شما استادین ولی من بیشتر دیدم در این جور موارد از Instrument استفاده میشه
شما استادین ولی من بیشتر دیدم در این جور موارد از Instrument استفاده میشه
سلام
بچه ها ما یه استادی داشتیم که چندین سال توی لندن زندگی کرده و درس خونده بود و ...
یه موقع هایی سرکلاس وقتی که یه نفر جواب خوبی می داد یا سوالهایی رو می پرسید و یه نفر جواب می داد، برای آفرین گفتن، بهش می گفت: Feren of
املاش رو قطعاً درست ننوشتم.
راستش هر چی دقت می کردم ببینم چی می گه، متوجه نمی شدم. روم هم نمی شد ازش بپرسم!
اون طوری که من می شنیدم، می گفت: " فِرن آف"
فکر کنم به معنای همون آفرین باشه، ولی هر چی گشتم، هم چین چیزی پیدا نکردم!
حالا می خوام ببینم که آیا این عبارت یک اصطلاحه یا یک چیز من در آوردی یا ترکیب دو لغته یا ...؟
اگه هم چین چیزی هست، لطفاً املای صحیحش رو بنویسید و بگید چه جوری ترکیب شده و به چه معنی هست؟
آیا اصطلاح انگلیسی هست یا امریکایی؟
ممنونم
اصطلاحی که به کار میبردن Fair Enough بوده ...![]()
سلام دوستان
کدوم جمله از لحاظ گرامری صحیحه ؟
و بعد اینکه جایی ( , ) لازم نداره ؟
A. Educating children should be not only mentally but also physically which it will not be considered as a waste of time.
B. Educating children not only should be mentally but also physically which it will not be considered as a waste of time.
اگه مختصری راجع به Not Only ... But Also هم توضیح بدین ممنون می شم (جایی که در جمله قرار می گیرن قبل فعل ، بعد فعل یا ... )![]()
من فکر میکنم A درسته... دوستان کاربلد نظر بدن استفاده کنیم
اینترچنج گرامر افتضاحی داره.البته هر کتابی نقاط ضعف و قوتی داره.این شما هستید که با کارکردن اضافه زبانتون رو بهتر کنید...![]()
سلام
اگر جمله تون رو بدین شکل بنویسید فکر کنم بهتر ( انگلیسی تر ) باشد به جایگاه only و (,) هم دقت کنید:
.Educating a child should not only be mental, but also physical so as not to be considered a waste of time
Last edited by catch_22; 04-10-2011 at 01:42.
با سلام
غیر از کتابهایی که معرفی کردید کتاب new english file هم هست کسی از این کتابها استفاده کرده با تشکر![]()
چرا ترنسلیت گوگل دیگه تلفظ نداره؟؟
چرا ديگه ... داره. گوشه سمت راست و پايين اون كادري كه كلمه رو مينويسي تلفظش هم ميتوني كليك كني و بشنوي
+
.......................
دوستان سوال داشتم :
اين كتاب 504 لغت ... ترجمه شدش به فارسي هم هست؟! يعني با ترجمه هم داره؟ چون تو دانشگاه به ما گفتن با ترجمش رو بگيريد ...
بعدش اينكه درس / درس هستش؟ استاد ما گفته درس يك و درس 2 رو بخونيد و بيايد ....
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)