همیار از نظر سرعت دانلود
ماتریکس از نظر پینگ
خوب هستند
تمام حرفات تایید میشه ولی پینگ شاتل همه می نالن و خوب نیست برای بازی و...
مشکلی نداره...
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
همیار از نظر سرعت دانلود
ماتریکس از نظر پینگ
خوب هستند
تمام حرفات تایید میشه ولی پینگ شاتل همه می نالن و خوب نیست برای بازی و...
مشکلی نداره...
ارم نت دیتا رد وبدل نمی کنه ..... شبانه .... کسی مشکل داره
پاک شود...........................
Last edited by kases; 17-05-2012 at 02:10.
سلام .
من یه 15 روز می شه که از شرکت همیار نت یه سرویس 512Kb 3GB سه ماهه خریدم . با توجه به اینکه آپدیت های اتوماتیک ویندوز و آنتی ویروسم خاموشه و وایر لسم هم پسورد داره ولی هر دفعه با یه وب گردی ساده در حد باز کردن 25 تا پیج که حجم هر کدوم به زور به 100Kb می رسه ، وقتی از توی سایت همیار ترافیکمو چک می کنم 10 MB از حجمم کم شده ، به نظرتون یه وب گردی ساده این مقدار از حجم رو کم می کنه ؟؟ الان توی این 15 روز 2GB از حجمم تموم شده .
من یه نرم افزار netlimiter هم نصب کردم و چک می ککنم که چه برنامه ای داره چقدر استفاده می کنه.
اینم یه تست ساعت 15.30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی از دوستان در شهرک گلستان از همیار استفاده می کنه لطف کنه به راه تماس به من بده ...
ممنونم.
با دروود
هرچند که من هیچ سودی از شرکت همیارنت دریافت نمی کتم،اما به این سادگی هم نمی توانم گفته شما را باور کنم!چون من خودم زمانهایی شده که به شدت می خواسته ام تا ترافیکم را تمام کنم اما هرچه وبگردی می کرده ام تمام نمی شد تا آنجا که ناگزیر به دانلود کردن های بی جهت می شدم!
لطفا به با خود شرکت همیار نت این موضوع را در میان بگزارید شاید مشکلی در سیستم شما باشد تا با راهنمایی آنها مشکل رفع شود.
سلام دوستان
دیشب ارم نت سرعت شبانش خیلی کم بود.مال شما هم کم بود؟
سرعت بالاتر از 20 نمی رفت.دیشب فقط 250 مگ دانلود داشتم!
ممنون از توجهتون
بله برای منم باورش واقعا سخته ولی وقتی اکانت رو چک می کنم می بینم که 10 MBکم شده ...
باور می کنم ..
به هر حال شاید مشکل از سیستم من باشه به زودی روی یه سیستم جدید چک می کنم .
دیگه جدیدا می ترسم وب گردی کنم
شما الان همیار نت دارین ؟؟شهرک گلستان هستین؟
با دروود بر شما
خیر من مرکز سعدی هستم و از همیار نت استفاده می کنم،آیا شما از دیوار آتش بر روی سیستم خودتان استفاده می کنید؟(شاید پرسشی پیش پا افتاده برای شما باشد اما این مهم است.)
داداش منم مرکز سعدی هستم.میشه بگی سرعت دانلود شب و روزت چنده؟نوع سرویست رو هم بگو.
دروود
سرویس 256 و با سرعت 30 کیلوبایت شبانه روز.
من در پی بررسی سرویس دهنده آسیاتک در مرکز سعدی هستم تا درصورتیکه مشکل خاصی نبود برای دریافت سرعت بالاتر سرویسم را از این شرکت تهیه نمایم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)