مودم اگه usb باشه تو سرعت و... تاثیر داره؟؟
ممنون![]()
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
مودم اگه usb باشه تو سرعت و... تاثیر داره؟؟
ممنون![]()
چطوری واسه هر گوشی یه اسپلیتر بزارم؟ آخه پشت مودم فقط جای یه سوکته.
منظورتون اینه که از تو هال مثلا سیم بکشم به مودم تو اتاق ؟
نه تاثیری نداره فقط lan امکاناتی نظیر استفاده دوتا یا بیشتر کامپیوتر رو به شما میده..
برای من که زیاد تابلو نیست بسته به سلیقه خودت میتونی توری بکشی که معلوم نشه مثلا از زیر فرش رد کنی...چطوری واسه هر گوشی یه اسپلیتر بزارم؟ آخه پشت مودم فقط جای یه سوکته.
من که راه دیگه ای به ذهنم نرسید... یا همونی که دوستان گفتن برای هر تلفن یه اسپلیتر که خرج داره... من الان با یه اسپلیتر سه تا تلفن با مودممو ساپورت میکنم مشکلی نبوده...
splitter يك ورودي و 2 تا سوكت خروجي داره يكي phone يكي modem. براي مودم فقط يك سيم وصل كني كافيه دقيقا همون كاري كه انجام دادي. براي گوشي ها اگر بخواي براي هر كدوم يك splitter بذاري بايد فقط از خروجي phone اسپليتر به ورودي تلفن وصل كني.
Last edited by raptor22; 15-06-2008 at 17:57.
شما هم داري مثل چند ماه پيش من اشتباه فكر ميكني.من با اين اشتباهم خيلي علاف شدم.چطوری واسه هر گوشی یه اسپلیتر بزارم؟ آخه پشت مودم فقط جای یه سوکته.
نياز نيست موقع وصل بودن اسپليتر مودم بهش وصل باشه.شما فقط خطت رو وصل كن نميخواد مودم وصل باشه
موفق باشي
نه وارد نميشه!بهتر ه کمی عجله نکنی یوزرت که صد در صد همون. بعدش باید شارژ بشه.
یک سر به اینجا بزن
کد:
ببین وارد سیستم میشی یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی. این خیلی نکته مهمی بود واسم. یعنی از پریز دیوار بیاد تو اسپلیتر در قسمت link و از phone به گوشی تلفن دیگه ؟
این رو امتحان کردم ولی فکر میکنم بخاطر ضد برق بودن پریز تلفن نشد.
یه سوال: اگه پریز تلفن معمولی خونه یا پریزی که مودم adsl بهش وصله ضد برق باشه مشکلی پیش میاد ؟
اره چون تو ان مدل سوکت پریز یک مدار است که با وصل شدن به برق جریان را قطع می کند ولی همین مدار ظاهرا باعث اختلال مودم می شود
نه فرقی نداره
شما مودم اماني رو پيشنهاد ميكنيد؟
ضد برق باشه بله مشکل پیدا میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)