کسی ثبت نام کرده باشه میتونه رشته ای که انتخاب کرده رو عوض کنه؟
یا دوباره ثبت نام کنه؟با یه رشته ی دیگه؟
کسی ثبت نام کرده باشه میتونه رشته ای که انتخاب کرده رو عوض کنه؟
یا دوباره ثبت نام کنه؟با یه رشته ی دیگه؟
سلام
واسه پر کردن دفترچه یه چند تا سوال دارم:
قبل از سوال ها : دوستام میگن ببر کافی نت برات انجام بده و خودت نمیتونی و یه فوت و فن هایی داره که اونا بلدن!نظرتون چیه؟خودم میتونم؟
اگه آره لطفا بگید واسه اینا چی پر کنم؟
بند 32- مجموعه امتحانی
بند 35- حوزه امتحانی
با تشکر...
نیم سال بعدیبچه ها یه سوال داشتم.کسی اگه بخواد بره تازه الان ثبت نام کنه دانشگاه نخواد این ترمو بره باید از کی بره؟![]()
نمیسال اول از مهر شروع میشه و دوم از بهمننیم سال بعدی یعنی کی؟چه ماهی؟
دوستان اگه کسی مرخصی تحصیلی گرفته باشه ، بهش گواهی اشتغال بتحصیل میدن؟
شک داشتم!
بله می دن
من برا گواهی نامه گرفتم
یعنی اگه کسی خواست این مهر بره رشته ای که پارسال قبول شده میشه؟
آره میشه اما میره به حساب مرخصی و دیگه 2 بارمرخصی تمام شده، و شهریه ثابت دوترم رو هم باید بدهید
مرکز آزمون توی پاسداران بود اگه درست یادم مونده باشه بوستان 7 ولی درست مطمئن نیستم بوستان 7 بود یا جای دیگه . رفتی پاسداران بپرسی همه بلدن
فوت و فن؟!
شما دفترچه رو بخونی همه چی دستت میاد خیلیم طول نمیکشه نیاز نیست همه دفترچه رو بخونی نهایتا 10صفحه مهمه بقیش جدول و آدرس و .... است که به همش نیاز نیست.
کافی نت ها معمولا دفترچه رو اصلا نخوندن همینطوری ثبت نام میکنن دلشون هم برای کسی نسوخته دنبال پول شمان پس اگه اشتباهی بکنن دودش فقط به چشم شما میره و اونا عمرا حتی یه ذره ناراحت بشن . علاوه بر این یادمه پارسال توی سایتش سمت راست لینک گذاشته بود مثلا مجموعه امتحانی رو نشون میداد کدهاشو. یا کدهای حوزه امتحانی رو نشون میداد کد نظام وظیفه و خلاصه همه چی بود عملا میشد کار رو خود داوطلب انجام بده
کسی نمیدونه کاردانی دانشگاه آزاد چطوریه؟ کنکورش بدون کنکورش؟
این دانشگاه ازاد یه بخش مشاوره نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)