اندیشه 128 - خط 5
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
البته با توجه به سرور ، مرگ بر اسرائیل ... فقط قصد تست داشتم .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اندیشه 128 - خط 5
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
البته با توجه به سرور ، مرگ بر اسرائیل ... فقط قصد تست داشتم .
نه تورو خدا ارو باش یه اینترنت که ارزش این حرفارو نداره ببین من الان سرعتم 6کیلوعه خونسرد نشستم حتی یه تلفنم نمیزنم به اندیشه چون 100 درصد مشکل از سیمای تلفن خونست مودم رو هم روشن خاموش کنم درست میشه
شما اهل کجایی و چرا اینقدر با شاتل دشمنی؟؟
تو شهر شما وضعیت چطور بود؟؟
Last edited by mtx891; 18-08-2010 at 20:27.
اهل كاشانم. روزگارم بد نيست. تكه ناني دارم ، خرده هوشي ، سر سوزن ذوقي
از شوخی بگذریم 2 ماه اول سرعت بالا میده بعد که میبینه دانلودتون بالاست سرعتتون رو کم میکنه. 6 ماه وقت من رو تلف کردن هی گفتم تامل کنید درست میشه پهنای باند مرکز بالاست یعنی همش سرکار میگذاره پشتیبانی آدم رو بعدش ماه آخر رفتم یک سرویس بالاتر گرفتم چند روز خوب بود چند روز بد بود آخرش هم اومدم بیرون الان از پارس سرویس گرفتم. اینها واسه تهرانه البته جاهای دیگه هم دیدم اینجوری شده می تونی تو تاپیک شاتل بپرسی.
جو بدی رو هم راه میاندازه بعضی ها هستند به خاطر کارت طلایی همینجوری الکی تعریف می کنند که کارتشون رو بدن به کسی و یک درصدی تخفیف بگیرند.
سرویس eco شاتلبچه ها من دیگه اعصابم داغون شده جان خودم یه کاری دست خدم میدما....
چرا این قدر dc میشه این اندیشه دیگه نمی تونم تحمل کنم حالا یکی این قیمت های شاتل رو به ما بده مخصوصا نامحدود 128
سرویس art شاتلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعزیزم من خودم تو کار رنگ هستم من خیلی وقته تاپیکای شهر های دیگه در مورد شاتل رو خوندم و میدونم اوضاعشون چطوریه من فقط 2 ماه میرم شاتل نمیخوام قرار داد 1 ساله ببندم که بعدش اگه دیدم داره بازی در میاره برمیگردم اندیشه دلیل اینکه دارم میرم شاتل همین 2 ماه اوله
Last edited by mehdihamed; 18-08-2010 at 21:36.
منم همین طور...فهلا هم نه اینجا نه جای دیگه تبلیغه کارت طلایی رو نکردم، چون نگرفتم اصلارنگ کردن تهرانی ها و شهرهای دیگه توسط شاتل تموم شده اومده رشت و گیلان و ... رو هم رنگ کنه .شاتل 2 ماه اول فقط سرعتش خوبه شما بگیر بعد از دو ماه میبینی چه خبره.و ثبت هم نکردم
من واقعیت رو میگم...الان شاتل خوبه.
تازه ما هم که isp به دوش هستیم...هر وقت یکی دیگه خوب بود میریم یه جا دیگه...الانم که ماشالله isp ها هزینه نسب و راه اندازی نمیگیرن.
فعلا شاتل داره میترکونه، پس چرا نباید ازش سود ببریم؟؟؟
این جزو قوانین شاتل هست...تویه سایتشم گفته خب! اما نمیدونم باهاتون تماس گرفتن و پیشنهاده یه سرویسه دیگه رو کردن؟از شوخی بگذریم 2 ماه اول سرعت بالا میده بعد که میبینه دانلودتون بالاست سرعتتون رو کم میکنه
به سلامت تشریف ببرید. یعنی این شرکتها باید کاربراشون رو به هم پاس بدن . شرکت درست و حسابی نداره اونجا؟
حالا میری ماه اول سرویست خوبه ماه دوم هم خوبه میگی این ...... عجب آدمی بود نمی خواست ما استفاده کنیم اونوقت میبینی ماه سوم سرعتت اومده پایین یاد حرف من میافتی . اینها همش واسه من و چندتا از بچه های دیگه هم پیش اومده. من که نمیگم نرو میگم اینها رو بدون که بعدا شکه نشی. کارت طلایی هم از یکی جور کن 10 تومن تخفیف بگیری واسه نصب که فردا خواستی بیای بیرون نگی پول نصبم پرید.
دیگه ما راهنماییهامون رو کردیم باقیش با شماست.
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
نه خودم وقتی دیدم سرعتم رو کم کردن زد به سرم سرویس بالاتر رو هم تست کنم که دیگه دلخوش به برگشتن بهش نباشم.
کار خوبی میکنی راستش رو میگی اگر مشکلی با تعویض مداوم شرکت ندارید اشکالی نداره. فقط الکی تبلیغ کارت طلایی نکنید یا بهش وابسته نشد که سیاست کثیفیه ولی به هم دیگه کارت طلایی بدین که پول اضافه بابت نصب ندید.
دوست من 1ساله که تهران داره از شاتل استفاده می کنه. مثل من سرویس 128 داره ولی با سرعت سرویس 512. در ضمن بری اونجا که دست و پاتو زنجیر نمیکنن، هر وقت خاصی بیا بیرون. به نظر من از این بهتره که اندیشه به شعور کاربراش توهین میکنه با این حرفایی که پشتیبانیش به بچه ها میزنه. باید یکم ضرر کنه تا حالش جا بیاد. اگه شاتل هم فردا مثل اندیشه بشه اونم باید همین کارو باهاش کرد
البته این حرف در مورد سرویس من صادق نشد، من الان سرویس 128 دارم با سرعت سرویس 512 یعنی 64KBps
دقیقا...منم با این کار موافقم.مثلا همین user هایه مرکز 4 اندیشه همه بیان بیرون و اندیشه ببینه user هاش دارن میپرن...به جا اینکه بازم دروغ بگه سیستم های مخابرا خرابه، میره تجهیزاته خودشون به روز میکنه و سرویساش دوباره مثه اول میشه.اینطور نیست؟دوست من 1ساله که تهران داره از شاتل استفاده می کنه. مثل من سرویس 128 داره ولی با سرعت سرویس 512. در ضمن بری اونجا که دست و پاتو زنجیر نمیکنن، هر وقت خاصی بیا بیرون. به نظر من از این بهتره که اندیشه به شعور کاربراش توهین میکنه با این حرفایی که پشتیبانیش به بچه ها میزنه. باید یکم ضرر کنه تا حالش جا بیاد. اگه شاتل هم فردا مثل اندیشه بشه اونم باید همین کارو باهاش کرد![]()
خب این که عالیه.البته این حرف در مورد سرویس من صادق نشد، من الان سرویس 128 دارم با سرعت سرویس 512 یعنی 64KBps
سلام دوستان
من این چند صفحه قبل رو خوندم بعضی از نظرها جانبداری و مشکوک به نظر می یاد من شخصا تو شرایط برابر الویتم با شرکت هم استانیمه اما خیلی از دوستان دقیقا نظر عکس دارن متاسفانه گیلانیها مهمان نوازیشون گاها به بیگانه پرستی شبیه می شه .
دوستان پارس انلاین تو شروع همین وضعیت داشت بزارین 2 ماه بشه بعد باید شاتل با پارس یا اندیشه مقایسه کرد .خیلی واسه قضاوت زوده من برادرم تو تهران از شاتل داشت سعادت اباد مرکز سلمان فارسی 256 داشت به سختی می گفت به 30 کیلو می رسه وقتی می یومد رشت سرعت منو می دید تعجب می کرد تا اینکه ماه پیش رفت از اسیاتک گرفت که می گه تا 45 کیلو بالا می ره که بازم همین الانشم من با 128 اندیشه تا 100 کیلو بالا میرم و در مورد ping اونجوری که خبرها رسیده شاتل که هنوز مشترکاش خیلی کمتر از بقیه اس ر تازه شروع کاره شبا رو 800 تا 1000 تا ببینیم تا 2 تا 3 ماه اینده چی میشه به نظرم برای هر قضاوتی خیلی زوده![]()
ببینید ما اینجا داریم مشکلات اندیشه رو بررسی میکنیم که بیشتر مورد ping و dc و افت سرعت شبانس وگرنه از لحاظ سرعت شاتل به گرد پای اندیشه هم نمیرسه من هم الان دارم با سرعت 120 دانلود میکنم.مرکز 8 128 ولی خوب یه ایراد خیلی بزرگ داره اندیشه که خیال میکنه کاربراش خیلی خرن که زنگ میزنی هی میخواد بپیچونه و یه بار میگه مشکل سراسریه یه بار مودم مشکل داره یه بار سیم کشی و ... من ارزو به دل موندم یه بار زنگ بزنم بگن سرورمون مشکل داره یا فلان تجهیزاتمون خرابه ...اصلا بگه 1 ماه کار میبره درست شه ولی چرت و پرت میگه اعصابم خورد میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)