تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 558 از 1042 اولاول ... 58458508548554555556557558559560561562568608658 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,571 به 5,580 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    آقا خونه ی ما سمت تجریشه
    به جز شاتل کدوم شرکت ها این سمت رو پوشش میدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S@jj@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    آریا شهر

پيش فرض

آقا یه کمکی هم به ما میدادید !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا یه کمکی هم به ما میدادید !
    تا کمک چی باشه ؟

آقا سئوالات خیلی زیاده و بیشترش هم بیربط
    برای نامه دانشگاه و اینها یه پیشنهاد بهت میدم یا از یکی بگیر یا اگه نشد برو از نمایندگیهای شرکتها بگیر که اکثرشون مثه پشم بهت کلکسیون سرویس ارائه میدن
    برای سرویس هم تا وقتی که این مخابرات نیومده وسط همین آشه و همین کاسه
    دوست من توی ایتالیا با سی و پنج تومن دار 12 مگ دانلود میکنه اونوقت ما برای 128 کیلو آویزون نامه نگاری هستیم تو رو خدا میبنی

آقا جون با این قیمتی که میگی حجمی گیرت میاد فایده نداره تو که سند ورسیو داری خیلی توی دردسر میفتی
    یه 10 بیست تومن بزار روش شاید چیزی افاقه کرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خدمت شما ارادت دارند یه نظر بفرمایید به ایشون جناب سجاد خان !!!
    Last edited by ramtin_d; 26-11-2009 at 23:57.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

داداشی اصفهونی ؟
    عزیز دل برادر فرض کن توی یه روز قراره برات یه ایمیل بیاد پر از فایلهای مورد نیاز و حجمش هم حدود 500 مگ میخوای بزاری شب داونلود کنی ؟
    فرض کن یه فایلی رو گیر نیاوردی (( از لحاظ لینک مستقیم و غیرم ستقیم ) میخوای تورنت کنی و سیدرت کمه ..میخوای به زور لیچ کنی ؟؟
    فرض کن میخوای یه چیزی رو آنی دانلود کنی میخوای بزاری نصف شب ؟؟ با عقل جور در میاد ؟ پس اینجوری کار و بار من بیچاره که باید مدام کانکت باشم کساد که هیچی تعطیله
    ولی از اون ور چی یه نامحدود داشته باش خداوکیلی ارزش داره همینجوری بزارش روی دانلود
    پس فردا هم که یارانه برق رو برداشتن میری یه کیس پنتیوم 2 میخری اون رو میزاری برای دانلود (( قدرت و کشش برق این کیسها خیلی کمه پاورشون 100 وات هست )) از اون طرف کلی منفعت داری . در ثانی من سیستم نامحدود رو برای کسی توصیه میکنم که میخواد شب تا صبح و صبح تا شب دانلود کنه
    خدایی ارزش داره همون آقای شاتل یک گیگ کم بیاری باید بری ده تومن بریزی حسابش خوب مرد مومن برو همون ده تومن رو بردار ده تومن هم که میدی صبا بزار رو هم میشه بیست تومن یه دونه ده تومنی هم بزار روش ( لارژ باش )) میری سی هزارتومن میدی 256 حالشو میبری به خدا ارزش داره از اون طرف میتونی کانالهای اینترنتی رو باز کنی خیلی کارا رو میکنی کلا دستت باز میشه برای ده تومن خوب نیست آدم خودشو توی تنگنا بزاره
    بله لارژ بودتون از سایزش معلومه! من نیازی به دانلود زیاد ندارم و اگر فیلمی و آهنگی یا هرچی که میخوامم رو از بازار میخرم تا اینکه بیخود وقتما بزارم وسه دانلود.
    چیز هایی هم که دانلود میکنم نرم افزار های کاری و مخصوصی هست که در بازار اصلا گیر نمیاد.
    همون فیلمی که وقتت رو میخوای بزاری برای دانلود کردنش ، رو از بقالی سر کوچه بخر!
    بعدش هم من روزی حدود 8 ساعت به اینترنت وصل هستم و مشکل حجمی اصلا ندارم و بنطرم همون 15 گیگ برام زیاد هم هست

در مورد صرفه جویی در مصرف و برق و اینجور چیر ها هم بهتره یه لپتاپ بخری و خاصی بیا تالار ما و اساسی در خدمتت خواهیم بود
    Last edited by biostar; 27-11-2009 at 00:49.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله لارژ بودتون از سایزش معلومه! من نیازی به دانلود زیاد ندارم و اگر فیلمی و آهنگی یا هرچی که میخوامم رو از بازار میخرم تا اینکه بیخود وقتما بزارم وسه دانلود.
    چیز هایی هم که دانلود میکنم نرم افزار های کاری و مخصوصی هست که در بازار اصلا گیر نمیاد.
    همون فیلمی که وقتت رو میخوای بزاری برای دانلود کردنش ، رو از بقالی سر کوچه بخر!
    بعدش هم من روزی حدود 8 ساعت به اینترنت وصل هستم و مشکل حجمی اصلا ندارم و بنطرم همون 15 گیگ برام زیاد هم هست

در مورد صرفه جویی در مصرف و برق و اینجور چیر ها هم بهتره یه لپتاپ بخری و خاصی بیا تالار ما و اساسی در خدمتت خواهیم بود
    داداش چیکار به سایزش داری به اندازه شما لارژه شما نگران نباش
    مگه چی گفتم آتیش گرفتی
    شما 15 گیگ به اندازه مصرفت نیاز داری شبها هم میزاری روی دانلود به نظرت این برای کسی که صبح تا شب میخواد دانلود کنه کافیه ؟ این با عقل جور در میاد ؟
    طرف میگه فقط میخوام دانلود کنم منم کمکش کردم در ضمن شما از فیلمهای من خبر داری ؟
    میدونیم ن چه فیلمهایی دارم ؟ ما کوچه نداریم که بقالی داشته باشه family داریم زنگ میزنیم برامون میاره مگه اینجا دهاته در مورد صرفه جویی در مصف برق ب لپ تاپ درسته ولی همین لپ تاپ من تا ده ساعت روشن بمونه دیگه میره تو کما فکر نکنم عاقلانه باشه برای چندتا دانلود پدر لپتاپ و هارد و ...در بیارم ؟؟ عاقلانه است ؟؟؟ یا این بهتره با 50 تومن یه کیس پنتیوم 3 دست دوم پیدا کنیم با همون وبگردی کنیم تا اگر هم خدای نکرده دچار ویروس شدیم سیستم درپیتی رو از دست داده باشیم .. اینو بعد از چهارسال درس خوندن بهت میگم برادر ..
    واقعا موندم بعضیها جوابهاشونو از کجاشون در میارن میگن بریم یه جواب دندان شکن به این رامتینه بدیم که خیلی پر رویی میکنه اونوقت مثه چیز بلانسبت توی لجن می مونه ببخشید البته بلانسبت شما یادش بخیر چه دخترایی داشت این نصف چهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه لطف کنید این دو قضیه زیر را بر من حل کنید:
    این که میگید مثلاً برای 1 گیگ حجم اضافی شاتل باید 10000 تومن بدیم قضیش چیه؟مثلاً من ان شا الله برآنم که شاتل 128 سه ماه با حجم 5 گیگ بگیرم.اگه تو دو ماه تموم کنم خوب میرم برای یه ماه دیگه شارژ میکنم 14000 تومن 3 گیگ.پس این حجم اضافی چه معنا داره؟
    بعدی قضیه مخابراته،تو این تاپیک یکی گفته بود قرار مخابرات adsl ارائه بده شاید تا آخر آذر.اگه واقعیت داره من تا آخر آذر صبر کنم من قم هستم.

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه لطف کنید این دو قضیه زیر را بر من حل کنید:
    این که میگید مثلاً برای 1 گیگ حجم اضافی شاتل باید 10000 تومن بدیم قضیش چیه؟مثلاً من ان شا الله برآنم که شاتل 128 سه ماه با حجم 5 گیگ بگیرم.اگه تو دو ماه تموم کنم خوب میرم برای یه ماه دیگه شارژ میکنم 14000 تومن 3 گیگ.پس این حجم اضافی چه معنا داره؟
    بعدی قضیه مخابراته،تو این تاپیک یکی گفته بود قرار مخابرات adsl ارائه بده شاید تا آخر آذر.اگه واقعیت داره من تا آخر آذر صبر کنم من قم هستم.
    سلام

امکان داره نشه

البته حجم اضافی شاتل خیلی گرونه

من از شرکت آسیاتک که میگیرم حجم اضافی 3 تومنه و این چیزیم که شما میگی امکان داره که تغییر سرویس بدی

اما شاتل شاید اجازه چنین کاری رو به شما نده

البته فقط سرویس های ECO شاتل هزینه حجمش بالاس سرویس های Art هر گیگ حجم اضافی 3 تومن هست

البته سرویس های آرت حجمش بالاس و کسی کم نمیاره

در مورد سوال دوم تا جایی که من میدونم مخابرات فعلا فقط روی فیبر نوری میده

بازم خیلی خبرهای هست البته

هنوز نفهمیدیم چی میشه

8. این کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    با اجازتون یه سوال دیگه فرقی بین هزینه نصب و هزینه راه اندازی هست.برای شاتل و صبانت و پارس انلاین و فن آوا هر کدام چقدر هست؟ کدوم ارزونتره یا نداره؟
    شرمنده و ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

سلام

دوستان يه مشكلي برام پيش اومده...

خط تلفن من و كلا منطقه اي كه در آن هستيم تا قبل از چند روز پيش Adsl داشتم .. حالا مثل اينكه بعلت كارهايي كه مخابرات انجام دادند تو محله ما از فيبرنوري استفاده كردن كه حالا صبانت گفته ديگه نميتونه adsl بده . چون adsl‌ فقط روي سيمهاي مسي جواب ميده.. براي وايمكس هم كه هزينه خيلي بالايي ميخواد.. به نظر شما چكار بايد كرد...

رفتم مخابرات و درخواست خط جديد مسي دادم كه متاسفانه ميگن ديگه نميشه اينكار را كرد چون وارد اون محله كه ميشه از فيبر (pcm!) رد ميشه !!! و گفتن كه هيچ راهي نداري مگر اينكه كلا نقل مكان كني و از اينجا بري!!!!!!!!!!!!!!

جالب اينجاست كه اين فيبرنوري قراره بيشتر بشه و تو اكثر مناطق تهران داره اجرا ميشه ...

به نظر شما واقعا سيستم جديدي كه بياد بايد اينطوري بشه!؟؟؟
    چكار بايد كنم؟!!!

11. این کاربر از M_E_H_D_I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بسم........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •