الان نه.فکر کنم توی ورژنهای بعدی اضافه بشه...ولی خیلی ملوسه
![]()
الان نه.فکر کنم توی ورژنهای بعدی اضافه بشه...ولی خیلی ملوسه
![]()
بای بای سونی اریکسون:
گروه خبری GSM: آنطور که به نظر می رسد، شایعات چند روز پیش درباره خریداری شرکت اریکسون توسط سونی، رنگ و بوی واقعیت به خود گرفته اند و سونی با کنترل کامل شرکت سونی اریکسون (و البته حذف نام و لوگوی اریکسون) تنها چند قدم فاصله دارد. با این اقدام، سونی نه تنها مالکیت تمام و کمال سونی اریکسون را بدست می گیرد، بلکه حق امتیاز انحصاری پنج تکنولوژی وایرلس شرکت اریکسون را نیز صاحب می شود.
بنابر گزارش جی اس ام، درباره مبلغ قرار داد، آنطور که تاکنون به گوش می رسد، قرار بر این است که اریکسون، فعلا مبلغ 1.05 میلیارد یورو را به عنوان بخشی از قرار داد دریافت کند.
با این اقدام، سونی می تواند خط تولید تلفن همراه را با تبلت، تلوزیون، لپ تاپ، و کنسول پلی استیشن هماهنگ کند.
اگر توافقات نهایی توسط روسای دو شرکت شرکت انجام شود، این معامله در ژانویه سال 2012 انجام خواهد شد.
خیلی عالیه سونی تو لوازم برقی اکثر جاها حرف اولو میزنه با این حساب باید گوشیهاشم پیشرفت قابل توجهی داشته باشن![]()
بچه ها به نظرتون هنوزم میشه ایکس 10 رو فروخت؟؟؟ تا 350 میشه مشتری گیر آورد؟؟؟
اگه تمیز مرتب باشه چرا که نه!!!و بهتره که بفروشی.بعضی ها هستن که ایکس 10 رو مثل اچ دی 2 میدونن(یعنی میگن ایکس 10 بهترینه SE یه) و واسش پول خوبی میدن. ولی باید بگردی تا همچین کسایی رو پیدا کنی.راستی بعدش میخوای چیکار کنی؟
Last edited by sahj7; 29-10-2011 at 15:27. دليل: یه حرف اضافه گذاشتم :D
تمیز که هست... ولی نمیدونم چه جوری میشه واسه چنین فسیلی مشتری گیر آورداگه تمیز مرتب باشه چرا که نه!!!و بهتره که بفروشی.بعضی ها هستن که ایکس 10 رو مثل اچ دی 2 میدونن(یعنی میگن ایکس 10 بهترینه SE یه) و واسش پول خوبی میدن. ولی باید بگردی تا همچین کسایی رو پیدا کنی.راستی بعدش میخوای چیکار کنی؟الان دیگه با وجود گوشیای جدید ، کسی نمیاد ایکس 10 بخره :|
میخوام بعدش گلکسی اس 2 بخرم اگه خدا بخواد![]()
مطمین باش پیدا میشه ولی سخته...باید حوصله داشته باشی![]()
ورژن جدیدGo lacker:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به تموم بچه ها!
آقایون من یه مشکلی دارم اونم dual touch مال من وقتی دوتا انگشت میزارم می فهمه ولی نمیتونن از هم دیگه رد بشن فقط می تونن از هم دور بشن نمی دونم برای شمام اینجوریه!به عبارتی این dual به هیچ دردی نمی خوره فقط تو زوم کردن درست کار می کنه!رام منم ولفه 4 !
یک برنامه کم حجم گذاشتم که مولتی تاچو تست می کنه می خواستم ببینم برای شما چجوریه؟دستون درد نکنه!save target as...
در ضمن اینجا واقعا معرکس من از قبل از اینکه x10 بگیرم تا الان که 7 8 ماهه دارمش همیشه اینجا سر می زدم!واقعا کارتون عالیه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی من که خوب کار میکنه. مشکلی هم نداره. هم دور میشه هم نزدیک. البته اگه درست منظورتو فهمیده باشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)