تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 558 از 1135 اولاول ... 584585085485545555565575585595605615625686086581058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,571 به 5,580 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    الان عکسی ندارم ولی در اولین فرصت حتما .
    در ضمن لایه ای که تشکیل میده اگه با قلم زده بشه خیلی نازک میشه و فوق العاده محکم و با چسبندگی خیلی زیاد(چند برابر رنگ) و اگر رنگ نشه تقریبا دیده نمیشه.

2. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    جناب کامارو ال تی من یادمه شما روغن و فیلتر روغن ماشینتون رو سر 500 کیلومتر اول عوض کردید.
    اگر امکانش هست توضیح بدید که به چه دلیل این کار رو کردید؟چون 500 کیلومتر ماشینم داره نزدیک میشه و میخوام بدونم روغن رو عوض بکنم یا نه.

4. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هروقت تعمير موتور انجام ميدم، اولين روغن رو ، روغن ارزان فله اي ميريزم و سر 500 كيلومتر عوض ميكنم.
    با اين كار اولين ذرات سابيده شده و براده هاي احتمالي از موتور كه بخاطر آب بندي ياتاقان، سوپاپ، رينگ و پيستونها و بقيه قطعات بوجود آمده، خيلي زود از موتور خارج ميشه.
    روغن ارزان روهم بخاطر اينكه قراره زود تعويض بشه استفاده ميكنم و گاهي بعد از 500 كيلومتر و اولين تعويض، دوباره همين كار رو انجام ميدم تا 1000 كيلومتر برسه و بعد از تعويض دوم، روغن و فيل تر مرغوب و درجه يك استفاده ميكنم.
    در طي 500 كيلومتر اول سرعت رو از 45 تا 50 كيلومتر بيشتر نميبرم و در 500 كيلومتر دوم نهايت تا 100 كيلومتر سرعت برم، و بعد از پر شدن 1000 كيلومتر و اطمينان از آب بندي كامل اونوقت ديگه براي سرعت و شتاب گرفتن آزاد ميشه.
    همين كار رو در مورد ماشينهاي صفر كيلومتر انجام دادم و نتيجه خوبي داشته، بخصوص براي گيربكس پرايد كه عدم تعويض روغن اون در طي آب بندي شدن مشكلاتي رو بوجود مياره.

6. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

داشتم کارای بازسازی یه فورد موستانگ فست بک النور 1967 که یکی از اعضای tt انجام دادن رو میدیدم که به یکی از عکسها که دقت کردم یه ریورا 1973 دیدم و گفتم شاید بد نباشه عکس رو اینجا قرار بدم.

8. 9 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله اين ماستنگ رو ميشناسم و يه بار پيگيرش شدم كه نميفروخت( ماشين رو كلا زير 3 تومان خريد، قيمت دقيقش رو نميدونم) و الان ديگه كار اون تمام شده ( جريان مال حدود 2 سال قبل بود)
    اون ريويرا 73 را هم دنبالش بودم و تا اونجايي كه يادمه حداقل دو دست چرخيده تا اينجا رسيده.
    گويا يه زماني داشته ميرفته براي اوراق شدن كه يكي ميخره و ميبرتش ، مدتي در خونه طرف خوابيده بوده..بعد اون ميفروشه به اين و ميرسه اينجا.
    يه چندباري هم در حومه تهران ديد شده( فكر كنم شهريار) .
    كل لوازم موتور عوض شده و الان قطعات ادلبروك روش بستن و حسابي تقويت شده است. احتمالا تا الان هم بدنه رو به راه شده.
    همون سال من از صاحب ماستنگ قيمت ريويرا رو پرسيدم و با كمي مكث و سكوت گفت:
    قابل نداره!! 40.000.000 تومان!!!
    خب البته احتمالا بخاطر اون تقويت موتور با ادلبروك اينقدر گران شده!!
    گاهي اينجور موارد هست كه بايد چرخيد و پيدا كرد، منظورم قبل از اينكه دست دلال جماعت بهش برسه، منتها زمان و فرصت ميخواد تا كل مملكت رو بگردي و به تمام گاراژها و اوراقيها و حتي بقول يكي از دوستان باغها و منازل قديمي سر بزني تا شايد يه همچين چيزايي توش پيدا بشه..

10. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    پس حتمآ روغن رو عوض میکنم ولی ای کاش زوتر میگفتید که با ماشین تند نرم چون هنوز 500 کیلومتر پر نشده 120 تا تو اتوبان باهاش رفتم.

12. 6 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

120 كيلومتر در ساعت؟؟!!!
    خب اشكال نداره..الان اگر موردي پيدا نشده، مشكلي نيست، چون بيشترين مشكل مال زمانيه كه تعميرات به خوبي انجام نشده باشه كه البته اينطوري كه ديديم شما هم مثل من واقعا بهترين كار رو انجام دادين.
    پمپ روغن كه عوض شده، فشار روغن هم بالا رفته و اين خودش نكته مثبته، منتها هنوز بايد باهاش مثل يه بيماري كه داره دوره نقاهت رو ميگذرونه رفتار كنين.
    روغن الان همين روغن رو ميتونين نگه دارين و سر 800 عوضش كنين( با فيل تر) و اونوقت دوباره يه روغن خوب بريزين.
    احتمالا نياز به يه تنظيم سوپاپ مجدد باشه( احتمالش خيلي كمه) و البته يه سرويس مجدد و تنظيم كاربراتور.
    مرتبا وضعيت روغن، سطح اون، مقدار آب رادياتور و دماي آب رو چك كنين.درجه آب جيوه اي داره؟
    ترموستات درجه كم بگذاريد( من امروز ترموستات 74 درجه گذاشتم)
    گيربكس در چه حاليه؟ همه چيز خوب و مرتب كار ميكنه؟

14. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بله 120 کیلومتر
    روغن رو فردا میرم عوض میکنم چون تا فردا 500 تا رو رد میکنه.
    یکمی(خیلی کم جوری که گوشت رو باید تیز کنی)صدا سوپاپ میده.
    مرتب چک میکنم نه روغن کم کرده و نه آب.
    گیربکس رو متاستفانه خوشم نیومد!
    البته نکته مثبتش این بود که زوزه دنده 1 گیربکس قطع شد ولی تعویض دنده ها نرم نیست.به مکانیک نشون دادم میگه این وکیومهایی که توی کیتهای گیربکس هست آشغاله و گفت باید یه وکیوم اصلی سالم پیدا کنی.بعد گفت اگر با وکیوم هم درست نشد ایراد از گاونره.
    خلاصه تضمین داد که داخل گیربکس خوب جمع شده.(خداییش هم قبل از اینکه ماشین رو بردم پیشش تحقیق کردم همه میگفتن گیربکس عالی جمع میکنه)
    آمپر آب اتری دارم توی ترافیک بالای 80 نمیره.قبل از تعمیر موتور آمپر تا 95 هم میرفت البته تو تابستون.

16. 7 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم اين مشكل صداي سوپاپ رو دارم و دنبال رفع كردنش هستم، كمي به لنگرهاي دلكو شك دارم كه فكر ميكنم براي دور بالا و شتاب خوب عمل نميكنه.
    اما كلا اكثرا از كيفيت بد بنزين مينالن..
    در مورد گيربكس، بيشتر مشكل مربوط به همون گاورنر و وكيوم هست كه جناب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم باهاش برخورد داشته و تجربه عملي نشون داده بيشتر مشكل از همين دوتا قطعه است. به هر حال وقتي خوشد تعمير كرده به عهده خودشه كه همه چيز رو تمام و كمال و مرتب تحويل بده.
    توي تابستان كه حرارت خيلي بالا ميره و البته بدون ترموستات باشه حدود همينه( اهواز كه وحشتناكه!!) يكي از دلايل هم همون فن 4 پره است كه البته بخاطر كم صدا بودن دوستش دارين
    اما فن برقي جلوي راديات رو هم روشن كنين حتما خنك ميشه.

18. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله معمولا همون گاورنر و وکیوم مشکل ایجاد میکنن.من نوا رو کلا با حدود 300 هزار تومان اتومات کردم (گیربکس و توربین و فلایویل و پدال و رادیاتور(البته رادیات رو مجانی گرفتم و در حد نو هم بود)سیم سبقت و روغن بهران و دسته دنده و گلویی فرمان بیوک بی 4 و صفحات و کیت کامل واشرها و یکدست اورینگ فلزی و لاستیکی) و در زمان تست متوجه ایراد گاورنر شدم و نو اون رو 35000 تومان پیدا کردم ولی اینقدر دست دست کردم که الان دیگه نوش پیدا نمیشه و اگر هم باشه شاید 70000 تومان هم ندن.گاهی چرخ دنده اون تیز میشه و با تعویضش حل میشه ولی همون که قبلا 3000 تومان بود الان 15000 تومان شده.

20. 8 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •