میان ترم چند شدی ؟ اگه 6 شدی که تموم .. وگرنه حساب کن کلا اگه 9.5 بشی ، 0.5 نمره هم سیستم خودش منت میزاره سر ما قبول میشیم میره پی کارش
یا خدا ... همه رو ناپلئونی قبول شدیم![]()
میان ترم چند شدی ؟ اگه 6 شدی که تموم .. وگرنه حساب کن کلا اگه 9.5 بشی ، 0.5 نمره هم سیستم خودش منت میزاره سر ما قبول میشیم میره پی کارش
یا خدا ... همه رو ناپلئونی قبول شدیم![]()
میان ترم رو ننوشته هنوز. 9.5رو چجوری حساب کردی ؟
سلام.
امروز اندیشه یک رو دادم ، با توجه به اینکه دیروز ریاضی دادم امتحان،
دیشب از ساعت 12 شب شروع کردم به خوندن تا
صبح ساعت 9 یک دور کتاب راهنما رو با تستاش خوندم ، رفتم سر جلسه
سوالا مث آب خوردن بود ، ولی نامردا همش گزینه ی 2 رو گذاشته بودن
( تقریبا همه ی سوالها !! ) ، اگه یکی میخواست شانسی بزنه بیچاره
میشدخداروشکر.. رفتیم تا شش روز دیگه تا فیزیک 2
با آرزوی بهترینها..
میان ترم ، تشریحی ، و تستی رو با هم جمع کن میشه نمره ی نهایی .... . تستی که شدی 3.60 حالا 6 نمره میخوای که بشی 9.5 که سیستم 10 رد میکنه واست و قبول میشی
باید ببینی که تشریحی و میان ترم چند میده بهت .... متاسفانه میان ترم هم که نداری که دیگه وضع رو بدتر میکنه
دوست عزیز اولین امتحانت کی بود؟ ما که بیستم امتحان دادیم هنوز حتی تستی ها رو هم نزدن.............![]()
ببینم دکتر جوونفیزیک 2 شما هم الکتریسیته و مغناطیسه ؟ اگه آره کدوم فصل ها از همه مهمتره ؟ هم برای تشریحی هم برای تستی
![]()
آره. ما که خودخوان بود این درس پس میان ترم نداریم.یعنی باید از تشریحی حداقل 3.5 یا 4 بگیرم که قبول شم.
اونايي كه درسشون خودخوانه بايد حتما 7 نمره از تستي و تشريحي بيارن تا 10 بشن و پاس....آره. ما که خودخوان بود این درس پس میان ترم نداریم.یعنی باید از تشریحی حداقل 3.5 یا 4 بگیرم که قبول شم.
از دوتا امتحانم تا الان نمره دومي رو زدن ولي از اولي هنوز خبري نيست...
بله تطبيق ميخوره ولي بيشتر دروس عمومي و فكر كنم بيشتر از 24 واحد رو تطبيق نميدن!سلام
یه سوال از دوستان عزیز که پیام نور درس می خونند
از آزاد به پیام نور تطبیق میخوره برای تغییر رشته؟من الان کاردانی کامپیوتر ترم 4 می خونم می خوام برم مترجمی زبان
بهتره از دانشگاه هم بپرسي جهت اطمينان.
اگه ورودي 87 قديمي حساب بشه كه پس قديمي هستم :ديبچه های پیام نوری مخصوصا اون قدیمیهاش!!!!!!!!!!
مخصوصا اونایی که مهندسی میخونن
وجدانا از پیام نور رازی هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خسته نشدید از بی برنامگی ها و امتحانات سختش؟؟؟؟؟؟؟؟
پوستتون کنده نشد از بس گفتن مشروطی مشروطی؟؟؟؟
بچه ها صادقانه جواب بدید
به خدا تمام رفیقام از این دانشگاه ناراضی هستند......چرا آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش چون خودم پيام نور رو انتخاب كردم و تا حدودي هم مي دونستم سخته..پس نمي تونم گله و شكايتي داشته باشم...در مورد بي برنامگي و اينا خوب اين چيزا توي دانشگاه هاي ديگه هم رخ ميده و شايد علت اصليش توي پيام نور كمبود نيروهاشون باشه ...دانشگاه ازاد كه بحثش جداست...دانشگاه هاي ديگه دولت بهشون بودجه ميده و در كنارش هم شهريه هاي زيادي از دانشجوهاشون ميگيرن پس طبق اون ضرب المثله كه ميگه هرچي پول بدي همون قدرم اش ميگيري نميشه انتظار داشته باشيم كه دانشگاه استاد و ازمايشگاه و امكانات انچناني در اختيارمون بذاره ...
مي تونيم اينجوري به خودمون دلداري بديم كه حداقل با بار علمي فارغ التحصيل ميشم![]()
سلام !!
فیزیک پایه 2 بله..
توی تشریحی ها ، از قانون گاوس همیشه یک سوال هست، از سیم لوله یا پیچه الکتریکی ، و همچنین خازنها
تستی ها هم که پخش و پلا هستش، ولی دو تا نکته بگم، اینکه فرمولهای مشتق و مساحت و حجم استوانه ها و ... اینهارو حتما حفظ کن که سر امتحان مشکلی پیش نیاد خدای نکرده
یکی هم ماشین حساب یادت نره ، یدونه ماشین حساب توپ کاسیو با خودت ببر، فرمول هام زرنگ باش و بریز روش
فیزیک 2 با اندکی خوندن میشه نمره ی خوبی آورد ،البته من اینطوری فک میکنم
این هم یک نمونه سوال خودت ببین برای مهندسی هاس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)