سلام
آقا خونه ی ما سمت تجریشه
به جز شاتل کدوم شرکت ها این سمت رو پوشش میدن؟
سلام
آقا خونه ی ما سمت تجریشه
به جز شاتل کدوم شرکت ها این سمت رو پوشش میدن؟
آقا یه کمکی هم به ما میدادید !![]()
تا کمک چی باشه؟
آقا سئوالات خیلی زیاده و بیشترش هم بیربط
برای نامه دانشگاه و اینها یه پیشنهاد بهت میدم یا از یکی بگیر یا اگه نشد برو از نمایندگیهای شرکتها بگیر که اکثرشون مثه پشم بهت کلکسیون سرویس ارائه میدن
برای سرویس هم تا وقتی که این مخابرات نیومده وسط همین آشه و همین کاسه
دوست من توی ایتالیا با سی و پنج تومن دار 12 مگ دانلود میکنه اونوقت ما برای 128 کیلو آویزون نامه نگاری هستیم تو رو خدا میبنی
آقا جون با این قیمتی که میگی حجمی گیرت میاد فایده نداره تو که سند ورسیو داری خیلی توی دردسر میفتی
یه 10 بیست تومن بزار روش شاید چیزی افاقه کرد
خدمت شما ارادت دارند یه نظر بفرمایید به ایشون جناب سجاد خان !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ramtin_d; 26-11-2009 at 23:57.
بله لارژ بودتون از سایزش معلومه! من نیازی به دانلود زیاد ندارم و اگر فیلمی و آهنگی یا هرچی که میخوامم رو از بازار میخرم تا اینکه بیخود وقتما بزارم وسه دانلود.
چیز هایی هم که دانلود میکنم نرم افزار های کاری و مخصوصی هست که در بازار اصلا گیر نمیاد.
همون فیلمی که وقتت رو میخوای بزاری برای دانلود کردنش ، رو از بقالی سر کوچه بخر!
بعدش هم من روزی حدود 8 ساعت به اینترنت وصل هستم و مشکل حجمی اصلا ندارم و بنطرم همون 15 گیگ برام زیاد هم هست
در مورد صرفه جویی در مصرف و برق و اینجور چیر ها هم بهتره یه لپتاپ بخری و خاصی بیا تالار ما و اساسی در خدمتت خواهیم بود![]()
Last edited by biostar; 27-11-2009 at 00:49.
داداش چیکار به سایزش داری به اندازه شما لارژه شما نگران نباش
مگه چی گفتم آتیش گرفتی
شما 15 گیگ به اندازه مصرفت نیاز داری شبها هم میزاری روی دانلود به نظرت این برای کسی که صبح تا شب میخواد دانلود کنه کافیه ؟ این با عقل جور در میاد ؟
طرف میگه فقط میخوام دانلود کنم منم کمکش کردم در ضمن شما از فیلمهای من خبر داری ؟
میدونیم ن چه فیلمهایی دارم ؟ ما کوچه نداریم که بقالی داشته باشه family داریم زنگ میزنیم برامون میاره مگه اینجا دهاتهدر مورد صرفه جویی در مصف برق ب لپ تاپ درسته ولی همین لپ تاپ من تا ده ساعت روشن بمونه دیگه میره تو کما فکر نکنم عاقلانه باشه برای چندتا دانلود پدر لپتاپ و هارد و ...در بیارم ؟؟ عاقلانه است ؟؟؟ یا این بهتره با 50 تومن یه کیس پنتیوم 3 دست دوم پیدا کنیم با همون وبگردی کنیم تا اگر هم خدای نکرده دچار ویروس شدیم سیستم درپیتی رو از دست داده باشیم .. اینو بعد از چهارسال درس خوندن بهت میگم برادر ..
واقعا موندم بعضیها جوابهاشونو از کجاشون در میارن میگن بریم یه جواب دندان شکن به این رامتینه بدیم که خیلی پر رویی میکنه اونوقت مثه چیز بلانسبت توی لجن می مونه ببخشید البته بلانسبت شمایادش بخیر چه دخترایی داشت این نصف چهان
![]()
سلام دوستان
اگه لطف کنید این دو قضیه زیر را بر من حل کنید:
این که میگید مثلاً برای 1 گیگ حجم اضافی شاتل باید 10000 تومن بدیم قضیش چیه؟مثلاً من ان شا الله برآنم که شاتل 128 سه ماه با حجم 5 گیگ بگیرم.اگه تو دو ماه تموم کنم خوب میرم برای یه ماه دیگه شارژ میکنم 14000 تومن 3 گیگ.پس این حجم اضافی چه معنا داره؟
بعدی قضیه مخابراته،تو این تاپیک یکی گفته بود قرار مخابرات adsl ارائه بده شاید تا آخر آذر.اگه واقعیت داره من تا آخر آذر صبر کنم من قم هستم.
سلام
امکان داره نشه
البته حجم اضافی شاتل خیلی گرونه
من از شرکت آسیاتک که میگیرم حجم اضافی 3 تومنه و این چیزیم که شما میگی امکان داره که تغییر سرویس بدی
اما شاتل شاید اجازه چنین کاری رو به شما نده
البته فقط سرویس های ECO شاتل هزینه حجمش بالاس سرویس های Art هر گیگ حجم اضافی 3 تومن هست
البته سرویس های آرت حجمش بالاس و کسی کم نمیاره
در مورد سوال دوم تا جایی که من میدونم مخابرات فعلا فقط روی فیبر نوری میده
بازم خیلی خبرهای هست البته
هنوز نفهمیدیم چی میشه![]()
سلام
با اجازتون یه سوال دیگه فرقی بین هزینه نصب و هزینه راه اندازی هست.برای شاتل و صبانت و پارس انلاین و فن آوا هر کدام چقدر هست؟ کدوم ارزونتره یا نداره؟
شرمنده و ممنون
سلام
دوستان يه مشكلي برام پيش اومده...
خط تلفن من و كلا منطقه اي كه در آن هستيم تا قبل از چند روز پيش Adsl داشتم .. حالا مثل اينكه بعلت كارهايي كه مخابرات انجام دادند تو محله ما از فيبرنوري استفاده كردن كه حالا صبانت گفته ديگه نميتونه adsl بده . چون adsl فقط روي سيمهاي مسي جواب ميده.. براي وايمكس هم كه هزينه خيلي بالايي ميخواد.. به نظر شما چكار بايد كرد...
رفتم مخابرات و درخواست خط جديد مسي دادم كه متاسفانه ميگن ديگه نميشه اينكار را كرد چون وارد اون محله كه ميشه از فيبر (pcm!) رد ميشه !!! و گفتن كه هيچ راهي نداري مگر اينكه كلا نقل مكان كني و از اينجا بري!!!!!!!!!!!!!!
جالب اينجاست كه اين فيبرنوري قراره بيشتر بشه و تو اكثر مناطق تهران داره اجرا ميشه ...
به نظر شما واقعا سيستم جديدي كه بياد بايد اينطوري بشه!؟؟؟
چكار بايد كنم؟!!!
بسم........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)