بچه ها اگه کسی تهرانه میتونه بره مغازش تست کنه نتیجه رو به ما بگه - اگه هم بتونه بخره واسه ما پست کنه که عالی میشه ! حد اقل به جای 7 تومن پول پست 2-3 تومن پول پست میدیم !
بچه ها اگه کسی تهرانه میتونه بره مغازش تست کنه نتیجه رو به ما بگه - اگه هم بتونه بخره واسه ما پست کنه که عالی میشه ! حد اقل به جای 7 تومن پول پست 2-3 تومن پول پست میدیم !
یکم صبر کن دیگه همه مغازه ها میارن.مثله اسمارت میمونه دیگه.من مدل هایه دیگش رو اراک دیدم ولی
این مدل جدیده هنوز نیامده.شایدم انقدر خوب نبوده که مشتری پسند باشه و مغازه دار بتونه راحت
بفروشه.چون اکثرا حتی اسمی از تام فورد هم نشنیدن.
کل تجریش از حدود 20-25 تا عطر فروشی فقط یکدونه مغازه داشت که اونم تام فورد و پلو بلو رو تموم کرده بود.مثه اینکه واقعا یه کار خوبه . گفت هفته دیگه میاره .قیمت 2 تا 11000 تومن. تکی همون 6000 تومن.باید یه سر هم به بازار بزنم.
قیمتهای این فروشگاه چطوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از بقیه فروشگاههای اینترنتی ارزونتره نظرمو رو جلب کرده
کدوم قیمتاش پایینتره؟
بعضیهاش که پایین بود که مطمئنم تماس بگیری قیمت بالاتر میدن
بقیشون هم که بالاتر از جاهای دیگه بود
نظرتون در مورد این سایت چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خسته نباشید . نیاز به راهنمایی دارم شدید .
میخواستم برای تعدادی از کارکنان یک شرکت خانم / آقا تعدادی ادکلن خوب خریداری کنم .
ملاک خرید :
1 - قیمت بین 20 تا 30 تومن . ( چون حدود 15 تا باید خرید کنم نمیخوام بیشتر از این قیمت باشه )
2 -دوام بسیار خوبی داشته باشه و حداقل یک روز پخش رو از روی لباس داشته باشه . ( از این عطر های 1 ساعته نباشه ابرومون بره)
3- این شماره که از همه مهمتر هست میخواستم این ادکلن ها بورس نباشن و یک جورایی تک باشن . یکی از دوستان ادکلن های امپر و جاسیتی و دریک و ... معرفی کرد . از این ادکلن های ترک و اماراتی که در هر مغازه پیدا میشه نمیخوام . میخواستم خیلی گمنام باشن و بورس نباشن . که فرد گیرنده اولین بار باشه این ادکلن رو استفاده میکنه .
4- ظاهر و باکس نسبتا خوبی داشته باشن که ارزش کادو دادن داشته باشه .
ممنون میشم دوستان متخصص ادکلن راهنمایی کنن .
اصولا تو اين رنج قيمت چيز خاص و ناشناخته پيدا نميكني...گزينه ديگري نداري جز اين كه از شركت هايي مثل اجمل و بوگارت و امپر و رصاصي ويا ادكناي تركيه اي مثل كالديون و جاگلر خريداري كني...اگه تهران هستي پيشنهاد ميدم برو فروشگاه سپه زمرد(خ شریعتی - بالاتر از سه راه ضرابخانه - خیابان گل نبی - خيابان ناطق نوري صدمتر بالاتر - فروشگاه سپه زمرد) اونجا داخل خود فروشگاه سپه نمايندگي 3 تا برند تركيه اي(كالديون و جاگلر و آرومل) هست كه كاراش نسبتا خوب و براي كادو دادن بسيار مناسبه...اونجا به خاطر اين كه خود نمايندگي وارد كننده است قيمتش حداقل 5 تومن از جاهاي ديگه ارزون تره...تنوع كار ها هم بسيار بالاست...تست هم براي همه جنس ها داره
مرسی از راهنماییت . این برند ها که گفتی دوامشون خوب است ؟ چون قبلا ادکلن ترکیه ای ریبول ابی از یک نفر کادو گرفتم دوامش خوب نبود .
یه انتخاب دیگه هم اینه که عطرهای فرانسوی ارزون هدیه بدی که مثله اینها تابلو نباشه. مثله کد 37 زنونه و مردونه یا پرتی فلاور.....
اینجوری خیلی بهتره.یا اگه عطرهای جین آرتس رو پیدا کردی اونا هم تو همین رنج هستن و کیفیتشون خیلی بهتر از اجمل و امپر و اینا هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)