از راهنمايي شما ممنون كه دقيق تر توضيح دادي
از راهنمايي شما ممنون كه دقيق تر توضيح دادي
آقا خیلی ممنون کارم راه افتاد . مشکل از همون طریقه نصب کردن کیبرد بود .
دوستان سلام .. ي مشكل مهمي دارم كه اگه كسي بتونه كمك كنه واقعا ممنون ميشم..
من وقتي يه متني رو تو ورد تايپ ميكنم و يه سري عكس رو هم توش ميذارم و خلاصه مرتب منظمش ميكنم (البته اونجوري كه تو كامپيوتر خودم ميبينم كه معمولا زير عكسا زير نويس هم داره ديگه) و مثلا به دوستم ميدم، اون كه باز ميكنه ميگه عكساش بهم ريخته
ميخواستم بپرسم راهي داره كه آدم مطمئن بشه اون مدل چينشي كه انجام داده ، توسط هر كامپيوتر ديگه اي كه باز بشه بهم نريزه؟
حالا شايد بشه اين سئوال رو اينطوري هم مطرح كرد كه، شما از چه طريقي عكساتون رو مي چينيد؟ و زيرش زير نويس ميذاريد كه بهم نميريزه؟
شاید ورژن آفیس شما با دوستتون فرق داره.
برای اینکه بهم ریختگی ها کمتر بشه سعی کنین که هر عکس رو در یک سطر بذارین و اون رو وسط چین () کنین و زیر نویس مربوط به اون عکس رو هم در سطر بعدی قرار بدین و اون رو هم وسط چین کنین. اینطوری با هر ورژنی از word که فایل رو باز کنین، خیلی به هم نمیریزه.
موفق باشین.
89/10/1
مشکل حل شد....
Last edited by omid-p30; 23-12-2010 at 21:05.
با سلام کمک خیلی فوری من برای پروپزه آخر ترم راهنمایی می خوام ممنون میشم کمک کنید
1-اسم این حرکت را نمی دانم فقط این ها را می گوییم
می خواهم سر فصل ها در یک heading و سر تیتر ها را در یک heading باشد باید چی کار کنم
خودم تا یک حدودی می توانم بروم ولی کالمل نمی توانم انجام دهم ممنون میشم مو به مو راهنمایی کنید
به خیر از تنضیم فونت وسایز را انجام می دهم ولی بقیع را نمی توانم انجام دهم
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
با سلام کمک خیلی فوری من برای پروپزه آخر ترم راهنمایی می خوام ممنون میشم کمک کنید
می خواهم سر فصل ها در یک heading و سر تیتر ها را در یک heading باشد باید چی کار کنم
خودم تا یک حدودی می توانم بروم ولی کالمل نمی توانم انجام دهم ممنون میشم مو به مو راهنمایی کنید
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
ممنون میشم زود تر راهنمایی کنید برام خیلی مهمه
سلام.
برای انداختن فاصله های قابل تنظیم از ابتدای پاراگراف به میزان دلخواه از کلید Tab استفاده کنین و همزمان به خط کش بالای صفحه دقت داشته باشین. منظورمو متوجه خواهید شد.
به جز تنظیم فونت و سایز چه تنظیمات دیگه ای رو میخواید تغییر بدید که نمیتونین. لطفا نام ببرین.
موفق باشین.
89/10/2
منظور شما قسمت Styles And Formatting است
از منوي Format گزينه ي styles and Formatting را انتخاب كن
در قسمت سمت راست صفحه يك منو باز ميشه از اونجا ميتوني 2 تا Heading رو براي انتخاب كني
مثلا براي سر فصل ها Heading1 و سر تيتر ها Heading 2 رو انتخاب ميكنيم
مثلا براي ويرايش سر فصل روي Heading 1 كليك راست و گزينه ي Modify... رو انتخاب كن
بعد در صفحه ي باز شده ميتوني تنظيمات مورد نظر مربوط به سر فصل ها رو انجام بدي
براي اعمال تنظيمات بيشتر(رنگ و افكت ها ....)ميتوني در پنجره ي باز شده روي گزينه ي Format پايين سمت چپ كليك كني و بعد Font رو انتخاب كني
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
در هنگام نصب به اينترنت وصل نشو..
ايشالا درست ميشه...
Last edited by behzad74; 23-12-2010 at 21:10.
سلام
من یک جدول نمودار دارم که در اکسل طراحی شده ولی به خاطر بزرگ بودنش در صفحه ورد جا نمی گیره و همه نمودار را نشان نمی دهد دوستان راهنماییم کنند .با تشکر![]()
سلام
بهتره که از Text box استفاده کنید که متنتون به هم نریزه,آموزشش رو هم تو همین تاپیک با سرچ می تونید پیدا کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)