تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 558 از 639 اولاول ... 58458508548554555556557558559560561562568608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,571 به 5,580 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اما این صفحه سرچش یه ایرادی داره انگار. مثلا حتی صرافی قرن و المپیک رو هم پیدا نمیکنه. اسم ثبت شده شون رو نمیدونم البته همیناست یا چیز دیگه
    من یه صرافی نزدیک خونه رو که میشناختم زدم نبود. اسم شرکتش رو هم زدم، شرکت تضامنی فلانی و شرکا.. نبود. این یعنی اونجا غیرمجازه؟؟
    احتمالا اسمی که صرافی ها به آن معروف شدند و اسم روی تابلو با آنچه باهاش مجوز گرفتند، متفاوت بوده.

در مورد صرافی نزدیک خونه ی شما هم بعید نیست که غیرمجاز باشد. خیلی از این صرافی ها، مجوز بانک مرکزی را نگرفتند. بعضی صرافی ها هم فاقد اعتبار هستند.

2. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

احتمالا اسمی که صرافی ها به آن معروف شدند و اسم روی تابلو با آنچه باهاش مجوز گرفتند، متفاوت بوده.

در مورد صرافی نزدیک خونه ی شما هم بعید نیست که غیرمجاز باشد. خیلی از این صرافی ها، مجوز بانک مرکزی را نگرفتند. بعضی صرافی ها هم فاقد اعتبار هستند.
    خب آخه وقتی من حتی المپیک و قرن هم که اسمشون همه جا هست پیدا نکردم....

راستش در مورد صرافی محلی ایده من این بوده که خب دسترسی آدم شاید بهشون بیشتره و یه اعتباری هم طی سالها در کل محله دارن و نباید جوری کار کنن که به اعتبارشون لطمه وارد شه
    مقایسه پرتی ممکنه باشه ولی درست مثل یه رستوران محلی که مشتریهای ثابت داره در قیاس با یکی دم میدون ولیعصر که مشتری هاش زیادن اما گذری اند.. اعتبار برای مورد اولی خیلی مهمتره
    توی فردوسی واقعا آدم نمیدونه باید به کدومشون مراجعه کنه و چطور مطمئن باشه که اونا کارشون قطعا بدون ایراده؟

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستانی که چک خرد میکنن ولی مقداری پول کم داره بهترین راه این هست
    هر پولی درش هست رو بگیرید تمام کمال بعد فرمی بخواهید از بانک که اسمش هست |گواهی عدم پرداخت" قسمتی از چک
    چک رو میگیرن کپی میکنن و مهر میزنن میدن بهتون مهر یادتون نره و اون فرم رو میدین
    با این کار بار حقوقی هنوز روی دوش صادر کننده هست و قسمتی از طلب رو هم گرفتین حداقل

موفق باشید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب آخه وقتی من حتی المپیک و قرن هم که اسمشون همه جا هست پیدا نکردم....

راستش در مورد صرافی محلی ایده من این بوده که خب دسترسی آدم شاید بهشون بیشتره و یه اعتباری هم طی سالها در کل محله دارن و نباید جوری کار کنن که به اعتبارشون لطمه وارد شه
    مقایسه پرتی ممکنه باشه ولی درست مثل یه رستوران محلی که مشتریهای ثابت داره در قیاس با یکی دم میدون ولیعصر که مشتری هاش زیادن اما گذری اند.. اعتبار برای مورد اولی خیلی مهمتره
    توی فردوسی واقعا آدم نمیدونه باید به کدومشون مراجعه کنه و چطور مطمئن باشه که اونا کارشون قطعا بدون ایراده؟
    صرافی المپیک، با نام فرهاد قاره و شرکاء و صرافی قرن هم با نام سید نظیر سرداری و شرکاء مجوز گرفته از بانک مرکزی.

6. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان من برا پرداخت بقیه پول یه شرکتی نوشته شده حدود 25 تومان به صورت حواله به یه شماره حساب بانک ملت بریزید. من در این بانک حسابی ندارم.
    سوالم اینه از یه بانک دیگه آیا میشه چک بین بانکی گرفت به اون شماره حساب یا حتما باید حساب داشته باشیم ملت برا اون چک بین بانکی بگیرم؟
    میشه به کارت ملت یکی دیگه ریخت و اون بره داخل بانک ملت اونجا کارت بکشه و فیش بنویسه؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان من برا پرداخت بقیه پول یه شرکتی نوشته شده حدود 25 تومان به صورت حواله به یه شماره حساب بانک ملت بریزید. من در این بانک حسابی ندارم.
    سوالم اینه از یه بانک دیگه آیا میشه چک بین بانکی گرفت به اون شماره حساب یا حتما باید حساب داشته باشیم ملت برا اون چک بین بانکی بگیرم؟
    میشه به کارت ملت یکی دیگه ریخت و اون بره داخل بانک ملت اونجا کارت بکشه و فیش بنویسه؟
    اگر فیش که نقدی هم قبول میکنن اصلا اصل فیش نقدی
    اگر حواله گفته بله باید حساب داشته باشی البته پایا هم میتونه بزنه یا اینترنتی از سایت بانک ملت به حسابش واریز کنین احتمالا داره واریز به حساب
    برای چک بین بانکی هم اسم ش روشه بین بانکی از بانک خودت به بانک مقصد چک میگیری

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

9. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

اگر فیش که نقدی هم قبول میکنن اصلا اصل فیش نقدی
    اگر حواله گفته بله باید حساب داشته باشی البته پایا هم میتونه بزنه یا اینترنتی از سایت بانک ملت به حسابش واریز کنین احتمالا داره واریز به حساب
    برای چک بین بانکی هم اسم ش روشه بین بانکی از بانک خودت به بانک مقصد چک میگیری

ممنون از سرعت جواب
    اخه من بانک ملتحساب ندارم نمیخوامم باز کنم. پایا از داخل خود بانک میزنه؟ خیلی کارمزد داره؟
    نوشتن حواله مستقیم به حساب شماره فلان در بانک ملت
    برا چک بین بانکی بیشتر منظورم این بود ایا به هر حسابی در بانک مقصد میشه یا حتما باید حساب خودمون باشه اونجا هم مثل بانک مبدا؟
    بعد من یه سوال دارم. اگر به کارت ملت مثلا پدرم بریزم با هم بریم تو بانک و ایشون کارت بکشن چون کارت ملی و خودشون باید باشن دیگه اونجا تو حواله اسم من رو مینوسن یا پدر رو؟ کلا این سوال حقوقی هست.( یعنی با هم بریم بانک ایشون کارت رو بکشن ولی رسید و اینا رو من مینویسم دیگه به نام خودم. چون میخوام پول رو به شرکت در اصل بدیم و ممکنه مشکل ساز بشه این با توجه به اینکه به نام من هست اون جنسی که قراره بگیرم؟ منظور نمیگن چرا اسم حواله به نام یکی دیگه هست؟
    مرسی

11. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنون از سرعت جواب
    اخه من بانک ملتحساب ندارم نمیخوامم باز کنم. پایا از داخل خود بانک میزنه؟ خیلی کارمزد داره؟
    نوشتن حواله مستقیم به حساب شماره فلان در بانک ملت
    برا چک بین بانکی بیشتر منظورم این بود ایا به هر حسابی در بانک مقصد میشه یا حتما باید حساب خودمون باشه اونجا هم مثل بانک مبدا؟
    بعد من یه سوال دارم. اگر به کارت ملت مثلا پدرم بریزم با هم بریم تو بانک و ایشون کارت بکشن چون کارت ملی و خودشون باید باشن دیگه اونجا تو حواله اسم من رو مینوسن یا پدر رو؟ کلا این سوال حقوقی هست.( یعنی با هم بریم بانک ایشون کارت رو بکشن ولی رسید و اینا رو من مینویسم دیگه به نام خودم. چون میخوام پول رو به شرکت در اصل بدیم و ممکنه مشکل ساز بشه این با توجه به اینکه به نام من هست اون جنسی که قراره بگیرم؟ منظور نمیگن چرا اسم حواله به نام یکی دیگه هست؟
    مرسی
    پایا فعلا رایگان فکر کنم یعنی اینترنتی که رایگان
    مشکلی نداره به هر حساب می تونی چک بگیری
    راجع به حواله معمولا بنام کسی که کارت کشیده ذکر میشه
    معمولا داخل بانک کارت کشیدن یکم مشکل نقدی بری بهتر به خاطر کارت کشیده تازه اگر کارت خود بانک باشه فقط قبول میکنن در این غیر صورت باید بری عابر پول برداری معمولا
    اگر مبلغ کم نقدی اگر نه بین بانکی چک یا حواله پایا اگر حضوری میری سعی کن نقد باشه

13. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

پایا فعلا رایگان فکر کنم یعنی اینترنتی که رایگان
    مشکلی نداره به هر حساب می تونی چک بگیری
    راجع به حواله معمولا بنام کسی که کارت کشیده ذکر میشه
    معمولا داخل بانک کارت کشیدن یکم مشکل نقدی بری بهتر به خاطر کارت کشیده تازه اگر کارت خود بانک باشه فقط قبول میکنن در این غیر صورت باید بری عابر پول برداری معمولا
    اگر مبلغ کم نقدی اگر نه بین بانکی چک یا حواله پایا اگر حضوری میری سعی کن نقد باشه

ممنونم دوست خوب
    نقد که نمیشه 25 تومنه!!
    به قول شما پایا یا چک بین بانکی

15. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای مبالغ بالای 15 میلیون حواله ساتنا انجام میشه که فوری(زیر 30 دقیقه)،مطمئن و بدون کارمزد هست
    یک برگه هم بعنوان رسید بهتون میدن
    هم بصورت غیر حضوری و هم حضوری قابل انجام هست که البته برای مبالغ بالا تر خیلی از بانک ها بصورت پیشفرض امکان صدور حواله غیر حضوری رو ندارن

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

17. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •