..........
..........
یعنی آپدیت رو گرفتید و ریختید اینطوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه جواب مثبته: باید بگم که ورژن شما استیم بوده (یعنی آخره ورژن S نوشته +مثلا 1.8.2.5s +)......این ها آپدیت قبول نمیکنن و باید نسخه آپدیت شده بگیری.
سلام من نسخه ی 1.8.2.5sرو دانلود کردم و مشكلي هم ندارم و فقط تنها مشكل اينه كه وقتي باري رو به مقصد مي برم (مخصوصاً در گوشه هاي پايين و بالاي نقشه) و بعد ميخوام از روي نفشه اون شهر رو انتخاب كنم متأسفانه نميتونم روي نقشه انتخابش كنم چون سايز نقشه طوريكه كه موس روي اون شهر نميتونه بره... لطفن اگه راهي هست بفرماييد![]()
روی نقشه زوم اوت کن.
آقا دمت گرم از راهنمايي ولي راستش من متوجه منظورت نشدم يعني چي؟ ميشه بيشتر توضيح بدي كه از كجا بايد زوم اوت كنم؟ روي نقشه اي كه ميشه شهر رو انتخاب كرد كه چنين گزينه اي وجود نداره!
اگر توی قسمت quick job این مشکل رو دارید که اونجا زوم کاربردی نداره
بار رو بیشتر باید از منوی سمت راست انتخاب کنید اما اگر میخوایید از روی شهر انتخاب کنید باید قبلا به اون شهر بار برده باشید تا روشن بشه بعد بری انتخاب کنی .
توی این قسمت برای جابجا کردن خود نقشه میتونی از کلیک راست استفاده کنی و نقشه رو ببینی .
اگر مشلت توی قسمت world map هستش که کلا اونجا نمیشه بار انتخاب کرد و فقط میتونی با غلطک موس نقشه رو زوم کنی یا از زوم دربیاری و راه ها رو ببینی
در این قسمت هم با نگه داشتن کلیک راست میتونی نقشه رو جابجا کنی و کامل مپ روببینی
آقا ميثم ممنون از راهنمايي تون
سلام
من یه مشکلی تو بازی دارم، اونم اینه: یه مدتیه که وضعیت آب و هوا توی بازی فقط بارون و مه هست، حتی آپدیت جدید رو ریختم و نسخه ی بازی 1.8.2.5s ولی بازم این مشکل وجود داره، دلم لک زده واسه خورشید و هوای صاف :-)))
کسی میدونه مشکل از چیه!!؟
دوستان این بازی فقط همون چندتا ماشین رو داره ؟؟؟
Benz _ Volvo و داف و .... نیست اصلا ؟؟
بازی خیلی خوبیه ولی کم کم داره خسته کننده میشه
عزیز من برو تو تنظیمات بازی ، احتمال بارندگی رو روی کمترین حد ممکن بذار . اینجوری بارون نمیاد اگه بیاد هم در حد یه رگبار .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)