هر دو عکس زیباست. کادر بندی و موقعیت قرار گیری سوژه عالیه.
فقط تو عکس اول کمی از گلبرگ های پایین نیفتاده.
هر دو عکس زیباست. کادر بندی و موقعیت قرار گیری سوژه عالیه.
فقط تو عکس اول کمی از گلبرگ های پایین نیفتاده.
دوستان از نقد عکس و در اختیار گذاشتن اطلاعاتشون دریغ نکنند
EXIF نداره
ISO 400 - 157 MM - F:6.3 - S:125 - NIKON D90
با سلام : با تشکر از راهنمایی دوستان من از این عکس دو تا گرفته بودم ولی فراموش شدده بود.
sony hx100
mode: iauto
این هم جریمه فراموش کاری اینجانب
![]()
سلام به همه
خوشحال میشم درباره این عکس نظرتونو بگید
Nikon D80 - 18-135kit
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
و این عکس
![]()
سلام؛ عکس گل آفتاب گردان همیشه جذابیتهای منحصر به فرد خودشو داره، این عکس کنتراست خوبی داره، ولی به نظر بنده عکس برداری از این گل زیبا با کمی زاویه (شاید بشه گفت یه عکس 3 رخ!) میتونست زیبایی بیشتری به اون بده...
نکته دیگه این که میشد از این گل به عنوان یک مکمل خوب هم استفاده کرد، به عنوان مثال هرچند ایده زنبور و گل آفتابگردان قدیمی شده، ولی هنوز هم ترکیب بینظیری در کنار یکدیگراند...
گلبرگهای پایین عکس هم اگر در عکس به طور کامل ظاهر میشدند، زیباتر بود؛
و یک توصیه من به شما... از کادر عمودی غافل نشین! سعی کنید عکسهاتون رو از یه سوژه هم با کادر افقی و هم عمودی بگیرین، اینطوری امکان انتخاب بیشتر و البته امکان اصلاح بخشهای ازدست رفته رو دارین...
سلام؛ عکس دوم هنری تر هست و از زاویه خوبی هم ثبت شده...
ولی متاسفانه فکوس خوبی نداره دوست من...
سلام؛
نظرتون راجع به این عکس چیه؟
(این عکس با Canon PowerShot SX30 IS گرفته شده و از لحاظ نوری و رنگی ادیت شده)
زیبا بودن.ممنون![]()
فوکوس در هردوتا عکس اصلا خوب نیست...
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
هی وای من!!!!![]()
اگه عکس هاتون exif نداره، کاش خودتون مشخصاتی رو که باهاش عکس گرفتید می نوشتید.بهتر می شه درباره عکس صحبت کرد.
برای عکس اول، گمان می کنم ماشین به اون فضا نمی خوره. اگه سوژه دیگه ای بود بهتر بود.
در مورد عکس دوم می شد خیلی بهتر کار کرد. ولی شما با فلش، عکسی گرفتید که از لحاظ نور خوب نیفتاده و فکوس هم نیست.
شاهکاره.بسیار زیباست و لذت بردم.
تیز بینی شما برای شکار سوژه قابل تقدیره.
کادر بندی و زاویه دید و موقعیت سوژه در کادر حرف نداره. از لحاظ بافت و نور هم عالیه.
سایز بزرگتر عکس رو هم برای ما بگذارید. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)