تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 558 از 628 اولاول ... 58458508548554555556557558559560561562568608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,571 به 5,580 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

This post should be deleted
    Last edited by your_star; 11-04-2011 at 11:14. دليل: identical to upper post because of p30world problems

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با بودجه 1 تومن از برند سامسونگ چه مدلی رو میتونم بخرم؟

قیمتهای این مدلارو هم میدادین:
    SF508-DS03
    SF508-DS02
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SF408-DS01
    کد:

RF508-DS02
    کد:

همگی سامسونگ هستند
    Last edited by pc.MSC; 11-04-2011 at 12:05.

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدودا 600 تومن بودجه واسه لپ تاب دارم کاربردم
    1-وب گردی و دانلود
    2-بازی نه زیاد سنگین (طوری باشه مورد قبول)
    3-برای کارای گرافیکی
    ممنون
    Last edited by BMW.M3_E46; 12-04-2011 at 20:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان خلاصه من یک لپ تاپ دل و یک وایو داشتم از دل راضی نبودم و از وایو راضی هستم

جدیدا میخوام یک دونه جدید بگیرم

قیمتی که میخوام صرفش کنم تا 1 تومان یا 1100 هست خوب با این فروش بالایی که این روزا msi داره هر کسی در ابتدا میره سمت msi اما من خواستم نظر شما دوستان خوبم در این سایت قبل خرید بدونم که چه برندی رو استفاده کنم ؟

فعالیت هام اینطوریه

دوتا سایت اینترنتی دارم که هر دوش کاربر پذیر هست و زیاد در اینترنت هستم
    یک جورایی میشه گفت طراح سایت به صورت تازه وارد هستیم در حد رفع نیاز خودم
    بازی از کوچیکی نمی کردم با کامپیوتر اما خوب چه بهتر که لپ تاپش کشش نصب بازی های عمومی مثل فوتبال رو داشته باشه
    تازگی ها میخوام برم سمت آهنگسازی در نتیجه یه چند تا نرم افزار آهنگسازی سبک هم باید روش نصب کنم چون نرم افزار سنگین ها روی کامپیوتر استدیو آهنگسازیم نصب میشه

به طور کلی بگم در لحظه کار با نیتنرت خیلی برام مهمه که فایر فاکس باز باشه فتوشاپ باز باشه یاهو جیمیل نرم افزار پی سی سوئیت نوکیا و دو یا سه تا نرم افزار دیگه آزادانه با فایر فاکس وبگردی بکنم و کم نیاره سی پی یو

هادرش هم 500 گیگ باشه چه بهتر و اینکه خوشگل باشه این خیلی مهمه مثلا یه مدل دیدم و دوست دارم به خاطر اینکه دکمه های مدیا داره یعنی کنار صفجه کلید دکمه رد کردن آهنگ یا کم کردن صدا این طور چیزا داشت

چون زیاد اینور و اونور هم هستم عمر باتری هر چه بیشتر بهتر

از همه اونایی که کمک می کنن ممنونم بین برند های معروف لطفا کمک کنید

---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 03:52 AM ----------

راستی لپ تاپ های سامسونگ این روزا امده نظر شما چیه ؟؟؟ خیلی مدل های متنوع و گول زننده ای داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

و به عنوان سوال آخر بین مدل x340 و x600 در برند msi کدوم بهتر ؟؟ مطمنا x600 بهتره چون مشخصات بالاتری با همون رنج قیمتی داره

آیا در این سبک لپ تاپ توی msi بازم هست آخه این سبک خیلی از لحاظ ظاهری شبیه اپل هست

مرسی منتظر جواب هام هستم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدودا 600 تومن بودجه واسه لپ تاب دارم کاربردم
    1-وب گردی و دانلود
    2-بازی نه زیاد سنگین (طوری باشه مورد قبول)
    3-برای کارای گرافیکی
    ممنون

سلام
    پیشنهاد من acer aspire 5742zg
    گرافیک geforce 540
    پردازنده پنتیوم دوال کور

حدود 620 تومن بود

7. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام دوستان خلاصه من یک لپ تاپ دل و یک وایو داشتم از دل راضی نبودم و از وایو راضی هستم

جدیدا میخوام یک دونه جدید بگیرم

قیمتی که میخوام صرفش کنم تا 1 تومان یا 1100 هست خوب با این فروش بالایی که این روزا msi داره هر کسی در ابتدا میره سمت msi اما من خواستم نظر شما دوستان خوبم در این سایت قبل خرید بدونم که چه برندی رو استفاده کنم ؟

فعالیت هام اینطوریه

دوتا سایت اینترنتی دارم که هر دوش کاربر پذیر هست و زیاد در اینترنت هستم
    یک جورایی میشه گفت طراح سایت به صورت تازه وارد هستیم در حد رفع نیاز خودم
    بازی از کوچیکی نمی کردم با کامپیوتر اما خوب چه بهتر که لپ تاپش کشش نصب بازی های عمومی مثل فوتبال رو داشته باشه
    تازگی ها میخوام برم سمت آهنگسازی در نتیجه یه چند تا نرم افزار آهنگسازی سبک هم باید روش نصب کنم چون نرم افزار سنگین ها روی کامپیوتر استدیو آهنگسازیم نصب میشه

به طور کلی بگم در لحظه کار با نیتنرت خیلی برام مهمه که فایر فاکس باز باشه فتوشاپ باز باشه یاهو جیمیل نرم افزار پی سی سوئیت نوکیا و دو یا سه تا نرم افزار دیگه آزادانه با فایر فاکس وبگردی بکنم و کم نیاره سی پی یو

هادرش هم 500 گیگ باشه چه بهتر و اینکه خوشگل باشه این خیلی مهمه مثلا یه مدل دیدم و دوست دارم به خاطر اینکه دکمه های مدیا داره یعنی کنار صفجه کلید دکمه رد کردن آهنگ یا کم کردن صدا این طور چیزا داشت

چون زیاد اینور و اونور هم هستم عمر باتری هر چه بیشتر بهتر

از همه اونایی که کمک می کنن ممنونم بین برند های معروف لطفا کمک کنید

---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 03:52 AM ----------

راستی لپ تاپ های سامسونگ این روزا امده نظر شما چیه ؟؟؟ خیلی مدل های متنوع و گول زننده ای داره

بهتر از برند هایی که حساب پس دادن خرید کنید ، من به شخصه تو این محدوده قیمت از ایسوس و HP و لنوو پیشنهاد میدم ، حالا تا سامسونگ بخواد به گرد پای ایسوس برسه خیلی مونده! نه اینکه کیفیت لپتاپ هاش بد باشه ، خیلی هم خوبه اما ایسوس حرفه ایی هست ، MSI هم فقط هدف رقابت با ایسوس رو داره ، دو شرکت تایوانی خوب کار میکنن ، اما چون اکثر کار های MSI تقلیدی از روی ایسوس هست ، من باز هم ایسوس رو انتخاب میکنم !
    لنوو هم خیلی خوبه در این قیمت

وایو هم بسیار خوبه اما نه در این محدوده قیمت ، معمولا برای وایو باید بیش از 1300 پول داد

N53JN-SX127
    CORE I5-2.66-560M
    4GB DDR3
    500 HDD
    NV GT 335 1G DDR3
    15.6" LED
    DVD-RW
    USB3
    2.9Kg
    1~1100

9. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بهتر از برند هایی که حساب پس دادن خرید کنید ، من به شخصه تو این محدوده قیمت از ایسوس و HP و لنوو پیشنهاد میدم ، حالا تا سامسونگ بخواد به گرد پای ایسوس برسه خیلی مونده! نه اینکه کیفیت لپتاپ هاش بد باشه ، خیلی هم خوبه اما ایسوس حرفه ایی هست ، MSI هم فقط هدف رقابت با ایسوس رو داره ، دو شرکت تایوانی خوب کار میکنن ، اما چون اکثر کار های MSI تقلیدی از روی ایسوس هست ، من باز هم ایسوس رو انتخاب میکنم !

وایو هم بسیار خوبه اما نه در این محدوده قیمت ، معمولا برای وایو باید بیش از 1300 پول داد

N53JN-SX127
    CORE I5-2.66-560M
    4GB DDR3
    500 HDD
    NV GT 335 1G DDR3
    15.6" LED
    DVD-RW
    USB3
    2.9Kg
    1~1100

چه جالب usb3 داره در صورتی که لپ تاپ های دیگه دره همین رنج قیمتی usb2 دارن ( اما من asus کم دیدم دست مردم دلیلش چیه ؟ البته در مشهد اینطوره )

میشه بازم مدل های دیگه پیشنهاد بدید ممنون از لطفتون خیلی کمک می کنید بهم

خودم دارم الان میرم بازار یکم مدل ها رو ببینم

---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

در مورد اون دوتا msi نظرتون چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    یه لپتاب دور و بر 1 میلیون میخوام
    فقط میخوام محکم و سگ جون باشه
    دیگه بقییش تو این رنج قیمت میشه ای5 و4 گیگ رو و هارد 500 دیگه گرافیکشم اصلا مهم نیست فقط فیلم hd رو باز کنه
    من خودم از لنوو خیلی خوشم میاد اما فرقی نمی کنه مهم محکم بودنشه

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

N53JN-SX127
    CORE I5-2.66-560M
    4GB DDR3
    500 HDD
    NV GT 335 1G DDR3
    15.6" LED
    DVD-RW
    USB3
    2.9Kg
    1~1100

بزرگوار من امروز یه Asus دقیقاً با همین مشخصات و قیافه با گارانتی سازگار تو بازار دیدم ولی اسم مدلش X5MJ بود. واقعا چیز توپی بود.
    فروشنده می گفت Full HD است. این همونه که من دیدم یا یه مدل دیگه است؟
    راستی کلیدهاش خیلی بهم چسبیده بود. دست رو اذیت نمی کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •