بچه ها , کد گیم شارک یا چیتر برای هوای بارونی و ... دارید ؟
با تشکر.![]()
بچه ها , کد گیم شارک یا چیتر برای هوای بارونی و ... دارید ؟
با تشکر.![]()
سلام بر دوستان
یک موضوع که شاید دیده باشی
اگر در روز اول بهار هر سال به جای رفتن به میدان، برین هتل، میبینید که تمامی اهالی مسن روستا اونجا جمع شدن و شمارو به خوردن نوشیدنی دعوت میکنند. البته بهتره زیاد نخرین، چون سر از بیمارستان درمیارین.
و یک سوال داشتم
یادمه قدیما 6 تا ماهی ویژه می گرفتیم. و greg بهمون لقب سلطان ماهی گیرارو میداد.
تقریبا دو تاش یادم بود که گرفتم.
1- از دریا از ساعت 10 شب به بعد
2- از معدن زمستانی.
یادمه باید یک سری غذای خاص درست میکردم تا یکی دیگشم بگیرم. اونهای دیگرو یادم رفته. آخه جزوهای بازیمو حدود که همشو خودم حدوده 7 سال پیش داشتم، گم کردم.
لطفا راهنماییم کنید چه جوری بقیشو بگیرم.
ممنون
شما به صفحه ي اول همين تاپيك مراجعه كن جزوه اي كه مي فرماييد اون جا هست.سلام بر دوستان
یک موضوع که شاید دیده باشی
اگر در روز اول بهار هر سال به جای رفتن به میدان، برین هتل، میبینید که تمامی اهالی مسن روستا اونجا جمع شدن و شمارو به خوردن نوشیدنی دعوت میکنند. البته بهتره زیاد نخرین، چون سر از بیمارستان درمیارین.
و یک سوال داشتم
یادمه قدیما 6 تا ماهی ویژه می گرفتیم. و greg بهمون لقب سلطان ماهی گیرارو میداد.
تقریبا دو تاش یادم بود که گرفتم.
1- از دریا از ساعت 10 شب به بعد
2- از معدن زمستانی.
یادمه باید یک سری غذای خاص درست میکردم تا یکی دیگشم بگیرم. اونهای دیگرو یادم رفته. آخه جزوهای بازیمو حدود که همشو خودم حدوده 7 سال پیش داشتم، گم کردم.
لطفا راهنماییم کنید چه جوری بقیشو بگیرم.
ممنون
بچه ها یه سوال
کد گیم شارک یا چیتر برای هوای بارونی و ... دارید ؟
با تشکر.
راستی دموی مهمونی چای
![]()
Last edited by hbmemol; 11-06-2010 at 21:00.
بچهاي من تازه به جمع شما پيوستم
البته خيلي وقته اين بازي رو انجام مي دادم ولي الان مي خوام از اول شروع كنم البته روي كامپيوتر
فقط يه مشكلي هست اگه ميشه راهنماييم كنين
اينكه:
من از نرم افزار PSX واسه اجرا اين باري استفاده مي كنم و مشكلي هم نداره ولي گيم شارك رو اصلا باز نمي كنه ميشه راهنماييم كنين توي اين زمينه كه چجوري از كدهاي گيم شاركم بتونم استفاده كنم؟
به نظرتون منظور از عکس زیر چیه ؟
وقتی روی صندوق X میزنی این میاد :
![]()
Last edited by hbmemol; 11-06-2010 at 21:00.
سلام من برگشتم.
من میخوام بعد از 1 سال دوباره شروع کمن تغریبا همه چیز یادم رفته از شما دوستان عزیز و گرامی میخوام یه کنسول برای اجرای بازی و ایمیج از سیدیش بهم معرفی کنید . باتشکر پویا مزرعه دار![]()
Last edited by pouyaHarvestmoon; 11-06-2010 at 16:15.
دمش کنید بخورید
راستی چندتا از این میسه های چایی گرفتین؟
و به جزء خودنش مصرف دیگه ای هم داره؟ مثلا بدیم به دیگران.
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
[QUOTE=hbmemol;5047655]به نظرتون منظور از عکس زیر چیه ؟
وقتی روی صندوق X میزنی این میاد :
[
در این مورد کاملا حق با شماست . تو این بازی دیگه معلوم نیست چرا احوال پدر مادر آدمو میگیرن.
راستش من یک بار عکسی که از Cliff رو گرفتم میخواستم بندام توش، ولی هیچ رقمه نشد. ولی بالاخره این صندوقه چیزی هست![]()
[QUOTE=pouyaHarvestmoon;5047840]سلام من برگشتم.
من میخوام بعد از 1 سال دوباره شروع کمن تغریبا همه چیز یادم رفته از شما دوستان عزیز و گرامی میخوام یه کنسول برای اجرای بازی و ایمیج از سیدیش بهم معرفی کنید . باتشکر پویا مزرعه دار
سلام دوست عزیز
این سی دی که من دارم از شرکت T20 گرفتم. حجمش 265MB هست
که هم توی pc قابل اجراست و هم تو ps1
در ضمن توی pc احتیاج به هیچ گونه نرم افزار خاصی احتیاج نداره و با گذاشتن سی دی به طور خودکار بازی اجرا میشه. و ویژگی خوبی هم که داره تو هر لحظه از بازی قابل save شدن هست.
توی بیشر مغازها هم وجود داره.![]()
آقا چرا كسي به ما جواب نميده
فقط بيگين چه جوري ميشه از گيم شارك روي pc استفاده كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)