دوباره سلام،
هیچ کس نظری نداره؟
دوباره سلام،
هیچ کس نظری نداره؟
باسلام
اياسينماي خانگيe880sony خوبه؟ارزش خريدن داره؟ يا مارك پاناسونيك بهتره
سلام جناب رایان میشه سینما معرفی کنی تو رنج 700 تومان که اسپیکراش وایرلس باشه کیفیت خوبی هم داشته باشه این پایونیر مدل 717 و دنون 1311 که خیلی ازش تعریف میکنن این امکان رو داره یا نه چون اصلا نمیخوام تو خونه سیم کشی کنم در ضمن میخوام حتما صدای dts hd وdollby hd رو هم ساپورت کنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید من رو با تشکر
مبارک باشه. امیدوارم با لذت ازش استفاده کنی. اگر لطف کنی بعد از ست آپ و استفاده، یک مقداری درموردش توضیح بدی و درمورد کیفیت و خوبی ها و بدیهاش (خارج از موضوع سلیقه) بنویسی ممنون میشم. می تونه بعدها مورد استفاده بقیه قرار بگیره. درضمن لطف می کنی قیمت هریک از اجزا رو بخصوص باندها رو بگی.
موفق باشی![]()
سلام.برای بلوری پلیر و پخش MKV بدون دردسر و ساپورت زیرنویس فارسی مطمئنا یه HD پلیر از همه لحاظ بهتره.برای پخش بلوری هم می تونید یه بلوری سطح متوسط بگیرید مثل D5900 سامسونگ.
دیسک ارجینال و کپی هم از لحاظ صدا و تصویر متفاوت هست ولی در درجه اول بستگی به دستگاه پخش و سیستم شما داره که تا چه حد می تونه این تفاوت رو به شما نشون بده واینکه تجربه شما تا چه حد هست که می تونید تفاوت رو درک کنید.بهرحال تفاوت توی یک سیستم معمولی و ضعیف آنچنان زیاد نیست.
سلام.سیستمی که شما مد نظرت هست حتما باید بلوری پلیر باشه که ساپورت صداهای HD رو داشته باشه و با بودجه 700 تومن نمیشه بلوری پلیر تهیه کرد.مگر اینکه شما قید صداهای HD رو بزنید و یه سینما وایرلس تهیه کنید که فقط DVD پلیر داره.
سلام مجدد مگه 717 پایونیر بلوری نداره ؟؟ شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید حالا گرونتر هم شد با چی قیمتی میتونم تهیه کنم؟؟
سلام خسته نباشید.ببخشید من تلویزیونم با کابل hdmi به سینمام وصله ولی صدای تلویزیونو نمیتونم از سینما خانگی پخش کنم.علتش چیه؟و اینکه چطوری میتونم این کارو کنم؟تلویزیونم ال جی led و سینماشم مدل htc865 می باشد.مرسی مرسی
این بخاطر اینه که تلویزیون و یا سینماتون ARC (Audio Return Channel) نداره و صدا نمیتونه از طریق پورت HDMI از تلویزیون به سینما برگرده. اگر هم هر دوی دستگاه هاتون ARC دارند باید کابل HDMI VER1.4 استفاده کنید. بهرحال اگر ARC ندارند باید از خروجی صدای آنالوگ یا دیجیتال (اپتیکال یا کواکسیال) تلویزیون یه کابل به سینماتون بکشید.
برو میدان امام خمینی تهران. اونجا یسری مغازه هست که اکثر مدلها را دارن. از همشون قیمت بگیر. بعضیها تفاوت قیمت با بقیه دارن.
اگر فقط گیرندگی برات مهمه , مارشال خوبه و من با بلوسنس مقایسه کردم یه مقداری قدرت گیرندگی و سرعت تعویض به نظرم سریعتر بود. گرچه هر دو خوب و راضی کننده هستند.
اما اگر مدیا پلیر هم برات مهمه بنظرم بلوسنس و الکومکس mv200 خوبن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)