خودت ماشالا جسارت هم داری کم نیش و کنایه نمیزنی ها! من نمیتونم وقتی یک چیزی خوب هست بگم بده یا برعکس. تا اون زمان مشکل خاصی نداشتم اگه انتظار داشتی که بیام و به دروغ بگم آره اینجا هم خرابه و ... خیر!قطعا این فکر غلطه که چون پولشو دادم باید یه استفاده ای ازش بکنم!حتی اگه نیاز نداشته باشم نیاز نداری دانلود نکن!این ساعاتی که قراره کامپیوتر روشن باشن و دانلود بی مورد انجام بده تو ماه هزینه ذخیره سازی (خرید هارد یا دی وی دی) و برقش نسبتا قابل توجهه ولی چیزی که شما میگی یعنی کسی که برای دانلود گرفته و فکر اینا رو هم کرده نکنه!بیجا هست این همون تفکریه که کار رو به اینجا رسونده به جای فشار به مسئول و متولی به کاربرنهایی و مردم همش باید فشار بیاد تمام هزینه های سیاستهای غلط بر دوش مردم!
    شما دانلود اصلا نکن اصلا کانکت هم نشو مودم رو خاموش کن سر ماه فقط پولشو بده که همینم دوباره 10000 کاربر جدید بگیرن!البته من کارشناس اقتصادی نیستما ولی سکه خودش گرون نمیشه جیگر کافیه یک نگاه به نمودار قیمت جهانی طلا بندازیم دلار و نفت هم همینه این ها اکثرش از داخله...ارز و طبعا سکه و طلا رو دولت گرون میکنه که برای خودش و دلالهاش درآمدزایی کنه در کنار سودش حقوق کارمندان بازنشسته ها عیدی ها و یارانه ها و ... رو هم بتونه بده! مردم هم وقتی حس کنن ارزش پول ملیشون داره پایین میاد یا یک جهش قیمتی هست و هیچ نظارتی بر فروشندگان نیست! متاسفانه این اشتباه رو میکنن و این روند رو تشدید میکنن چه سکه و ارز باشه چه برنج باشه هجوم میارن برای خرید و انبار کردن از ترس ضرر بیشتر بالاخره تورم 121% ببخشید 32% شوخی نیست که ... از هر جوکی خنده دار تر اینه که شما فکر کنی حقی نداری و بهش نخواهی رسید!بالاخره نفهمیدیم این وسط ما کارمند مخابراتیم یا شما کاربرا با همون شدت و نحوه ای از اینترنت استفاده میکنن که قبل از این توسعه میکردن چطور اون موقع مشکلی نبود!؟چون تناسب بین پهنای باند و کاربر برقرار بود و اینم از طرف ISP هست نه کاربر!!چون قرار نبود ترافیک بین الملل کاهش پیدا کنه و اینترنت ملی کاملا اجرایی بشه + وقتی یک مدت طولانی سرعت 128 کافی بود و اینترنت برای چت کردن بود از نظر وزیر محترم بعد شما دیگه نمیتونی مهار کنی کاربر رو وقتی سرعت 10 برابر بشه!اینا بحثای روانشناسی داره و اثبات شدست!

شما چطوری میخوای منطقی حقوقت رو وصول کنی؟!4 بار که تماس بگیری بری بیای نهایتا میگن همینم نمیخوای برو!میخوای بری از کجا سرویس بگیری از کدوم شرکت رقابتی؟!؟!وقتی همه چیز دست یک نهاد یک عده هست دیگه این چیزا معنی نداره! قطعی سراسری میشه همه میندازن گردن همدیگه و آخرشم هیچ کس مسئولش نیست!کم شبکه تلفن همراه و اینترنت مختل و قطع شد کسی حقوق کاربر رو توجه کرد این همه هم شکایت و درخواست شده!

اگه تو ایران برای اینکه کسی بخواد از سرویس برای دانلود استفاده کنه و دائما هم باشه سرعتش رو محدود کنن لینکشو قطع کنن و ... مصداق بارز دزدی هست چطوره الان با این موافقی شما!؟ میگی پول یه مرغ بده ولی نصفشو ببر که نصف دیگشم به پول یک مرغ کامل بفروشیم به یکی دیگه!؟چون نداریم!!!؟؟؟یعنی هرچی میکشیم از ناآگاهی مردم هست و خلایق هرچه لایق ...

بهترین کار اینه که یکی از مراجع فتوا بده که دانلود حرام هست بعدشم با این روش محاسبه جدید خودکار ملت به غلط کردن میوفتن برای دانلود و به قدرت خدا مشکلات اینترنت ایران هم حل میشه و در این مورد هم به قله های عزت و اقتدار و قدرت اول منطقه میرسیم!!

حالا همه اینها یک طرف مگه فقط مشکل ما دانلود تک کانکشن و 16 کانکشن و سرعت هست!؟این اختلالات پروتکل های امن هم لابد برای دانلود کردن کاربر هست بله؟! عدم برقراری ارتباط با خیلی سرورهای خارجی که قبلا بی مشکل بودند هم دلیلش دانلوده!؟ البته شما حرف آخر رو زدی:

کاربران محترم توجه فرمایید اینترنت گرون محدود و حجمی میشه چون شما زیاد دانلود می کنید!هیچ دلیل دیگه ای هم نداره اصلا تقصیر ما کاربرا خوبه؟حالا که اینطور شد بنده اینجا مسئولیت جنگ جهانی دوم رو هم برگردن میگیرم تقصیر ما بود!

بله فرمایش شما هم صحیحه به نظر من مشکلات ما و واکنشمون بهشون مثل یک زنجیر به هم پیوسته هست مسئولین هر تصمیمی میگیرن و پاسخگو به احدی نیستن و فشار و تاثیر نهایی فقط با مردمه!تا کی؟
    فرض میکنیم این صحبت در مورد ضریب اشتراک نه تقسیم کردن!درست باشه قانونش هم کاملا منطقی و متناسب با عقل و شرع!پس با این حساب 1024 هم سرعت ایده آلش 128 بر ده باید بشه 12.8؟خب عزیز من ما داریم 16 ساعت کاربردی در روز از این هم کمتر میگیریم!10 و کمتر چرا باید این باشه!؟خود مخابرات داره با این کارش کاربر رو سوق میده به سمت دانلود شبانه!!شما روز با این سرعت داغون به سختی وبگردی و کارهای عادیتو بکن لینکا رو جمع کن برای شب بعدا دیگه چه خوابی دیده و مهره چینده به قول شما نمیدونم!حالا مشکلات بزرگتر داریم اونا اگه رفع شد بعدا برای اینترنت هم دعا میکنیم!!

خب به قولی شما اجازه میدی من قانع نشم؟!چون خیلی مشکلات دیگه و جریانهای دیگه برای اینترنت هست که اصلا ارتباطی با دانلود نداره مطمئن باشه اگه فقط قضیه دانلود و ترافیک شبکه بود اینا به راحتی پهنای باند رو تهیه میکردن حالا با قیمت بالاتر و اشتراک بیشتر در اختیار کاربر میذاشتن ... دیگه غیر ضروری تر از ماشین های چند صد میلیونی خارجی که نیست!

ببخشید این بحا شکل میگیره نمیشه رها کرد بعضی دوستان سوالی میپرسن یا مورد دیگه ای مد نظرشونه گم نشه ... بگذریم 23 بهمن هست و تغییر خاصی مشاهده نشده همون وضعیت هست speedtest اصلا باز نمیشه یا خیلی باید تلاش کرد تا جایی که من میدونم یه سری مناطق مشکلی ندارن و این قضیه وجود نداره به نظر شما شاید این محدودیت ساعتی و برای بعضی مناطق به صورت چرخشی هست!؟

البته این رو هم بگم جز این اواخر چند سالی که از مخابرات داشتم نسبت به بقیه از نظر نامحدود بودن نوسان بسیار کم و قیمت مناسبتر واقعا راضی کننده بود ولی الان ...
    بالاخره باید تقصیر بندازیم گردن یکی! یکی که دستمون بهش برسه! توی انجمن بتونیم بهش فحش بدیم بدون اینکه به مقدسات توهین کرده باشیم! کی بهتر از دانلودر ها؟!

یکی میاد میگه دانلود میکنند بفروشن ! اون یکی میگه واسه اینه که فلان جاشون رو خالی کنند!!!یکی دیگه میگه آرشیو جمع کنند! چون پول دادن باید تا قرون آخر رو استفاده کنند! ...
    اون عزیزانی که همچین حرفایی میزنند واقعا فکر میکنید چند درصد کاربرای مخابرات این مدلی اند که شما ها میگید؟!

کافر همه را به کیش خود پندارد قضیه امروز ماست.

3. 4 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

12:40 شب وضعیت سرعت 1 مگ

اسپید تست هم از 11 صبح به این ور تعطیل

Last edited by mr_exir; 12-02-2013 at 00:45.

5. 3 کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تو طرح بدبختی جدید کسی میدونه مزنه هر گیگ رو ؟

7. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من الان 1 ماه سرویس مخابرات دارم 1m از ساعت 1 شب با تک کانکشن به طرز شگفت اوری 128 تا stable (از هر سروری که دلم بخواد) میده تا ساعت 1 بعد از ظهر فردا از ساعت 1 بعد از ظهر به بعد سرعت بیشتر از 100 نمیشه با 8 کانکشن که اگر سه لینک با هم بزارم به طور کامل رو 128 استیبل میشه تا ساعت 1 شب و این چرخه دوباره تکرار میشه تو 10 ساعت 3.5 گیگ می گیرم. مرکز مخابرات شهریار اندیشه فاز 1

9. 2 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

شما خودت ماشالا جسارت هم داری کم نیش و کنایه نمیزنی ها! من نمیتونم وقتی یک چیزی خوب هست بگم بده یا برعکس. تا اون زمان مشکل خاصی نداشتم اگه انتظار داشتی که بیام و به دروغ بگم آره اینجا هم خرابه و ... خیر!قطعا این فکر غلطه که چون پولشو دادم باید یه استفاده ای ازش بکنم!حتی اگه نیاز نداشته باشم نیاز نداری دانلود نکن!این ساعاتی که قراره کامپیوتر روشن باشن و دانلود بی مورد انجام بده تو ماه هزینه ذخیره سازی (خرید هارد یا دی وی دی) و برقش نسبتا قابل توجهه ولی چیزی که شما میگی یعنی کسی که برای دانلود گرفته و فکر اینا رو هم کرده نکنه!بیجا هست این همون تفکریه که کار رو به اینجا رسونده به جای فشار به مسئول و متولی به کاربرنهایی و مردم همش باید فشار بیاد تمام هزینه های سیاستهای غلط بر دوش مردم!
    شما دانلود اصلا نکن اصلا کانکت هم نشو مودم رو خاموش کن سر ماه فقط پولشو بده که همینم دوباره 10000 کاربر جدید بگیرن!
    به هر حال چیزی که عوض داره گله نداره وقتی وارد دریای نمکپاشی شدی مجبوری شنا کنی. ولی آدم می تونه صحبت های دیگران رو محترم بشمره و نظر اکثریت که شاکی هستن رو ملاک قرار بده.

تا یه چیزی میشه بحثو میکشید به خارج چیه ما شبیه خارجه که نتمون باشه؟ با 20 هزار دلار می تونید بهترین بنز آخرین مدل رو تو آمریکا بخرید بندازید زیر پاتون اینجا با 20 تا از سمند بهتر بهت میدن؟! وقتی داری مقایسه می کنی با خوده ایران مقایسه کن ، درست یا غلط مخابرات اومده از 8 هزار تومن شروع کرده تا 38 هزار تومن اینترنتش رو میفروشه که تقریبا ارزون ترین نت ایران هست .
    فرض کن تو محلتون یه کتابفروشی برای تبلیغات یا محض رضایی خدا یه مدت کتاب مجانی دست مردم بده اگه شما بری کتاب ازش بگیری وقتی خوندیفردا پس بدی هم بقیه میتونن از این کتاب استفاده کنن هم کتابفروش به کارش ادامه میده اما شما هر 24/7 بری کتاب بگیری و تو بازار بفروشی اون که مغزش پاره سنگ برنداشته به شما کتاب مفت بده یا دیگه به تو کتاب نمیده یا کلا طرح رو جمع آوری میکنه. قضیه نت ایران هم همینه هیچ جا پیدا نمیشه نامحدود واقعی با این قیمت بده همین شاتل من خودم داشتم شبانه رایگان سه شب پشت سر هم بی وقفه دانلود کنی سرویست محدود میشه میاد زیر 5 کیلوبایت. نامحدود هم تا یه سقفی میتونی دانلود کنی که حدود 25 درصد زمان هست یعنی اگه فرضا از 20 گیگ بیشتر بشه شارژت تموم میشه.
    بحث من اصلا حق قانونی یا اینکه حق انسانی چی هست نیست شما بری بهترین کولر کره ای رو با 2 سال گارانتی بخری بزنی به برق 1 سال تمام خاموشش نکنی بله این حق شرعی و قانونی شماست اما هم کنترت منفجر میشه هم قطعا کولر میسوزه اینجا اون کسی که 4 میلیون ضرر میکنه تویی حالا هی برو تو خیابون پلاکارد دست بگیر بر ضد کیفیت پایین و گارانتی نامعتبر کره ای ها شعار بده منتظر باش تا 4 میلیونت زنده شه!

نتیجه تفکر شما به کجا رسید هان؟ مگه قرار نبود کلا نت حجمی جمع بشه و تمام شرکت ها بلا استثنا بر مبنای قانون تنظیم مقررات نت نامحدود با قیمت 8 تا 38 هزار تومن بدن؟ پس کوش؟ مگه سر همین قانون تو همین سایت دهها صفحه بحث نشد و صدها نامه اعتراضی تهیه نشد و پیگیری نشد؟ آخرش چی شد؟ اومدن یه سرویس مسخره با اشتراک 1 به 10 توی تمام ISP ها اضافه کردن تا بتونی با سرعت 5 کیلوبایت بر ثانیه از اینترنت نامحدود لذت ببری! بله واقعیت اینه برادر من ، ما به جای وهم و خیال باید با واقعیت ها تصمیم بگیریم، واقعیت اینه که هر چقدر من و شما خودمونو بکشیم یه شرکت هیچ وقت موضع خودشو تکذیب و موضع من و تو رو تایید نمیکنه ، تا قیامت هم زنگ بزنی اعتراض کنی اون میگه حق با ماست تو میگی حق با منه ، اصلا این جماعتی که به عنوان پاسخگو استخدام کردن فقط وظیفه دست به سر کردن ما رو دارن نه رسیدگی کردن ، غیر از تلفن چیکار میتونی بکنی ؟ نکنه انتظار داری همه بدبختی ها به کنار ، به خاطر قیمت اینترنت جنبش خیابونی تشکیل بدیم؟!

البته من کارشناس اقتصادی نیستما ولی سکه خودش گرون نمیشه جیگر کافیه یک نگاه به نمودار قیمت جهانی طلا بندازیم دلار و نفت هم همینه این ها اکثرش از داخله...ارز و طبعا سکه و طلا رو دولت گرون میکنه که برای خودش و دلالهاش درآمدزایی کنه در کنار سودش حقوق کارمندان بازنشسته ها عیدی ها و یارانه ها و ... رو هم بتونه بده! مردم هم وقتی حس کنن ارزش پول ملیشون داره پایین میاد یا یک جهش قیمتی هست و هیچ نظارتی بر فروشندگان نیست! متاسفانه این اشتباه رو میکنن و این روند رو تشدید میکنن چه سکه و ارز باشه چه برنج باشه هجوم میارن برای خرید و انبار کردن از ترس ضرر بیشتر بالاخره تورم 121% ببخشید 32% شوخی نیست که ... از هر جوکی خنده دار تر اینه که شما فکر کنی حقی نداری و بهش نخواهی رسید!بالاخره نفهمیدیم این وسط ما کارمند مخابراتیم یا شما
    احسنت به تو قربون دهنت ؛ دقیقا زدی تو خال ؛ سکه خودش گرون نمیشه ، اما حالا که خودش گرون نمیشه کی داره آب به آسیاب اونی که گرونش کرده میریزه؟ اونی که تحریم می کنه یا اونی که هجوم میاره؟ شما فکر کن این جوکه و با این خیال خودت زندگی کن ، امیدوارم این خیالت یه روزی محقق بشه و به حقوقت برسی و من هم مثل تو لذت ببرم ، اون روز اگر عمرم به دنیا بود نامردم نیام و درود به شرفت نفرستم!

کاربرا با همون شدت و نحوه ای از اینترنت استفاده میکنن که قبل از این توسعه میکردن چطور اون موقع مشکلی نبود!؟چون تناسب بین پهنای باند و کاربر برقرار بود و اینم از طرف ISP هست نه کاربر!!چون قرار نبود ترافیک بین الملل کاهش پیدا کنه و اینترنت ملی کاملا اجرایی بشه + وقتی یک مدت طولانی سرعت 128 کافی بود و اینترنت برای چت کردن بود از نظر وزیر محترم بعد شما دیگه نمیتونی مهار کنی کاربر رو وقتی سرعت 10 برابر بشه!اینا بحثای روانشناسی داره و اثبات شدست!
    من فقط یه سوال دارم اگه مشکل افزایش سرعت و آزاد شدن 512 و دانلود کاربرها نیست ، و چیز دیگه است چرا ساعت 2 به بعد درست میشه؟ چرا امکاناتی رو که در اختیار داره روز از مردم دریغ میکنه و شب در اختیار میذاره؟ نکنه خلافکارا و بچه های بد فقط روزا اینترنت میان؟

شما چطوری میخوای منطقی حقوقت رو وصول کنی؟!4 بار که تماس بگیری بری بیای نهایتا میگن همینم نمیخوای برو!میخوای بری از کجا سرویس بگیری از کدوم شرکت رقابتی؟!؟!وقتی همه چیز دست یک نهاد یک عده هست دیگه این چیزا معنی نداره! قطعی سراسری میشه همه میندازن گردن همدیگه و آخرشم هیچ کس مسئولش نیست!کم شبکه تلفن همراه و اینترنت مختل و قطع شد کسی حقوق کاربر رو توجه کرد این همه هم شکایت و درخواست شده!

اگه تو ایران برای اینکه کسی بخواد از سرویس برای دانلود استفاده کنه و دائما هم باشه سرعتش رو محدود کنن لینکشو قطع کنن و ... مصداق بارز دزدی هست چطوره الان با این موافقی شما!؟ میگی پول یه مرغ بده ولی نصفشو ببر که نصف دیگشم به پول یک مرغ کامل بفروشیم به یکی دیگه!؟چون نداریم!!!؟؟؟یعنی هرچی میکشیم از ناآگاهی مردم هست و خلایق هرچه لایق ...

بهترین کار اینه که یکی از مراجع فتوا بده که دانلود حرام هست بعدشم با این روش محاسبه جدید خودکار ملت به غلط کردن میوفتن برای دانلود و به قدرت خدا مشکلات اینترنت ایران هم حل میشه و در این مورد هم به قله های عزت و اقتدار و قدرت اول منطقه میرسیم!!

حالا همه اینها یک طرف مگه فقط مشکل ما دانلود تک کانکشن و 16 کانکشن و سرعت هست!؟این اختلالات پروتکل های امن هم لابد برای دانلود کردن کاربر هست بله؟! عدم برقراری ارتباط با خیلی سرورهای خارجی که قبلا بی مشکل بودند هم دلیلش دانلوده!؟ البته شما حرف آخر رو زدی:

کاربران محترم توجه فرمایید اینترنت گرون محدود و حجمی میشه چون شما زیاد دانلود می کنید!هیچ دلیل دیگه ای هم نداره اصلا تقصیر ما کاربرا خوبه؟حالا که اینطور شد بنده اینجا مسئولیت جنگ جهانی دوم رو هم برگردن میگیرم تقصیر ما بود!
    وصول منطقی حقوق یعنی اینکه شما باید اصلاح رو از بالا انجام بدی بیای پایین نه برعکس! اینکه سرویس دهی adsl مخابرات برحق نیست تا قیامت هم 2020 رو منفجر کنی بر حق نخواهد شد ، اینترنت وقتی درست میشه که وزیر مخابرات درست میشه، وزیر وقتی درست میشه که رئیسش درست بشه ، رئیس وقتی درست میشه که انتخابش درست بشه و الی آخر... حالا که هیچ کدوم از اینا نشد دلیل نمیشه کولر خودتو بزنی 24 ساعته به برق به کوری چشم وزیر نیرو و دهن مهن تمام همسایه ها و اهالی محلتون رو سرویس کنی!

من با دانلود کردن مشکل ندارم ، تا وقتی که تو نیاز به دانلود داشته باشی نه اینکه دانلود تفریحت باشه ، طرف میگه من انقدر دانلود میکنم که برای باز کردن صفحات مشکل دارم رفتم یه نت دیگه گرفتم که باهاش صفحه باز کنم! یعنی واقعا میشه نت بدون گردش رو تصور کرد؟ یکی دیگه میگه من شب بیداری گرفته بودم انقدر استرس داشتم هر یه ساعت یه بار بیدار میشدم بیام ببینم دانلود قطع نشده باشه من با این رفتارهای غیرطبیعی مشکل دارم. کسی که تفریحش دانلود کردنه و روزی 5 هزار تومن پول دی وی دی خام میده حقش این نیست که کنار من کاربر عادی مخابرات ماهی 18 هزار تومن بده حقش اینه به اندازه دی وی دی خام برای نت هم خرج کنه بره 100 تومن بده از شرکت خصوصیا اینترنت نامحدود بگیره (بازم تاکید میکنم توی ایران و با شرایط و قیمت های نت ایران)

خب به قولی شما اجازه میدی من قانع نشم؟!چون خیلی مشکلات دیگه و جریانهای دیگه برای اینترنت هست که اصلا ارتباطی با دانلود نداره مطمئن باش اگه فقط قضیه دانلود و ترافیک شبکه بود اینا به راحتی پهنای باند رو تهیه میکردن حالا با قیمت بالاتر و اشتراک بیشتر در اختیار کاربر میذاشتن ... دیگه غیر ضروری تر از ماشین های چند صد میلیونی خارجی که نیست!
    هست آقا جون هست، کی تعیین میکنه نیست، شما؟ مخابرات شمایی؟ اول شما ایشونو به من نشان بده واسه اونی که ماشین وارد کرده ضروری هست واسه شما نیست. اینا اگه ارز داشتن خرج افزایش کیفیت دانلود من و تو بکنن که الان تو عرصه داخلی و خارجی به غلط کردم نیفتاده بودن..

ببخشید این بحثا شکل میگیره نمیشه رها کرد بعضی دوستان سوالی میپرسن یا مورد دیگه ای مد نظرشونه گم نشه ... بگذریم 23 بهمن هست و تغییر خاصی مشاهده نشده همون وضعیت هست speedtest اصلا باز نمیشه یا خیلی باید تلاش کرد تا جایی که من میدونم یه سری مناطق مشکلی ندارن و این قضیه وجود نداره به نظر شما شاید این محدودیت ساعتی و برای بعضی مناطق به صورت چرخشی هست!؟
    مثل اینکه کلا در جریان نیستی. اصل کاری 25 بهمن هست نه 22 . 22 که رزمایش موافقان هست.

یه سری هم کلا انقدر به خودشون شک نداشته باشن نه کسی دوربین مخفی داره نه علم غیب داره کی دانلود میکنه کی نمیکنه چهار پنج نفر اعضای این فروم هم مسبب کاهش کیفیت نت نیستن اگه بحثی میشه بحث کلی هست.

11. 5 کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اول اینکه اجرا شدنش برای نامحدودهای فعلی مثل مخابرات گویا فعلا منتفیه اما این جدولش صحتش رو تایید یا رد نمیکنم:

یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه هم هست.

محتوای مخفی: خارج از بحث 

به هر حال چیزی که عوض داره گله نداره وقتی وارد دریای نمکپاشی شدی مجبوری شنا کنی. ولی آدم می تونه صحبت های دیگران رو محترم بشمره و نظر اکثریت که شاکی هستن رو ملاک قرار بده.

تا یه چیزی میشه بحثو میکشید به خارج چیه ما شبیه خارجه که نتمون باشه؟ با 20 هزار دلار می تونید بهترین بنز آخرین مدل رو تو آمریکا بخرید بندازید زیر پاتون اینجا با 20 تا از سمند بهتر بهت میدن؟! وقتی داری مقایسه می کنی با خوده ایران مقایسه کن ، درست یا غلط مخابرات اومده از 8 هزار تومن شروع کرده تا 38 هزار تومن اینترنتش رو میفروشه که تقریبا ارزون ترین نت ایران هست .
    فرض کن تو محلتون یه کتابفروشی برای تبلیغات یا محض رضایی خدا یه مدت کتاب مجانی دست مردم بده اگه شما بری کتاب ازش بگیری وقتی خوندیفردا پس بدی هم بقیه میتونن از این کتاب استفاده کنن هم کتابفروش به کارش ادامه میده اما شما هر 24/7 بری کتاب بگیری و تو بازار بفروشی اون که مغزش پاره سنگ برنداشته به شما کتاب مفت بده یا دیگه به تو کتاب نمیده یا کلا طرح رو جمع آوری میکنه. قضیه نت ایران هم همینه هیچ جا پیدا نمیشه نامحدود واقعی با این قیمت بده همین شاتل من خودم داشتم شبانه رایگان سه شب پشت سر هم بی وقفه دانلود کنی سرویست محدود میشه میاد زیر 5 کیلوبایت. نامحدود هم تا یه سقفی میتونی دانلود کنی که حدود 25 درصد زمان هست یعنی اگه فرضا از 20 گیگ بیشتر بشه شارژت تموم میشه.
    بحث من اصلا حق قانونی یا اینکه حق انسانی چی هست نیست شما بری بهترین کولر کره ای رو با 2 سال گارانتی بخری بزنی به برق 1 سال تمام خاموشش نکنی بله این حق شرعی و قانونی شماست اما هم کنترت منفجر میشه هم قطعا کولر میسوزه اینجا اون کسی که 4 میلیون ضرر میکنه تویی حالا هی برو تو خیابون پلاکارد دست بگیر بر ضد کیفیت پایین و گارانتی نامعتبر کره ای ها شعار بده منتظر باش تا 4 میلیونت زنده شه!
    تو ایران هم باید با 20 هزار دلار حساب کنی پول رو ارزشش رو یکی کنی ببینی بعدش بهت چی میدن!نه دیگه چه قیاسی هست عزیز !؟اون کتاب رایگانه شما اینجا داری پول کامل برای سرویس کامل میدی!!مفتی در کار نیست چه مثالی بود زدی چه ربطی داره به هم مگه ترافیک اینترنت حجم مصرفی مثل قطعه الکترونیکی استهلاک داره قربونت با تجهیزات مخابراتی اشتباه نگیریها از سمت اونا روتر و کابلها و ام دی اف ... ما کامپیوتر و مودم آخه یه چیزایی میگی ها!اصلا حق قانونی اتفاقا نداره شما هر چیزی رو بد استفاده کنی ممکنه خیلی زود خراب بشه کولرتو مداوم با حداکثر قدرت روشن کنی یا تلویزیون رو روزی 18 ساعت استفاده کنی!!حالا سوال من اینه استفاده کردن از یک سوم ترافیک روزانه یک سرویس اینترنت پرسرعت نامحدود بد استفاده کردنه؟زیاد استفاده کردنه؟ باید قطع و محدود بشه؟!مسئولیت کی هست که شما کیفیت مطلوبی داشته باشی من نوعی که دارم اینطوری با یک کف مصرف استفاده میکنم یا ISP که بدون اینکه توانش رو داشته باشه به این همه کاربر فروخته!؟
    سقف نامحدود هم اینه که شما با حداکثر سرعت ممکنت در هر زمانی هرمقدار ترافیکی که بخوای بتونی مصرف کنی این ایده آلش هست!هیچ کسم واقعا اینطور نیست که سیستمش رو 24/7 روشن بذاره دانلود کنه!!!نه اینکه به شما بگن نامحدود یک چهارم حجم ممکن و حتی کمتر رو که مصرف کنی سرعتت رو خیلی کم و محدود کنن!

خب خودت داری میگی دیگه وزیر باید درست بشه برو وزیر رو درست کن!مشکل ما اینه که مردم اینجا بی تفاوت و بی اثر شدن حداکثر کاری که میتونن بکنن خودشون رو با شرایط تطبیق بدن!شما میفرمایید پهنای باند کمه ما برای اینکه هیزم نریزیم به آتیش گرون فروش مصرف نکنیم بله؟مثل اینکه دولت میگه گرونه فلان چیز نخرید!!یعنی اینکه چرا گرونه کی مسئول نظارت بر قیمتهاست و چرا کارشو نمیکنه و ... مهم نیست شما نهایتا یا میخری یا نمیخری!مودمت رو خاموش کن هیچی مصرف نکن ببین نه تنها بهتر که نمیشه بلکه میان میگن به خب مثلا انقدر هم مونده که از ماه دیگه n تا یوزر جدید میگیریم!!

من فقط یه سوال دارم اگه مشکل افزایش سرعت و آزاد شدن 512 و دانلود کاربرها نیست ، و چیز دیگه است چرا ساعت 2 به بعد درست میشه؟ چرا امکاناتی رو که در اختیار داره روز از مردم دریغ میکنه و شب در اختیار میذاره؟ نکنه خلافکارا و بچه های بد فقط روزا اینترنت میان؟
    من نمیگم پهنای باند نیست فقط پهنای باند نیست ...

من با دانلود کردن مشکل ندارم ، تا وقتی که تو نیاز به دانلود داشته باشی نه اینکه دانلود تفریحت باشه ، طرف میگه من انقدر دانلود میکنم که برای باز کردن صفحات مشکل دارم رفتم یه نت دیگه گرفتم که باهاش صفحه باز کنم! یعنی واقعا میشه نت بدون گردش رو تصور کرد؟ یکی دیگه میگه من شب بیداری گرفته بودم انقدر استرس داشتم هر یه ساعت یه بار بیدار میشدم بیام ببینم دانلود قطع نشده باشه من با این رفتارهای غیرطبیعی مشکل دارم. کسی که تفریحش دانلود کردنه و روزی 5 هزار تومن پول دی وی دی خام میده حقش این نیست که کنار من کاربر عادی مخابرات ماهی 18 هزار تومن بده حقش اینه به اندازه دی وی دی خام برای نت هم خرج کنه بره 100 تومن بده از شرکت خصوصیا اینترنت نامحدود بگیره (بازم تاکید میکنم توی ایران و با شرایط و قیمت های نت ایران)
    اینا دیگه همون بحثی هست که وقتی مدتها یک چیز رو ممنوع و محدود کنی وقتی آزاد بشه قطعا هجوم و رفتارهای غیر عادی هم داره افراط و تفریط!یک انسان 1 هفته گرسنگی بکشه بعد بذاریش جلوی میز رنگارنگی از غذاها سخته خودشو کنترل کنه تازه این سرعتهای کیلوبایتی که جوکی بیش نیستن باید ببینی بعضی این دوستان وقتی میرن یک کشور دیگه سرعت اونجا رو میبینن اصلا یادشون میره برای چی اومدن صبح تا شب استفاده میکنن!این اینترنتشه خیلی چیزای دیگه هم که اینجا ممنوع و محدوده همینطوریه بعله اگه اعتدال داشتیم اینطور نمیشد اینترنت فقط برای کشورهای عقب افتاده تهدیده سینما همه جا ضامن امنیت و کنترل افکار عمومیه موسیقی همینطور و ...

هست آقا جون هست، کی تعیین میکنه نیست، شما؟ مخابرات شمایی؟ اول شما ایشونو به من نشان بده
    واسه اونی که ماشین وارد کرده ضروری هست واسه شما نیست. اینا اگه ارز داشتن خرج افزایش کیفیت دانلود من و تو بکنن که الان تو عرصه داخلی و خارجی به غلط کردم نیفتاده بودن..
    نه دیگه نشد شما ضریب نفوذ اینترنت و تعداد کاربرهاش در ایران رو در نظر بگیر و تعداد اونایی که به هر دلیل چنین ماشینی نیاز دارن کدوم بیشتره نیاز کدوم ضروری تره؟!حالا اینکه یک عده مساوی تر هستند چیز دیگه ای هست ...

مثل اینکه کلا در جریان نیستی. اصل کاری 25 بهمن هست نه 22 . 22 که رزمایش موافقان هست.
    موافقان مخالفان اینوریا اونوریا چه فرقی میکنه به ما چه!دیگه این اوج پیشرفت و بالندگی هست اگه دلیل قطع شدن موبایل و اینترنت تقویم باشه!تازه اونم که مستقیم به همه ربطی نداره!حالا امیدواریم! که 26 بهمن درست بشه و در خدمت مخابرات باشیم تا الان خوب بوده و تو زحمت پیدا کردن وایرلس نیوفتیم ...

یه سری هم کلا انقدر به خودشون شک نداشته باشن نه کسی دوربین مخفی داره نه علم غیب داره کی دانلود میکنه کی نمیکنه چهار پنج نفر اعضای این فروم هم مسبب کاهش کیفیت نت نیستن اگه بحثی میشه بحث کلی هست.
    آقا جان از الان به بعد نت هرکی قطع شد کند شد سایتها باز نشد گوگل فیلتر شد تقصیر من!شماره امور مشترکین میدم تماس بگیرید

مردم انقدر راه نرید ماشین نرونید تو خیابون آسفالت شده اگه زیاد روش برید خراب بشه تقصیر شماها هست مسبب شما هستید مرگ بر شما باد!

اینم تست ساعت 6 صبح

همیشه این باشه افزایش قیمت و وی پی ان ملی و ... تا حدی قابل پذیرشه!

13. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

واقعا شورشو در اوردن ، من ۲۵۶ محدود دارم دیروز دو گیگ ترافیکم تموم شد رفتم تو سایت هر گیگ ۴۵۰۰ تومن شده! اصلا صرف نمیکنه، من بدون دانلود و نگاه کردن سایت ها هر دو روز یه گیگ تموم میکنم! سرعت رو هم اینقدر بردن بالا که زود تموم بشه ، خوش به حالتون که نامحدود بهتون میدن

15. این کاربر از saeedsh7j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

واقعا شورشو در اوردن ، من ۲۵۶ محدود دارم دیروز دو گیگ ترافیکم تموم شد رفتم تو سایت هر گیگ ۴۵۰۰ تومن شده! اصلا صرف نمیکنه، من بدون دانلود و نگاه کردن سایت ها هر دو روز یه گیگ تموم میکنم! سرعت رو هم اینقدر بردن بالا که زود تموم بشه ، خوش به حالتون که نامحدود بهتون میدن
    کجایید شما؟ مخابرات محدود داده؟ تهران؟

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

1 مگ ساعت 12:43

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •