تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 558 از 577 اولاول ... 58458508548554555556557558559560561562568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,571 به 5,580 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

شما اگه اکانت کریو داشته باشید حله مشکلی نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.

2. 2 کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بسیار مچکرم از شما خیلی عالی شد واقعا راضیم از اوبونتو.قبل این kubunto ریختم با اینکه محیطش بنظر قشنگ تر میومد ولی خیلی خیلی گیج کننده بود اومدم اوبونتو میبینم با همه چی احساس راحتی میکنم اون kde اصلا همش هنگ و قفل میکرد نمیدونم چرا برای اینکه یه تنظیمی پیدا کنم یه شبانه روز باید وقت میذاشتم از بس گیج میکرد
    فقظ سوال آخرم هم اگه میشه مطرح کنم چون سیستم عامل اصلیم اوبونتو یه لازمه همه چی اوکی باشه
    من الان اوبونتو 14.10 64 بیت دارم بعد یه دی وی دی هم دارم مال دیکشنری لانگمن
    اومدم با دستور linux32 دیکشنری رو نصب کردم با sh نمیشد(با sh میگفت سیستم 64 بیته ارور میداد بخاطر همین سرچ کردم دیدن با linux32 میگن بنصبم)
    بعد آیکن ش الان رو دسکتاپه ولی با اینکه تمام دسترسی هارو دادم وقتی کلیک میکنم روش هیچ اتفاقی نمیفته
    کسی نظری نداره این مشکلو حل کنم یا با یه نرم افزاره دیگه لانگمن رو داشته باشم؟
    مچکر مچکر
    Last edited by ArashMiniStar; 16-01-2015 at 19:33.

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای موضوع عبور از تحریم ها بهترین راه حل چیه؟ ما یه پلاگین برای گوگل کروم میخوایم نصب کنیم موندیم برای تغییر ای پی چه برسه به فیض بوک اینا [emoji47]
    اگه میشه یه لینک بدین کامل بگه چیکار کنم هر چی اینو اونو نصب میکنم به نتیجه نمیرسم
    ممنون

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
    اینو تست بزن، بدک نیست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 4 کاربر از godfather_mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اثا من سیستمم بالا نمیاد رو صفحه بنفشه که مینویسه ubuntu و زیرش هی یه سری نقطه پر میشه گیر میکنه و جلو تر نمیره هر چی هم صبر کنم چرا این جوری شد دفه قبل که سیستم رو روشن کردم مشکلی نداشت
    فقط برای نصب xdm چند تا فایل گرفتم که کار نکرد و دستور sudo apt-get install xdm رو زدم یه کارایی کرد و تموم که شد دیدم xdm هم ندارم فقط یخ سری کار انجام شدخ بود ممکنه مال همین باشه؟ چطوری میشه درستش کرد
    Last edited by 1376MAXIMUM; 16-01-2015 at 20:36.

7. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

XDm که شما نصب کردید با apt یه دیسپلی منیجر هست و روی برخی توزیع ها کار نمیکنه.وقتی گیر کرد کلید esc رو بزنید و ببینید کیبورد کار میکنه یا نه.بعد راه زیر رو امتحان کنید:

۱.کلید های ctrl و alt و F1 رو بزنید و جلوی login نام کاربری تون رو بنویسید و اینتر رو بزنید و بعد رمزتون رو وارد کنید.بعد دستور زیر رو بنویسید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اینتر رو بزنید و رمزتون روبزنید.بعد از دانلود ممکنه ازتون بپرسه میخواید از کدوم display manager استفاده کنید که شما gdm رو انتخاب میکنین و بعد از اتمام نصب بنویسید

کد:
    تا سیستم ریست شه.انشاالله درست میشه.

9. 3 کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

XDm که شما نصب کردید با apt یه دیسپلی منیجر هست و روی برخی توزیع ها کار نمیکنه.وقتی گیر کرد کلید esc رو بزنید و ببینید کیبورد کار میکنه یا نه.بعد راه زیر رو امتحان کنید:

۱.کلید های ctrl و alt و F1 رو بزنید و جلوی login نام کاربری تون رو بنویسید و اینتر رو بزنید و بعد رمزتون رو وارد کنید.بعد دستور زیر رو بنویسید:

کد:
    و اینتر رو بزنید و رمزتون روبزنید.بعد از دانلود ممکنه ازتون بپرسه میخواید از کدوم display manager استفاده کنید که شما gdm رو انتخاب میکنین و بعد از اتمام نصب بنویسید

کد:
    تا سیستم ریست شه.انشاالله درست میشه.
    اقا پاک نمیشه مثل ویندوز که یه نرم افزار رو پاک میکنیم پاکش کنیم اخه اینترنت ندارم دانلود کنم الان هم با چی پی ار اس اشغال اومدم جونم داره در میاد

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

خوب اینطوری سخت میشه. میتونین XDM رو پاک کنین ولی مطمئن نیستم که gdm برمیگرده یا نه. اگه موقع نصب XDM اون قبلی پاک شده باشه باید حتما دانلود و نصبش کرد.ببینید میتونین با دستور startx محیط گرافیکی رو اجرا کنین؟ راه قبلی رو برید و بعد از وارد کردن رمز بنویسید startx و ببینید لود میشه یا نه.اگه لود شد که میتونین فعلا با همون کار کنین تا اینترنتون وصل شه.

12. 2 کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب اینطوری سخت میشه. میتونین XDM رو پاک کنین ولی مطمئن نیستم که gdm برمیگرده یا نه. اگه موقع نصب XDM اون قبلی پاک شده باشه باید حتما دانلود و نصبش کرد.ببینید میتونین با دستور startx محیط گرافیکی رو اجرا کنین؟ راه قبلی رو برید و بعد از وارد کردن رمز بنویسید startx و ببینید لود میشه یا نه.اگه لود شد که میتونین فعلا با همون کار کنین تا اینترنتون وصل شه.
    Gdm رو با روش اولی که گفتید نصب کردم ولی یه تغییر تو گرافیک سیستم گذاشت اونم موقغی بود که سیستم ازم یوزر و پسوورد میخواهد کاملا شکلش عوض شد
    یه سوال دیگه چطوری میتونم یه رابط کار بری دیگه مثل گنوم رو نصب کنم به جای یونیتی ؟
    میشه جفتش رو داشته باشیم روی سیستم و هر وقت خواستیم سوییچ کنیم رو اون یکیش؟

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

Gdm رو با روش اولی که گفتید نصب کردم ولی یه تغییر تو گرافیک سیستم گذاشت اونم موقغی بود که سیستم ازم یوزر و پسوورد میخواهد کاملا شکلش عوض شد
    یه سوال دیگه چطوری میتونم یه رابط کار بری دیگه مثل گنوم رو نصب کنم به جای یونیتی ؟
    میشه جفتش رو داشته باشیم روی سیستم و هر وقت خواستیم سوییچ کنیم رو اون یکیش؟
    کد:
    بله میشه. توی gdm میتونید از یه منویی که همون ورا هست باید انتخاب کنید. من خیلی وقته ازش استفاده نکردم نمیدوم کجاست

15. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کد:
    بله میشه. توی gdm میتونید از یه منویی که همون ورا هست باید انتخاب کنید. من خیلی وقته ازش استفاده نکردم نمیدوم کجاست
    این دستور رو که قبلا زدم برای برگردوندن یونینی و بالا اومدن سیستم که مشکل داشت یه خورده اضافه هم داشت اونا رو تو سایت های انگلیسی گشتم پیدا کردم ولی سوییچ کردن بینشون رو سایتی که بفهمم چی نوشته پیدا نکردم اگر لطف کنید توضیح بدید ممنون میشم[emoji39]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •