پینگو ببین چه کرده همه رو دیوونه کرده !!! :
پشتیبانی بیچاره هم فوت کرده فک کنم... مردن از صب تا حالا زنگ می زنم جواب نمی دن =))))))
پست قبلیمم جواب بدین بد نیس![]()
پینگو ببین چه کرده همه رو دیوونه کرده !!! :
پشتیبانی بیچاره هم فوت کرده فک کنم... مردن از صب تا حالا زنگ می زنم جواب نمی دن =))))))
پست قبلیمم جواب بدین بد نیس![]()
Last edited by .:PAR3A:.; 30-03-2011 at 15:55.
هی سرور عوض می کنم شاید بهتر شه ، بد تر میشه!!! :
![]()
آقا من زنگ زدم و غرغر کردم سرشون و همه این حرفا رو زدم آخر سر دراومد گفت راستش خیالتو راحت کنم 14 ام سرعتا درست میشه و همین![]()
من به طرف گفتم سرعتمو گفت حالا باید پایین میومد ولی نه این قدگفت که شاید یه مشکلی هست... تا 14م صب کن اگه درست نشد سرعتت واس بقیه اشتراک هماهنگ می کنم پهنای باندو ببرن بالا واست =))))))
ارواح خیکشون
می گم چطوریه گوگلو پینگ می گیرم 240ـــه ، 4.2.2.4 رو پینگ می گیرم 180ـــه ، با اسپید تست می گیرم 800ـــه؟؟؟
من به طرف گفتم پینگم 800ـــه ، اونم گفت TeamViewer بریزین چکش کنیم... حالا اینا خودشون چه جوری چک می کنن؟؟؟
آپدیت :::
خیلی جالبه... هر وقت سرعتم می رسه 1 ، زنگ می زنم بهشون بعدش یهو سرعتم می شه 10نیرو های ماورا الطبیعه پاشون وسطه فک کنم
![]()
Last edited by .:PAR3A:.; 30-03-2011 at 16:54.
اقا تو Run الکیه و همش چرته من ping 4.2.2.4 -t میگیرم همش مزنه 150 بعد با Speedtest میزنم 500 به خدا این ها خودشون 1 کارای کردن این جور شده بعد هم یک چیز دیگه در مورد کیفیت اینترنت تو ایران تا وقتی این شرکت وابسته به یک شخص یا یک ارگان مثل الان ل باشه نه تنها کیفیت درست نمیشه بلکه کاری میکنن شما همین 2 کیلوبایت هم نگیرین چون خودتون بهتر میدونید اینا دارن اینترنت امن میارن دیگه باید کم کم با yahoo Google Facebooook TT va ... خدا حافظی کنیم و بیایم رو Blogfaحالا اگه همین جور نشد این روز رو به یاد داشته باشید گه من چی گفتم
سرعت که الان خوبه
این سرعت منه
256 دارم و با سرعت 98 دانلود می کنم
وضعیت در حد زیر خط فقر :
![]()
شما چه پهنای باندی دارین؟؟؟
الان داشتم گزارش مصرفم رو تو پارس نگاه میکردم..خیلی باحال بود : دی
7 گیگ ارسال رایگان داشتم تا اینجا
17 گیگ دریافت رایگان!
زیاد بهشون ضرر نزدم!
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)